Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FredziaFredzia']U nas dzisiaj mgliście bardzo i chłodno - ale wczoraj 24 stopnie! To w wakacje trudno było na taką temperaturę trafić. :lol:[/QUOTE]

Co prawda to prawda tylko noce już chłodne są

Posted

[quote name='Asiaczek']Buszki, bez obrazy: starzyście a głupiście;) Naprawdę wierzyłaś, że lato będzie wieczne...?;)

Pzdr.

Niestety,wierzyłam :shake:.Ale podobno wiara umiera ostatnia :eviltong:.

Posted

[quote name='Buszki']Niestety,wierzyłam :shake:.Ale podobno wiara umiera ostatnia :eviltong:.[/QUOTE]
Nie "wiara", lecz "nadzieja"...
Ale mówią, że lepiej być głupim z nadzieją niz bez nadziei;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Buszki, bez obrazy: starzyście a głupiście;) Naprawdę wierzyłaś, że lato będzie wieczne...?;)

Pzdr.

Dlatego ja wierzę i mam nadzieję ;).

Posted

[quote name='Ania!']
Dziewczyny, nie ma się co martwić załamaniem pogody, tylko cieszyć tym, że na razie piękna, ciepła jesień ;) A potem przyjdzie piękna, mroźna zima i już ... lato :evil_lol:[/FONT][/QUOTE]

oo tak, jesień koniecznie trzeba docenić w tym roku, bo jest niesamowita :D dziś w jednym z programów śniadaniowych w tv pokazywali Australie w której jest już wiosna, bo u nich jakoś pory roku są odwrotnie niż w euro :p ale aż się przyjemnie zrobiło widząc te wszystkie kwitnące kwiaty :)

Posted

[quote name='Ania!']http://img94.imageshack.us/img94/6775/zmianarozmiaruobraz196.jpg
[FONT="Comic Sans MS"]Pięknie się prezentuje :loveu:
Dziewczyny, nie ma się co martwić załamaniem pogody, tylko cieszyć tym, że na razie piękna, ciepła jesień ;) A potem przyjdzie piękna, mroźna zima i już ... lato :evil_lol:[/FONT]
Prawde rzekłaś:)

[quote name='Czarna_Owieczka']oo tak, jesień koniecznie trzeba docenić w tym roku, bo jest niesamowita :D dziś w jednym z programów śniadaniowych w tv pokazywali Australie w której jest już wiosna, bo u nich jakoś pory roku są odwrotnie niż w euro :p ale aż się przyjemnie zrobiło widząc te wszystkie kwitnące kwiaty :)
Hahaha, ja mam przyjaciólkę w Zustralii i wiem dokładnie, co tam się dzieje. Wiosna u nich pełna gęba. Moja koleżanka mieszka w Bondi Beach i nienawidzi zimna; jest b.szczupła, zawsze taka była, więc lato dla niej jest tym, czym dla ryby woda:)

pzdr.

Posted

Oj idzie zmiana pogody już trzeci dzień mnie nogi bolą wiec po południem lub jutro zacznie padać. A wczoraj to było istne apogeum najpierw nie mogłam wstać a potem pół dnia i tak przespałam. Największym wyczynem jest teraz wejść na pierwsze piętro:roll:.
Miałam album skończyć w 2 dni a smarkam się już trzeci i jest dalej jak bliżej:angryy:

Posted

[quote name='Cienka']Oj idzie zmiana pogody już trzeci dzień mnie nogi bolą wiec po południem lub jutro zacznie padać. A wczoraj to było istne apogeum najpierw nie mogłam wstać a potem pół dnia i tak przespałam. Największym wyczynem jest teraz wejść na pierwsze piętro:roll:.
Miałam album skończyć w 2 dni a smarkam się już trzeci i jest dalej jak bliżej:angryy:[/QUOTE]
Oj, bidulka z Ciebie, jeżeli chodzi o stan zdrowia. Mnie czasami prawe kolano bardzo rwie ale uczciwie mówiąc, jeszcze nie zdązyłam wyczaic, dlaczego. I czym ten ból skutkuje... Czy na deszcz, czy na zmianę, czy na cisnienie itp...

Pzdr.

Posted

I jeszcze cos smiesznego:)

[FONT=Times New Roman]Serwis Praca.pl postanowił zbadać, jakie dziwaczne[/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT]zachowania[FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT]kandydatów pojawiają się podczas rozmów kwalifikacyjnych. Oto najbardziej nietypowe i dość ekscentryczne sytuacje, jakich świadkami byli polscy rekruterzy:

• [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat na wstępie zaproponował przejście na ty.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat usiadł tak blisko, że ocierał się kolanami o osobę rekrutującą.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat na zwrócenie uwagi na to, że żuje gumę odpowiedział: "mi to nie przeszkadza".[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat na koniec rozmowy zaproponował "wyskoczenie na wódkę".[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat na zwrócenie uwagi na żucie gumy odpowiedział: "ale o co chodzi, przecież nie mlaszczę" .[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat wszedł do pokoju i zaczął wyśpiewywać swoje kompetencje basem.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat łamaną angielszczyzną odpowiadał na pytania osoby rekrutującej przez około godzinę. Wydawało się, że język jest mu w wystarczającym stopniu znany. Po zakończeniu spotkania, poprosił o wyjaśnienie o czym w zasadzie rozmawiali.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat przyszedł na spotkanie w krawacie w kaczory Donaldy.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat na pytanie co wie o firmie pomylił się i pięknie opowiedział o konkurencji.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat do CV dołączył zdjęcie zrobione na sedesie.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Na wieść o odrzuceniu kandydatury kandydat odgrażał się specjaliście ds. rekrutacji tym, że go zniszczy.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat stwierdził, że na pytania dotyczące merytoryki nie będzie odpowiadał, bo miał wzorowe wyniki na studiach.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydatka na wieść o teście językowym uciekła z rozmowy rekrutacyjnej porzucając płaszcz, który został odebrany następnego dnia przez rodziców kandydatki.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat "napadł" na ulicy rekrutera wykrzykując, że nie rozumie, dlaczego nie dostał pracy.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat wydzielał taki zapach, jakby właśnie opuścił śmietnik.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat w rubrykę hobby w CV wpisał whisky. Po przyjściu na rozmowę kwalifikacyjną powiedział "Dzień dobry. Nie jestem alkoholikiem".[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Na zakończenie rozmowy kandydat wręczył osobie rekrutującej cukierek.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat wszedł na spotkanie nie znając do końca obowiązków i od razu zapytał: "jaką gażę proponujecie? Bo mam jeszcze inne propozycje".[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat przyszedł na spotkanie dzień wcześniej upierając się, że to osoba rekrutująca się pomyliła. Po przedstawieniu wydruku e-maila potwierdzającego spotkanie z właściwą datą zaczął wyzywać rekrutera od oszustów.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydatka przyszła na rozmowę z mężem i chciała by uczestniczył w rozmowie kwalifikacyjnej.[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat po rozmowie wręczył osobie rekrutującej numer telefonu do swojej "przystojnej córki".[/FONT][/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydat zaproponował rekruterowi usługi seksualne swojej koleżanki w zamian za pracę.[/FONT][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
  • [FONT=Arial][FONT=Arial]Kandydatka (studentka) zapytana o to, z jakiego tematu będzie pisać pracę magisterką, odpowiada "nie wiem, zleciłam to przez internet".[/FONT][/FONT]

Pzdr.