Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Znalezione na FB:)
Warszawa, korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi - Porwali prezesa Kaczyńskiego, żądają 100 000 000 złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę... - Tak? A po ile dają inni kierowcy? - No tak po 2 - 3 litry...

Pzdr.

Posted

[quote name='papillonek']No normalnie czary,ludzie to jednak nie mają wyobraźni ;)
W Łomży <nie pamiętam kiedy to było rok,dwa lata temu> starszej kobiecie siedzącej na przystanku ,podjechało samochodem dwóch facetów odcięli smycz ,zabrali yorka do samochodu i gdzie popełniła błąd?A psa nie ma,pewnie sprzedali gdzieś na giełdzie,bo nie sądzę żeby dla siebie do domku ,,do kochania'' dla dzieci zawieźli :roll:[/QUOTE]

No cóż, a gdzie chip lub tatuaż i szeroko dostępna informacja o kradzieży zuchwałej, że o zgłoszeniu na policję z podaniem rysopisu szkodników oraz samochodu nie wspomnę.
Ludzie bardzo szybko jednak odpuszczają, w/g mnie zbyt szybko. To tyle
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']Że co....?

Pzdr.[/QUOTE]

Czasem tak mi się dzieje (nie wiem czemu), że strony mi same przeskakują i przeskoczyło mi na jakąś, na której pisałaś, że urodziły się baski :P

Moje imię, to: KATOJIKUTAKIMEKS A Lena: TAKUTAKA :D

Posted

[quote name='Buszki']A moje to : RINKATAJIMOSHIZIKACHIKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Kurcze, nie wymówię...;)

[quote name='FredziaFredzia']Moje imię to Katokichika ;)
Melduję że już napisałam na wątku rozwiązanie zagadki jakiego mam nowego domownika! ;)[/QUOTE]
Ooooo, zaraz tam lecę:)

[quote name='A&L']Czasem tak mi się dzieje (nie wiem czemu), że strony mi same przeskakują i przeskoczyło mi na jakąś, na której pisałaś, że urodziły się baski :P
Moje imię, to: KATOJIKUTAKIMEKS A Lena: TAKUTAKA :D[/QUOTE]
Lenkowe imię fajnie brzmi:)

[quote name='Foxowa']Ta tęcza zwala z nóg! Świetnie uchwycona![/QUOTE]
Dziękowac!Tęcza dosyc długo była widoczna, więc nawet dla takiego małorefleksowca była do uchwycenia;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakie mam ciekawe foteczki Ajlu, ale to może dzisiaj wieczorem albo dopiero jutro...

o czekam cierpliwie :)
a juz wiem kiedy mozemy sie umówić na następny, wtorek albo środa?

[quote name='Asiaczek']Huhu ha!!!
Hopsasa!!!
OFIK-TOFIK w Częstochowie na wystawie - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!!
Brawo i całuski!!!

pzdr.

wielkie GRATULACJE!!!!

Posted

Widziałam Zuzę i Ofika :smile: Śliczny jest :loveu: (choć gustuję w rudo białych baskach). Co prawda totalnie mnie olał i nie zwracał uwagi na mizianie, ale i tak sądzę, że jest cudowny :).
No i oczywiście gratuluję :multi:
Asiaczki będą na międzynarodówce w Kielcach? :razz:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']o czekam cierpliwie :)
a juz wiem kiedy mozemy sie umówić na następny, wtorek albo środa?
wielkie GRATULACJE!!!![/QUOTE]
Toimoże środa?Rano czy ppłd.?

[quote name='A&L']Widziałam Zuzę i Ofika :smile: Śliczny jest :loveu: (choć gustuję w rudo białych baskach). Co prawda totalnie mnie olał i nie zwracał uwagi na mizianie, ale i tak sądzę, że jest cudowny :).
No i oczywiście gratuluję :multi:
Asiaczki będą na międzynarodówce w Kielcach? :razz:[/QUOTE]
Tak, tak, będziemy:)