taxelina Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Lecę:) Pzdr.[/QUOTE] Zapraszamy :) Jutro kolejna wyprawa jak co sobote, powinno juz byc bardziej jesiennie niz dotychczas :) Quote
A&L Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O mamy małe babaski! :multi: Pozazdrościć i gratuluję;-) Quote
Asiaczek Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='A&L']O mamy małe babaski! :multi: Pozazdrościć i gratuluję;-)[/QUOTE] Że co....? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Znalezione na FB:) Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi - Porwali prezesa Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... - Tak? A po ile dają inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 I jeszcze coś z "rannego obchodu FB::) Uploaded with ImageShack.us Moje to: ZUMOKATOTOKA:) Pzdr. Quote
Buszki Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Asiaczek']I jeszcze coś z "rannego obchodu FB::) Uploaded with ImageShack.us Moje to: ZUMOKATOTOKA:) Pzdr. A moje to : RINKATAJIMOSHIZIKACHIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bundustar Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='papillonek']No normalnie czary,ludzie to jednak nie mają wyobraźni ;) W Łomży <nie pamiętam kiedy to było rok,dwa lata temu> starszej kobiecie siedzącej na przystanku ,podjechało samochodem dwóch facetów odcięli smycz ,zabrali yorka do samochodu i gdzie popełniła błąd?A psa nie ma,pewnie sprzedali gdzieś na giełdzie,bo nie sądzę żeby dla siebie do domku ,,do kochania'' dla dzieci zawieźli :roll:[/QUOTE] No cóż, a gdzie chip lub tatuaż i szeroko dostępna informacja o kradzieży zuchwałej, że o zgłoszeniu na policję z podaniem rysopisu szkodników oraz samochodu nie wspomnę. Ludzie bardzo szybko jednak odpuszczają, w/g mnie zbyt szybko. To tyle Pozdrawiam Quote
*anusia&ajlu* Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ta fotka genialna!!! http://img818.imageshack.us/img818/8451/zmianarozmiaruobraz089.jpg kaczuszka też super!!! http://img528.imageshack.us/img528/2879/zmianarozmiaruobraz092.jpg :) Quote
FredziaFredzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Moje imię to Katokichika ;) Melduję że już napisałam na wątku rozwiązanie zagadki jakiego mam nowego domownika! ;) Quote
A&L Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Że co....? Pzdr.[/QUOTE] Czasem tak mi się dzieje (nie wiem czemu), że strony mi same przeskakują i przeskoczyło mi na jakąś, na której pisałaś, że urodziły się baski :P Moje imię, to: KATOJIKUTAKIMEKS A Lena: TAKUTAKA :D Quote
Foxowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ta tęcza zwala z nóg! Świetnie uchwycona! Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Buszki']A moje to : RINKATAJIMOSHIZIKACHIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kurcze, nie wymówię...;) [quote name='FredziaFredzia']Moje imię to Katokichika ;) Melduję że już napisałam na wątku rozwiązanie zagadki jakiego mam nowego domownika! ;)[/QUOTE] Ooooo, zaraz tam lecę:) [quote name='A&L']Czasem tak mi się dzieje (nie wiem czemu), że strony mi same przeskakują i przeskoczyło mi na jakąś, na której pisałaś, że urodziły się baski :P Moje imię, to: KATOJIKUTAKIMEKS A Lena: TAKUTAKA :D[/QUOTE] Lenkowe imię fajnie brzmi:) [quote name='Foxowa']Ta tęcza zwala z nóg! Świetnie uchwycona![/QUOTE] Dziękowac!Tęcza dosyc długo była widoczna, więc nawet dla takiego małorefleksowca była do uchwycenia;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']ta fotka genialna!!! http://img818.imageshack.us/img818/8451/zmianarozmiaruobraz089.jpg kaczuszka też super!!! http://img528.imageshack.us/img528/2879/zmianarozmiaruobraz092.jpg :) A jakie mam ciekawe foteczki Ajlu, ale to może dzisiaj wieczorem albo dopiero jutro... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Huhu ha!!! Hopsasa!!! OFIK-TOFIK w Częstochowie na wystawie - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! Brawo i całuski!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Huhu ha!!! Hopsasa!!! OFIK-TOFIK w Częstochowie na wystawie - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! Brawo i całuski!!! pzdr. Quote
gosiaja Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='asiaczek']huhu ha!!! Hopsasa!!! ofik-tofik w częstochowie na wystawie - dosk.1, cac, bos, bob!!!! brawo i całuski!!! Pzdr. gratulacje !!! Quote
*anusia&ajlu* Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Asiaczek']A jakie mam ciekawe foteczki Ajlu, ale to może dzisiaj wieczorem albo dopiero jutro... o czekam cierpliwie :) a juz wiem kiedy mozemy sie umówić na następny, wtorek albo środa? [quote name='Asiaczek']Huhu ha!!! Hopsasa!!! OFIK-TOFIK w Częstochowie na wystawie - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! Brawo i całuski!!! pzdr. wielkie GRATULACJE!!!! Quote
Cienka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 O super wielkie gratki dla Zuzy i Ofika Tofika :) Quote
A&L Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Widziałam Zuzę i Ofika :smile: Śliczny jest :loveu: (choć gustuję w rudo białych baskach). Co prawda totalnie mnie olał i nie zwracał uwagi na mizianie, ale i tak sądzę, że jest cudowny :). No i oczywiście gratuluję :multi: Asiaczki będą na międzynarodówce w Kielcach? :razz: Quote
Buszki Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Huhu ha!!! Hopsasa!!! OFIK-TOFIK w Częstochowie na wystawie - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! Brawo i całuski!!! pzdr. Brawa dla Ofika :). Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']o czekam cierpliwie :) a juz wiem kiedy mozemy sie umówić na następny, wtorek albo środa? wielkie GRATULACJE!!!![/QUOTE] Toimoże środa?Rano czy ppłd.? [quote name='A&L']Widziałam Zuzę i Ofika :smile: Śliczny jest :loveu: (choć gustuję w rudo białych baskach). Co prawda totalnie mnie olał i nie zwracał uwagi na mizianie, ale i tak sądzę, że jest cudowny :). No i oczywiście gratuluję :multi: Asiaczki będą na międzynarodówce w Kielcach? :razz:[/QUOTE] Tak, tak, będziemy:) Quote
Asiaczek Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Cd. 30-09-2011, PM Troche ptactwa rożnorakiego:) Gołąbki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mewy... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts