Korenia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 W tym roku obficie w bobaski :loveu: ciekawa jestem ile będzie po rozsypce Saidi ;) Quote
Tengusia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Czyżbys i Ty tak piekła szarlotkę?:) Pzdr. ja i piec cokolwiek no co ty :roflt: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Korenia napisał(a):W tym roku obficie w bobaski :loveu: ciekawa jestem ile będzie po rozsypce Saidi ;) W ubiegłym roku było 35 maluchów. A w tym5+5+6+6+5 - tyle jest juz urodzonych...:) Tengusia napisał(a):ja i piec cokolwiek no co ty :roflt: Wiesz, ludzie się zmieniają...;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 trzymam kciuki za Erkę :loveu: mam nadzieję że maluszki będą tak fantastyczne jak rodzice :multi: i jak widzimy się w niedzelę? oddałabym nakrętki i usb tak przy okazji Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Anusia&Ajlu - chyba tak, ale ja bym podeszła tak +/- 11-tej., bo - sama wiesz - ok. 13-tej zaczynam spacerki. I jeszcze nie wiem, kogo wezmę... Ktoma być? To znaczy - jakie płcie i rasy? pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Anusia&Ajlu - chyba tak, ale ja bym podeszła tak +/- 11-tej., bo - sama wiesz - ok. 13-tej zaczynam spacerki. I jeszcze nie wiem, kogo wezmę... Ktoma być? To znaczy - jakie płcie i rasy? pzdr. praktycznie same grzywacze i suki i psy, też się boje iść z Boo bo wiadomo co mu może przyjść do głowy, sama wiesz że on potrafi narobić obciachu :) a twoje baski już zna to się pobawi :evil_lol: ok możemy się spotkać ok 11 nie ma problemu, połazimy razem a pózniej mozemy dołaczyć do grzywków. Jak się Boo będzie bylejak zachowywał to wrócę z tobą i pójdę do metra :) a zresztą jak nie będzie pogody to Boo zamarznie jak tak długo będzie na dworzu to chyba i tak wróciłabym z tobą :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 OK, czyli o 11-tej. Gdzie? Przy stawiku czy pod moim blokiem? Jak wygodniej? pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asiaczek napisał(a):OK, czyli o 11-tej. Gdzie? Przy stawiku czy pod moim blokiem? Jak wygodniej? pzdr. pod twoim blokiem :D jak zawsze :) lepiej mi dojechać :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Haha, OK. A ja przy okazji załatwię prywatę (komórkową). Ale nic pilnego... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Haha, OK. A ja przy okazji załatwię prywatę (komórkową). Ale nic pilnego... Pzdr. ok, ok pomogę :) uciekam na ostatni nocny spacerek :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Papa, ja juz jestem "po", bo chciałam koniecznie oglądnąć p. M. Gessler - lubię jej programy:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Papa, ja juz jestem "po", bo chciałam koniecznie oglądnąć p. M. Gessler - lubię jej programy:) Pzdr. ja też lubie ją oglądać, chciałabym gotować jak ona :) a już wróciłam, psy zmęczone zaraz idziem spać :) rano do pracy a później do siostry na urodziny :) Quote
Tengusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Asiaczek napisał(a): Wiesz, ludzie się zmieniają...;) Pzdr. pod warunkiem ze chca tych zmian :diabloti: ... a po co cos piec jak mozna sobie w piekarni kupic :grins: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Tengusia napisał(a):pod warunkiem ze chca tych zmian :diabloti: ... a po co cos piec jak mozna sobie w piekarni kupic :grins: Ale domowe - generalnie - lepsze;) deer_1987 napisał(a):Witam sie :) witaj, witaj! M&S napisał(a):Witanko słoneczne:) Oj, tak witamy się bardzo słonecznie:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale domowe - generalnie - lepsze;) Pzdr. no niby tak :hmmmm: ale na domowe zawsze mozna sie do kogos wprosic :diabloti: Quote
jamnicze Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Coś tu widzę, że psiowy spacerek się szykuje, tylko nie zapomnij Asiaczku o aparacie :) Quote
Karro Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dawno zdjęc Twoich psiaków nie było... ;) Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gdybys miala chwile czasu wolnego to u nas w galeri jest troche jesiennych zdjec :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Tengusia']no niby tak :hmmmm: ale na domowe zawsze mozna sie do kogos wprosic :diabloti: Fakt:) [quote name='jamnicze']Coś tu widzę, że psiowy spacerek się szykuje, tylko nie zapomnij Asiaczku o aparacie :) Nieeeee, nie zapomne:) [quote name='understandme']Dawno zdjęc Twoich psiaków nie było... ;) Jeszcze dzisiaj będą:) Nie tylko psiowe;) [quote name='deer_1987']Gdybys miala chwile czasu wolnego to u nas w galeri jest troche jesiennych zdjec :) A pewnie, że zajrzę:) pzdr. Quote
NATKA Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witanko :lol: przepis na szarlotkę bardzo życiowy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 witamy się i spokojnego wieczorku życzymy Quote
Izabela124. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witam :) Odebrałam w końcu gazetki od Izy, bardzo dziękuję Asiaczku :) Quote
Alicja Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Kurcze u Was dziś taka zadyma w Warszawce ...a mój synus tam pojechał do znajomych Quote
Recommended Posts