Nugatowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 PANGEA napisał(a):Na tylach Wojskowej Komisji Uzupelnien i Sztabu :diabloti: ale sasiedztwo :diabloti: Rzut beretem od nas :razz: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 A nas dzisiaj zasypało na biało!!! Hu hu ha, hu hu ha, idzie zima zła....... Dziwię się tylko drogowcom i innym dozorcom, że przy parugodzinnym sypaniu śniegu, oni od razu kilogramy soli... Przecież wysypanie piasku na chodniki też pomogłoby, prawda? Co innego na jezdniach, no, potrafię to zrozumieć. Ale chodniki? I jak tu spacerować z psiakami, kiedy po paru krokach psy zaczynają kuleć, piszczeć i wyglądają jak po ciężkiej chorobie Heine-Medina...? Biedulki... Nawet smarowanie łap niepomaga, tle tej soli nasypali...:angryy: Pzdr. Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że po tej drugiejoperacji na kolanko będzie okres rehabilitacji i dopiero potem mozemy myśleć o jakichś wspólnych spacerkach, tak? A co do polskich wystaw - to na pewno dam znać w Galerii, gdzie i z ajkimi psiakami jadę. Bo, nie ukrywam, że w tym roku, to raczej więcej będzie wystaw zagranicznych, niż polskich. Musze po prostu pozakańczać rozpoczęte Championaty... Postaram się byc w W-wie na krajówce lub/i miedzynarodówce. Zobaczymy. Dzięki za ciepłe słowa.:lol: pzdr. Hmmm może nie będzie tak źle i uda się na jakiś spacerek umówić tylko żeby mi Dżezik Basków nie wykończył bo on jest dośc aktywny i bardzo lubi zabawy z psinami :) Ale może nie będzie tak źle :loveu: A co do wystaw to mam pytanko czy na Litwie będziesz bo ja jak się uda będe tam towarzysko ;) Bo byliśmy zgłoszeni hotel jeszcze zarezerwowany a transport mam więc nie wiem czy nie wybierzemy się na wycieczkę :multi: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Na Litwę wybieram się na wystawę w m-ści Alytus (12.05.2007 r.) i może zimowe Wilno. Zobaczymy. Może jeszcze coś wyskoczy po drodze, bo tutaj mam 4 rozpoczęte Championaty, a i Dzezikowi i Żelce też chciałabym zacząć... A spacerek to może wtedy, kiedy bedzie ciepło, co? O baski się nie bój, ich będzie kilka, a Twój Czesiek będzie tylko jeden, hihihi...:evil_lol: Pzdr. Quote
hanacek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):A nas dzisiaj zasypało na biało!!! Hu hu ha, hu hu ha, idzie zima zła....... Dziwię się tylko drogowcom i innym dozorcom, że przy parugodzinnym sypaniu śniegu, oni od razu kilogramy soli... Przecież wysypanie piasku na chodniki też pomogłoby, prawda? Co innego na jezdniach, no, potrafię to zrozumieć. Ale chodniki? I jak tu spacerować z psiakami, kiedy po paru krokach psy zaczynają kuleć, piszczeć i wyglądają jak po ciężkiej chorobie Heine-Medina...? Biedulki... Nawet smarowanie łap niepomaga, tle tej soli nasypali...:angryy: Pzdr. :shake:Uuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake: a tu jest wiosna ;):lol::razz: + 10C° Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Niesamowite!!! Takie różnice temperatur, a przecież Czechy nie leżą aż tak daleko...:crazyeye: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Niesamowite!!! Takie różnice temperatur, a przecież Czechy nie leżą aż tak daleko...:crazyeye: Pzdr. nie tylko w Czechach wiosna - zapraszam do Wroclawia ! :cool3: Quote
hanacek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nuz je tak!My radujem sie,w telewizore bylo co u nas jusz nie bedzie ZIMA!!!Jusz zakonczila i nijake nie bylo!:razz::razz::razz:SUPER! Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Ale przed chwila w TVP powiedziano, że zima będzie u nas jeszcze do przyszłego tygodnia. Temperatura będzie dosyc niska, od -5 do - 15 stopni poniżej zera!!! Co to sie porobiło, prawda? Mila - dokumenty poszły. Czekam na odpowiedź. pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale przed chwila w TVP powiedziano, że zima będzie u nas jeszcze do przyszłego tygodnia. Temperatura będzie dosyc niska, od -5 do - 15 stopni poniżej zera!!! Co to sie porobiło, prawda? Mila - dokumenty poszły. Czekam na odpowiedź. pzdr. oj to prognoza mało przyjemna ja właśnie niedawno wróciłam ze spaceru 40 minutowego chłopcy szczęliwi biegali i biegali i wcale nie chcieli wracać do domu ja wymiękałam jednak i odmroziłam sobie poliki i wyglądam jak bym burakami sie wysmarowała :oops: o tak właśnie :evil_lol: Quote
hanacek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Ale przed chwila w TVP powiedziano, że zima będzie u nas jeszcze do przyszłego tygodnia. Temperatura będzie dosyc niska, od -5 do - 15 stopni poniżej zera!!! Co to sie porobiło, prawda? Mila - dokumenty poszły. Czekam na odpowiedź. pzdr. Jakie dokumenty????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Widocznie w Twojej Wsi o nazwie Ż. nie wysypywano kilogramów soli... Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale przed chwila w TVP powiedziano, że zima będzie u nas jeszcze do przyszłego tygodnia. Temperatura będzie dosyc niska, od -5 do - 15 stopni poniżej zera!!! Co to sie porobiło, prawda? pzdr. taaa to poprosze tego mrozu troche do siebie ! bo omijaja dolny slask :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='hanacek'] Jakie dokumenty????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To u Was taka wiosna?:crazyeye: Na zgodę dla JAZZY BOY Asiaczek.:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Widzę ze w tej chwili w każdej galerii trwa rozmowa na temat pogody... Świetnie Ci wyszło zdjęcie z Afganem. Quote
PANGEA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nugatowa napisał(a):Rzut beretem od nas :razz: Ciesze sie:) Tylko na spacerek nie ma sie gdzie umowic :( Mnie tu nigdzie moich "konikow" puszczac nie wolno :placz: A co do zimy. W Krakowie +2 i sniegu zero. Odnosnie chorowania. W poniedzialek bylam w Warszawie i juz wieczorem mialam goraczke :shake: :angryy: Teraz "nic nie slysze, nic nie czuje" zapalenie zatok :mad: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czoko napisał(a):Widzę ze w tej chwili w każdej galerii trwa rozmowa na temat pogody... Świetnie Ci wyszło zdjęcie z Afganem. Dzięki. A co do tematu - bezpieczny, krzywdy nikomu sie nie zrobi, a i dzieci z tego tez nie ma, prawda?:evil_lol: PANGEA napisał(a):Ciesze sie:) Tylko na spacerek nie ma sie gdzie umowic :( Mnie tu nigdzie moich "konikow" puszczac nie wolno :placz: A co do zimy. W Krakowie +2 i sniegu zero. Odnosnie chorowania. W poniedzialek bylam w Warszawie i juz wieczorem mialam goraczke :shake: :angryy: Teraz "nic nie slysze, nic nie czuje" zapalenie zatok :mad: Ha! Czyli to może jakiś wirus warszawski jest odpowiedzialny za ten padnięty naród, co?:diabloti: Pzdr. Quote
hanacek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Widocznie w Twojej Wsi o nazwie Ż. nie wysypywano kilogramów soli... Pzdr. To nasz ogród!!!:lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Jesooo, Mila, to po prostu niemożliwe!!! W W-wie -6 stopni, a u Was kwiatki piękna WIOSNA!!! ale macie super!:lol: Pzdr. Quote
bazylowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hanacek napisał(a)::shake:Uuuuuuuuuuuuuuuuuu:shake: a tu jest wiosna ;):lol::razz: + 10C° Asiaczek napisał(a):Niesamowite!!! Takie różnice temperatur, a przecież Czechy nie leżą aż tak daleko...:crazyeye: Pzdr. Nie trzeba do Czech jechać u nas też ciepełko :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czyli Polska A i Polska B...:lol: (w trochę innym znaczeniu). Pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wstawiam zdjęcia szczeniorków Asiaczka - do mnie do galeri nie wiele osób zagląda, a warto żeby tak cudne maluch ujrzały swiatło dzienno-nocne no to na dobranoc SZCZENIACZKI ASIACZKA - śpiące kruszynki, szalejące bestie :evil_lol: zdjęcia zrobione 2 tygodnie temu Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cdn małych Asiaczków zmęczona mamusia kuraczaczki baskomaniak w akcji i tatuś Waziri i z mamulką zabawa Quote
agabass Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 po raz trzeci cdn Asiaczki szczeniaczki (Asiaczku wkleję i u ciebie w galerii jasne) Waziri i mój TZ ze szczeniorkami ktoś tu kogos wybrał :cool3: no i moje ulubione zdjecie mamunia z córunią to wszystko na dziś pozdrówki Quote
hanacek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to SUPER ,SUPER ,SUPER!!!Dzieky za fota szczeniaczkow-milutky,caluszky:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts