Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
W tym roku obficie w bobaski :loveu: ciekawa jestem ile będzie po rozsypce Saidi ;)

W ubiegłym roku było 35 maluchów. A w tym5+5+6+6+5 - tyle jest juz urodzonych...:)

Tengusia napisał(a):
ja i piec cokolwiek no co ty :roflt:

Wiesz, ludzie się zmieniają...;)

Pzdr.

Posted

Anusia&Ajlu - chyba tak, ale ja bym podeszła tak +/- 11-tej., bo - sama wiesz - ok. 13-tej zaczynam spacerki. I jeszcze nie wiem, kogo wezmę... Ktoma być? To znaczy - jakie płcie i rasy?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Anusia&Ajlu - chyba tak, ale ja bym podeszła tak +/- 11-tej., bo - sama wiesz - ok. 13-tej zaczynam spacerki. I jeszcze nie wiem, kogo wezmę... Ktoma być? To znaczy - jakie płcie i rasy?

pzdr.

praktycznie same grzywacze i suki i psy, też się boje iść z Boo bo wiadomo co mu może przyjść do głowy, sama wiesz że on potrafi narobić obciachu :) a twoje baski już zna to się pobawi :evil_lol:
ok możemy się spotkać ok 11 nie ma problemu, połazimy razem a pózniej mozemy dołaczyć do grzywków. Jak się Boo będzie bylejak zachowywał to wrócę z tobą i pójdę do metra :) a zresztą jak nie będzie pogody to Boo zamarznie jak tak długo będzie na dworzu to chyba i tak wróciłabym z tobą :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Papa, ja juz jestem "po", bo chciałam koniecznie oglądnąć p. M. Gessler - lubię jej programy:)

Pzdr.

ja też lubie ją oglądać, chciałabym gotować jak ona :)
a już wróciłam, psy zmęczone zaraz idziem spać :) rano do pracy a później do siostry na urodziny :)

Posted

Tengusia napisał(a):
pod warunkiem ze chca tych zmian :diabloti: ... a po co cos piec jak mozna sobie w piekarni kupic :grins:

Ale domowe - generalnie - lepsze;)

deer_1987 napisał(a):
Witam sie :)

witaj, witaj!

M&S napisał(a):
Witanko słoneczne:)

Oj, tak witamy się bardzo słonecznie:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Tengusia']no niby tak :hmmmm: ale na domowe zawsze mozna sie do kogos wprosic :diabloti:
Fakt:)

[quote name='jamnicze']Coś tu widzę, że psiowy spacerek się szykuje, tylko nie zapomnij Asiaczku o aparacie :)
Nieeeee, nie zapomne:)

[quote name='understandme']Dawno zdjęc Twoich psiaków nie było... ;)
Jeszcze dzisiaj będą:) Nie tylko psiowe;)

[quote name='deer_1987']Gdybys miala chwile czasu wolnego to u nas w galeri jest troche jesiennych zdjec :)
A pewnie, że zajrzę:)

pzdr.