Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 O, a to czemu... Ja to wiem, dlaczego u mnie takie opóźnienie. Wczoraj nie kupiłam sobie pieczywa, a mój sklepik otwierają dopiero o 9.00. Musowo czekać do otwarcia;) pzdr. Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A kiedy pokazesz nam te obiecane swoje basenji? :) Quote
A&L Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 deer_1987 napisał(a):A kiedy pokazesz nam te obiecane swoje basenji? :) No włąśnie, kiedy? :diabloti: Quote
M&S Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiaczek napisał(a):O, a to czemu... Ja to wiem, dlaczego u mnie takie opóźnienie. Wczoraj nie kupiłam sobie pieczywa, a mój sklepik otwierają dopiero o 9.00. Musowo czekać do otwarcia;) pzdr. Bo piłam kawusię:) Ale sniadanko też już zjadłyśmy... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Alicja']a ja już mam prawie gotowy obiadek :) A propos obiadu: Mąż do Żony:-co dzisiaj na obiad? - to co wczoraj!- odpowiada żona - przeciez wczoraj nic nie bylo!!! - no bo ja gotowałam na dwa dni! [quote name='deer_1987']A kiedy pokazesz nam te obiecane swoje basenji? :) Dzisiaj...? pzdr. Quote
A&L Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To ja czekam na baski i zapraszam do nas ;) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Śmiejcie się, śmiejcie. A u mnie nadal stały temat: brak czasu:) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Śmiejcie się, śmiejcie. A u mnie nadal stały temat: brak czasu:) Pzdr. chyba też tak mam ... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Na razie jestem juz poodrabiałam "lekcje obowiązkowe" i siadam do segregacji obiecanych fotek. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 No i obiecane... MILLION IS ENOUGH Asiaczek FCI (trindelek),brat forumowego Morka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 LESSON OF LOVE Asiaczek FCI (Kibo), brat forumowej Sajdi i mojej Erki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dla niezorientowanych, to Anjaro & Kibo mieszkają razem:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 I jeszcze 2 panienki, też mieszkające razem: MOST WANTED SUPROSE Asiaczek FCI (pręgata) vel Gabi vel Tygrysek i PROFESSIONAL PANCAKE Asiaczek FCI (rudo-biała) vel Zula Uploaded with ImageShack.us i troche inne ujęcie tej samej scenki;) Uploaded with ImageShack.us pzdr. Quote
lourdnes Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jakie fajne łobuziaki :) Pierwszy -Million ma bardzo męski pyszczek i ze ślepków przypomina mojego Maniola :evil_lol: Dziewczyny świetne - Zula jak królowa trzyma Tygrysice krótko :diabloti: A gdzie obiecana Romeczka w pieleszczach ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A jak tam Romka z charakteru i ogolnie jak ja oceniasz? :) Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 lourdnes napisał(a):Jakie fajne łobuziaki :) Pierwszy -Million ma bardzo męski pyszczek i ze ślepków przypomina mojego Maniola :evil_lol: Dziewczyny świetne - Zula jak królowa trzyma Tygrysice krótko :diabloti: A gdzie obiecana Romeczka w pieleszczach ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aj, nie miałam czasu na "domowe pielesze"; byłam na wyjeździe;) Ale mam ciut inne, tylkomusze ;je najpierw przejrzeć... deer_1987 napisał(a):A jak tam Romka z charakteru i ogolnie jak ja oceniasz? :) Z charakteru - OK. Jest, niestety, ciut za długa. chociaz - jak do tej pory - sędziom to nie przeszkadzało, mimo, że zauważali jej długość:) Mówili: "Za długa, no, ale to suczka". I dawali pierwsze miejsca, nawet gdy była konkurencja i porównanie o Naj Baby/Puppy:). Więc nie jest tak źle... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A to w opisie rasy jest ile moze miec cm? Quote
lourdnes Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ok to ja cierpliwie poczekam na Romeczkę :loveu::loveu::loveu: i resztę fotek :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 deer_1987 napisał(a):A to w opisie rasy jest ile moze miec cm? Nieee, we wzorcu nie ma podanej "długości" psa, lecz basek ma byc "wpisane" w kwadrat. Co do suk, to robi sie małe odstępstwo, ale mimo wszystko, krótsza jest bardziej zbliżony do wzorca:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 ale fajnie popatrzeć na brata Morastego miałam przez chwilę wrażenie że patrze na morka Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ale Anjaro i Kibo są trochę hm... okrągli (nie sa kastrowani). A Morek i Azis jakoś jednak szczuplej wyglądają... Pzdr. Quote
Bogarka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Hej :) Dawno tu nie byłam! Bardzo fajne te baski :) Swietny ten przepis na szarlotke :D Zapraszam do galerii Hadara sa nowe zdjecia :) pańska skórka Co to jest? Quote
gosiaja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 chłopaki się spaśli przed zimą Cienak i Tomecki mogą potwierdzić Proszę o oddanie głosów klik Quote
A&L Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nareszcie :multi: http://img818.imageshack.us/img818/5660/p1100442.jpg piękne dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts