Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']trafiłam na urokliwy wątek ornitologiczo-botaniczny ;)[/QUOTE]
Zaraz dodam troche kynologii:)

[quote name='*anusia&ajlu*']teraz jak napewno będziemy będzie dużo żółtych jesiennych liści, kwiatki i ptaszki fajne :) wstawisz 1 fotkę Ajlu niech się pozachwycam ;)
Asiu plisss weź w środę linkę dla Boogiego :)[/QUOTE]
Zaraz wybiorę kilka foteczek Ajlu. A linkę juz spakowałam:)

[quote name='Hiro']Asiu,byłaś ostatnio na PM?
Ślicznę zdjęcia!!!
A ja przez tą pracę już raz do roku wybieram się tam..
Bardzo dziękuję,że poratowaliście mi smakołykami na Warszawskiej wystawie![/QUOTE]
Byłysmy z ajlu 30-09-2011 r. i wybieramy się jutro. Ale coś pisza i mówią, że jutro juz nie będzie takiego pięknego słońca...

[quote name='M&S']Jakie piękne kfffiatuszki:loveu: aż cieplej zrobiło się na sercu:lol::lol:[/QUOTE]
O, to dobrze:)

[quote name='deer_1987']Kontrast, jasnosc i ostrosc to umiesz :razz: a takie przepalenia to jest jedna opcja ale to w PS 4 i 5. A Ty jaka masz wersje? Jesli chcesz mozesz mi na pw dac orginal to pokaze jak ta funkcja dziala :)[/QUOTE]
Nic nie umiem. Ja nawet w aparacie czasami nie ustawiam żadnych funkcji. Takie, jakie były poprzednio, takie uzywam. A PS mam CS4. Nawet jej nie wygrałam...

[quote name='M&S']Witanko:)
Już wtorek!!!![/QUOTE]
Potwierdzam:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']teraz jak napewno będziemy będzie dużo żółtych jesiennych liści, kwiatki i ptaszki fajne :) wstawisz 1 fotkę Ajlu niech się pozachwycam ;)
Asiu plisss weź w środę linkę dla Boogiego :)
Kilka obiecanych fotek Ajlu:)

Uploaded with ImageShack.us

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Juz tam byłam i ślad zostawiłam:)

pzdr.[/QUOTE]

Widziałam, dzieki Asiu. Ja bym ja chętnie wzięła, ale nie wiem co na to Mania i jeszcze mam szpicowe plany.......

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Witamy wieczorną porą :lol:
Czy u Was też tak straszliwie zimno? :cool3:
Rano - szron na samochodach, ale ok. 13-14-tej - super pieknie: słonko i lekki chłód...

[quote name='M&S']Widziałam, dzieki Asiu. Ja bym ja chętnie wzięła, ale nie wiem co na to Mania i jeszcze mam szpicowe plany.......
No tak...
Wiem, że dałybyscie rade, ale....

[quote name='WeronikaM']http://img836.imageshack.us/img836/3696/zmianarozmiaruobraz021.jpg
słodka mordeczka ;) :D
Bardzo wdzięczna sunia, posłuszna, zaprezentowała się z tej dobrej strony;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ajlu na pewno nikomu nie odda Ajlu:) Więc lepiej pomysl na tą podobną do hovka:)

Pzdr.

Chodziło mi o kupelkę do zabawy......

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
Ajlu woli mnie na spacerach od innych psów, jestem dla niej guru, świata poza mną nie widzi :) haha

Oooo, no to pięknie, ale jednak troszkę szkoda....

Posted

ale Boo grzywacz z chęcią by się pobawił, wpadaj jutro na PM :)

Przykro mi, ale aktualnie jestem unieruchomiona przez jakiś czas i nie wiem, czy grzywacz nie jest zbyt delikatny dla Aika.......

Posted

M&S napisał(a):
Przykro mi, ale aktualnie jestem unieruchomiona przez jakiś czas i nie wiem, czy grzywacz nie jest zbyt delikatny dla Aika.......

mój grzywacz dałby se rade :D jest przyzwyczajony bo Ajlu nie traktuje go delikatnie podczas zabawy:)
szkoda byłoby ciekawie ;)

Posted

mój grzywacz dałby se rade :D jest przyzwyczajony bo Ajlu nie traktuje go delikatnie podczas zabawy:)
szkoda byłoby ciekawie ;)

Może innym razem sie uda:)