Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 NATKA napisał(a):Witanko :lol: przepis na szarlotkę bardzo życiowy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzamsię:) unikatowydiament napisał(a):witamy się i spokojnego wieczorku życzymy Wieczorek był na tyle miły, że nie zdażyłam wstawic obiecanych fotek. Ale zrobię to zaraz, za chwilę:) Izabela124. napisał(a):Witam :) Odebrałam w końcu gazetki od Izy, bardzo dziękuję Asiaczku :) Dopiero teraz?! No, to sobie polezały u Izy:) Alicja napisał(a):Kurcze u Was dziś taka zadyma w Warszawce ...a mój synus tam pojechał do znajomych Nic mu nie bedzie... dagaa111 napisał(a):witam wieczorową porą :) Witamy rankiem:) M&S napisał(a):Ja witam się rankiem:) Rankiem sobotnim:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Znalezione na FB: Blondynka u doktora: - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią.. - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! ... - Nie! Posmaruje to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruje ta część ciała, w którą cie uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Gioco napisał(a):Dobre ;-) Dzień dobry :-) Witaj,witaj! Alicja napisał(a)::lol: Berus , u Na -5 na graduśniku A u nas słońce, choc rano mroźno... Ale nie wiem, ile stopni, bo nie mam termometra... jeszcze się nie dorobiłam;) pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Asiaczek napisał(a): Dopiero teraz?! No, to sobie polezały u Izy:) pzdr.Jakoś wcześniej nie miałam kiedy, a że Iza mnie ostatnio odwiedziła to przy okazji mi je przywiozła :) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Jasne! Dla mnie najwazniejsze, że ja się ich pozbyłam, bo tylko kurz zbierały... no i troche miejsca zajmowały;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Troche fotek na zachęte z mojego krótkiego pobytu u Zuzki(5.11.2011): Zuzka + Nodik. Ofik i Felka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jak dla mnie - cudne ujęcie przede wszystkim Zuzi:) Uploaded with ImageShack.us Fela i Ofik... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Cd. Wizyta u Zuzki, 5.11.2011 Cała psia Trójca:), z tym, że tylko Jedna Doooopka... Uploaded with ImageShack.us Dwie dooopki;) Uploaded with ImageShack.us ...i juz sa Trzy Doooopki;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Fela i Nodikwkwiatach:) Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Cd. U Zuzi, 5.11.2011. Ofik:) Uploaded with ImageShack.us Fela Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nodik Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://img233.imageshack.us/img233/5876/zmianarozmiaruobraz003.jpg zabójczą ma tu minę Felka ha ha Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Cd. U Zuzki, 5.11.2011. Ofik, Fela i Romka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Romka i Ofik Uploaded with ImageShack.us Romka i Felka, każda w swoimkaciku cos wącha... Uploaded with ImageShack.us Romka Uploaded with ImageShack.us Ofik i Nodik okazali się bardzo gościnnymi Psimi Gospodarzami. Że o Ludzkich gospodarzach juz nie wspomnę (pyszny serniczek, mniam,mniam, mniam....). Ze zdjęć to zostały juz przyrodnicze i inne. Ale to juz po spacerach... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Izabela124.']http://img233.imageshack.us/img233/5876/zmianarozmiaruobraz003.jpg zabójczą ma tu minę Felka ha ha Coś wypatrywała, ale co...? Za skarby nie moge sobie nic przypomniec.... może ten serniczek na stole...?;) [quote name='Alicja']Kupię Ci termometr ;) Dzięki, ale nie ma takiej potrzeby! Do tej pory świetnie dawałam sobie rade, to i teraz też;) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Asiu , termometr dobra rzecz :lol: kurcze , nie ma to jak ogród jak ma się psiaki .... Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Fakt, nawet taki nieduzy, aby tylko mógł sobie psiak poganiac i wytracic nieco energii.... tego mi brakuje.... Pzdr. Quote
Buszki Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 A o urodzinkach miotu O,to nikt nie pamięta :mad:. Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Buszki']A o urodzinkach miotu O,to nikt nie pamięta :mad:. Cholibka..... dzien mija, a ja rzeczywiście zapomniałam.... Sto lat, sto lat, niech zyja, zyją nam..... Miot "O": OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI OKI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI NIECH ŻYJĄ NAM!!!!!! Zdjęcie, które juz było zamieszczone na DGM, ale przypomnę je raz jeszcze:) Od lewej: OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - prezentowana przez Buszki OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - prezentowany przeze mnie;) Old Legend's DOJO-HOSHI (tatuś) - prezentowany przez Dojo. Zdjęcie z wystawy CACIB-Opole, 25.04.2010) Uploaded with ImageShack.us pzdr. Quote
gosiaja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Sto lat dla miotu O !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Ponownie wklejam link do "słomianego" bazarku. Proszę, zajrzyjcie, poproście o nr konta i wpłaćcie chociaż 5 zł.... Dla nas, to tak niewiele, a dla psów w schronisku to jedna kostka słomy na zimę.... http://www.dogomania.pl/threads/217167-kostki-s%C5%82omy-dla-zagro%C5%BConego-likwidacj%C4%85-j%C3%B3zefowa...-do-25-11 Pzdr. Quote
taxelina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 http://img502.imageshack.us/img502/9021/zmianarozmiaruobraz005.jpg cos tam na podlodze jest :razz: Quote
Recommended Posts