Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Juz ich pewnie nie poznacie, ale jeszcze trochę cierpliwości...
A co do chorowania, to po prostu zrobiło się nieco cieplej i wszelkie zarazy pokazały różki...:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, tak, tak, tak!!! Zarazki i inne takie - proszę won! Ja teraz potrzebuje byc zdrowa, aby ponadrabiac te zaległości!
Pzdr.
Nie mroziło tej zimy i już mamy wyniki, naokoło wszyscy chorzy:shake:
Pisałaś Asiaczku, że Cię męczy kaszel w nocy:cool3: , jeśli jest suchy to kup sobie krople Sinecod i noc przespana :D.
Zdrówka jeszcze raz życzę
Pozdrowionka

Posted

Asiaczek napisał(a):
Teraz juz nie męczy, bo mam Tussipect i tabletki 'Tymianek i podbiał". Ten zestaw przynajmniej pomaga mi zasnąć.
Pzdr.

Tussipect !! No ładnie ładnie tititi :cool3:

Posted

Ja ten syropek pamiętam z dzieciństwa. Był nie do zdobycia. A Mama katowała nas syropkiem PINI, którego nikt nie chciał kupowac w aptekach... Stąd biorę Tussipect...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A Przemo jest w W-wie? No to ja dzwonię do Niego, ino daj telefon!!!

Będziecie w Lesznie na Championach? Jeśli tak - to na pewno Przemo będzie mógł się pobawić CANON-ierką...
Pzdr.

Przemo teraz w Krakowie jest
a na championach bede sama z Tess - jesli bede :roll: bo to na ta chwile pod wielkim znakiem zapytania

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja ten syropek pamiętam z dzieciństwa. Był nie do zdobycia. A Mama katowała nas syropkiem PINI, którego nikt nie chciał kupowac w aptekach... Stąd biorę Tussipect...
Pzdr.

a ja pamietam je oba :)

Posted

Asiaczku..kiedy zobaczymy nasze Baski..:(:(:(:(
Ja tęsknie za Kentarusiem:loveu::-(
ale do Wa-wy nie przyjade..:(:(:(:placz::placz::placz::placz:
Dziadkowie mnie już nie kochają :placz::placz:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Elitesse - no, bądź na Championach! Nie bądź taka zołza!!!

to juz zalezy od czynnikow tzw wyzszych :roll: i mi posostaje tylko czekac bo nic innego zrobic nie moge nawet jakbym baaardzo chciala

Ze wspomnień syropkowych wynika, że my to prawie jedno i to samo pokolenie...? Eh, niemożliwe...
Pzdr.

to raczej te syropki takie wielopokoleniowe :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Chociaz w jednym temacie powstawiam wszystkie zdjęcia. to znaczy - Kowno, zdjęcia ze spacerku po ocenie na ringu a przed konkurencjami finałowymi...
Sorki, że tak to długo trwało...

Na spacerek poszedł Dżezik, Żelcia i Jumaszka. Tutaj mamy Żelcię, jak cos wypatruje po drugiej stronie parku. a po tej drugiej stronie parku były bardzo ładne wilejki...

Jumaszka w pełnym rynsztunku:

Dżezik zainteresowany drugim końcem smyczy...

Szkoda, że afgan byl na smyczy, bo byłby z niego wspaniały "zając" dla basków... Zobaczcie, jak zgodnie gonią afgana...

I znowu Jumcia w rynsztunku zimowym...

Żebractwo basków przekracza wszelkie granice. Nieważne, czy to w Polsce na Polach mokotowskich, czy w Kownie na Litwie. Wszędzie trzeba postarać sie o ten kawałek chlebka...

Jak by tak przeciąć to zdjęcia i posklejać, to pewnie jakiś basek by z tego wyszedł, prawda?

Tradycyjnie - Elegancki Jumcia!

Chłopaki - Śmieciarze! A Żeleczka perfidnie zapatrzona w coś, co było z zupełnie innej strony... Udaje, że "znalezisko" jej zupełnie, ale to zupelnie nie interesuje...

No, proszę! Niby nic, a przybiegła Przebiegła Żelka...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.
Seria pt.:"Coś ciekawego":

"Coś" się ruszyło...

Nie dość, że się ruszyło, to jeszcze biegać potrafi...

Ale tutaj sie zebrało towarzystwo: nasze "coś" i jeszcze inne "coś"... Tu czarne, tam łaciate...ajajaj... zrobiło sie kolorowo...

Zostawiły czarne "coś" (albo to "coś" samo sobie poszło) i przyczepiły się do łaciatego "cosia"...

A teraz inna seria:
Przez pola, przez lasy,
Gnają babasy

Chwila zastanowienia się i...

...możemy pobiegać i za afganem! A co!!!

Posted

Asiaczku cieszę się, że czujesz się lepiej :multi: :multi: :multi:
gratuluję nowego zakupu (o którym marzyłaś) - mam nadzieję, że w pełni go wykorzystasz w Lesznie ;) :lol:
zdjęcia ze spacerku w Kownie - super

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaaa, to się zgadza. Tylko że teraz ten cały PINI to zupełnie znośny jest.... tak słyszałam...
Pzdr.

nie pamietam dokladnie ale pini chyba tez mi nie smakowal :diabloti: mum kupowala go w ostatecznosci

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przeczytaj stronę wczesniej, to się dowiesz...

.

A co takiego kupiłaś?
Te zdjęcia są jakieś takie niedoświetlone.......
Ale impreza musiała być bardzo fajna.
Zwłaszcza podoba mi się ten basior w tym spencerku....:lol:
zdrówko

Posted

Asiaczek super fotki basiorków i ciesze sie ze spełnienia marzenia chociaż jeszcze jak piszesz nie w pełni ale już chociaż w 2/3 jest a i dla nas też frajda bo teraz oczęta super fotami basiorów nacieszymy :multi:
A Basior w kubraczku super :eviltong: One mają takie fajne smukłe ciałko a zarazem zwarte i umięsnionezupełnie jak modelinki :evil_lol: :loveu:
Mizianko dla Basków a tak wogóle to musze wreszcie sie kiedyś tam do Ciebie wybrać i wymiziac całe towarzycho osobiście ale najprędzej przy okazji jakiejśc wystawki to będzie możliwe ale pocieszające jest to że na wystawie teraz będe się mogła w pełni zająć oglądaniem innych psów bo nie wystawiam :eviltong: Asiu pozdrawiam i nie choruj nam tu więcej :shake:

Posted

[quote name='donya']Asiaczku cieszę się, że czujesz się lepiej :multi: :multi: :multi:
gratuluję nowego zakupu (o którym marzyłaś) - mam nadzieję, że w pełni go wykorzystasz w Lesznie ;) :lol:
zdjęcia ze spacerku w Kownie - super
Ha, już teraz zaczęłam ćwiczenia... A co do Leszna, to będe do Ciebie dzwonić w/s transportu.

[quote name='Elitesse']nie pamietam dokladnie ale pini chyba tez mi nie smakowal :diabloti: mum kupowala go w ostatecznosci
Moja Mama kupowała to,co było akurat w aptece...

[quote name='Basenji']A co takiego kupiłaś?
Powtarzam, zajrzyj do wcześniejszych postów, raptem 2 strony wstecz...:angryy:

Te zdjęcia są jakieś takie niedoświetlone.......
Ale impreza musiała być bardzo fajna.
Zwłaszcza podoba mi się ten basior w tym spencerku....:lol:
zdrówko
Imprezka - tradycyjnie - baaaardzo udana.
Wyniki mówią same za siebie! Zdjecia jakie są, takie są, ale są!!!
Ten basior w spencerku to JUMA MONGO Asiaczek w super kurteczce!
Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Asiaczek super fotki basiorków i ciesze sie ze spełnienia marzenia chociaż jeszcze jak piszesz nie w pełni ale już chociaż w 2/3 jest a i dla nas też frajda bo teraz oczęta super fotami basiorów nacieszymy :multi:
A Basior w kubraczku super :eviltong: One mają takie fajne smukłe ciałko a zarazem zwarte i umięsnionezupełnie jak modelinki :evil_lol: :loveu:
Mizianko dla Basków a tak wogóle to musze wreszcie sie kiedyś tam do Ciebie wybrać i wymiziac całe towarzycho osobiście ale najprędzej przy okazji jakiejśc wystawki to będzie możliwe ale pocieszające jest to że na wystawie teraz będe się mogła w pełni zająć oglądaniem innych psów bo nie wystawiam :eviltong: Asiu pozdrawiam i nie choruj nam tu więcej :shake:

Rozumiem, że po tej drugiejoperacji na kolanko będzie okres rehabilitacji i dopiero potem mozemy myśleć o jakichś wspólnych spacerkach, tak?

A co do polskich wystaw - to na pewno dam znać w Galerii, gdzie i z ajkimi psiakami jadę. Bo, nie ukrywam, że w tym roku, to raczej więcej będzie wystaw zagranicznych, niż polskich. Musze po prostu pozakańczać rozpoczęte Championaty...
Postaram się byc w W-wie na krajówce lub/i miedzynarodówce. Zobaczymy.
Dzięki za ciepłe słowa.:lol:
pzdr.