kaskaSz Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Wiadomo, nic na siłę, u Foxiego też się to sprawdza. Tylko, że w jego wypadku to upór, a nie nieposłuszeństwo. Quote
A&L Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witamy się wieczorkiem :) Zdjęcia basków super, tylko ja byłam przekonana, że Zuzia mieszka w moich okolicach :P Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='ewtos']A ja mam też jeden koci filmik:lol: http://kwejk.pl/obrazek/626340 Alezgaduła z kici:) super!!!! [quote name='kaskaSz']Wiadomo, nic na siłę, u Foxiego też się to sprawdza. Tylko, że w jego wypadku to upór, a nie nieposłuszeństwo. Ha! Przecież Foxie to terier:) [quote name='A&L']Witamy się wieczorkiem :) Zdjęcia basków super, tylko ja byłam przekonana, że Zuzia mieszka w moich okolicach :P Może Ją z kimś pomyliłaś...? pzdr. Quote
A&L Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Rozmawiałam z nią na wystawie :D Chyba, że coś źle zrozumiałam. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 A to ja juz nie wiem, jak sobie rozmawiałyście;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Droga powrotna z Częstochowy do Wywy (5.11.2011 r.). Trochę zdjęć z trasy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Takie autka nas mijały... kurcze! nie mógłby tak jeden z nich byc dla mnie...? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Znajome logo:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Roboty drogowe towarzyszyły nam przez całą trasę.... wrrrr.... Uploaded with ImageShack.us Budynek Strazy w pobliskiej miejscowości. Uploaded with ImageShack.us Kościółek Uploaded with ImageShack.us ...i nastepny... Uploaded with ImageShack.us Znajomy widoczek, prawda? Jak zobaczyłam te wiatrki, to od razu poczułam się, jakbym jechała autostradą w Niemczech;) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Trochę zdjęć z postoju przy Zajeździe Fox:) Miła zachęta do wypicia herbatki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us C dn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 A&L napisał(a):Rozmawiałam z nią na wystawie :D Chyba, że coś źle zrozumiałam. Ja dokładnie w miejscowości Kłomnice mieszkam. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Obok Zajazdu był też taki oto stawik... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...a w stawiku...... rybki różne-różniste:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd, 5.11.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cd. 5.11.2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wszystkie foteczki "z drogi". Pogoda była cudowna i dla jazdy i dla fotografowania:) pzdr. Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://img94.imageshack.us/img94/8189/zmianarozmiarurotationom.jpg zapraszamy do szwecji pelno tu tego :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='deer_1987']http://img94.imageshack.us/img94/8189/zmianarozmiarurotationom.jpg zapraszamy do szwecji pelno tu tego :evil_lol: Pisałaś gdzieś o tym./ A u nas to jeszcze pewnego rodzaju nowość:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Asiaczek napisał(a):Cd. 5.11.2011 Trochę zdjęć z postoju przy Zajeździe Fox:) Pzdr. już mi sie podoba ;) Rybki fajne i wodospad :) Quote
A&L Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/684/zmianarozmiaruobraz024.jpg/ http://img641.imageshack.us/img641/330/zmianarozmiaruobraz025.jpg http://img600.imageshack.us/img600/7469/zmianarozmiaruobraz029.jpg O matko... (Za przeproszeniem) rzygam tą trasą! Jeżdżę tamtędy 2 razy w tygodniu (Częstochowa - Łódź, Łódź - Częstochowa). Na zdjęciu nr 1 jeden z gorszych odcinków "mojej" trasy - straszna jakość nawierzchni. Fotoradar - ściema, stoi z drugiej strony, dla jadących naprzeciw (z resztą i tak nieaktywny), kawałek za skrzyżowaniem lasek w którym można spotkać zarówno panie "grzybiarki" jak i panów policjantów czyhających za krzakami. No, a zdjęcie nr 3 - MC przy autostradzie w okolicach Piotrkowa. Interesujące, prawda? :P A co robiłaś na częstochowskiej wsi? Quote
Alicja Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 było brać ;) http://img854.imageshack.us/img854/9153/zmianarozmiaruobraz093.jpg fajny ten zajazd :) Quote
NATKA Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Znalezione na FB: Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią.. - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! ... - Nie! Posmaruje to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruje ta część ciała, w którą cie uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie... Pzdr. :megagrin::megagrin::megagrin: A wyjazd się psiaczkom wyraźnie bardzo podobał bo i pieszczotki i bieganko po ogródku było :lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='A&L'] O matko... (Za przeproszeniem) rzygam tą trasą! Jeżdżę tamtędy 2 razy w tygodniu (Częstochowa - Łódź, Łódź - Częstochowa). Na zdjęciu nr 1 jeden z gorszych odcinków "mojej" trasy - straszna jakość nawierzchni. Fotoradar - ściema, stoi z drugiej strony, dla jadących naprzeciw (z resztą i tak nieaktywny), kawałek za skrzyżowaniem lasek w którym można spotkać zarówno panie "grzybiarki" jak i panów policjantów czyhających za krzakami. No, a zdjęcie nr 3 - MC przy autostradzie w okolicach Piotrkowa. Interesujące, prawda? :P A co robiłaś na częstochowskiej wsi? Tą trasa wracałam od zuzki:) Jak się jedzie te 3-4 godziny, to kazde"zjawisko" przy drodze jest interesujące... [quote name='Alicja']było brać ;) http://img854.imageshack.us/img854/9153/zmianarozmiaruobraz093.jpg fajny ten zajazd :) Zajazd OK i naprawde niedrogi. Tam jest taki zwyczaj, że jest menu dnia i są chyba 4 lub 5 zestawów (zupa + drugie danie). Najtańszy zestaw to 6 zł. Uwierzycie?!?!?! Ja sobie wziełam ciut droższy to za 10 zł;) (ziemniaczki,surówka, grilowana pierś z kurczaka + zupa), za herbate juz trzeba było zapłacić;) A zestawy różnią sie tylko sposobem obróbki kurzyny... [quote name='NATKA'] A wyjazd się psiaczkom wyraźnie bardzo podobał bo i pieszczotki i bieganko po ogródku było :lol: Oj, tak! Fela, Romka miały okazję pobiegac troche bez smyczki i pogonić się z Ofikiem i Nodim:) [quote name='kaskaSz']już mi sie podoba ;) Rybki fajne i wodospad :) Naprawde urokliwie tam było:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha Pzdr. Coś w tym jest :evil_lol:. Quote
Recommended Posts