Asiaczek Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Będzieszmiała ciekawe sny;) pzdr. Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Hm, generalnie w cieczce można wystawiac. Gorzej, że w niektórych przypadkach suka może w cieczce byc bardziej niesforna.... Jezeli to ma byc ćwiczenie przed Poznaniem, to mozna jechac. W Poznaniu na pewno bedzie większa konkurencja, więc warto byc lepiej przygotowanym. Pzdr. No cóż, trudno, nie zgłosiłam,jedziemy towarzysko :) ale dizękuje za podpowiedź ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Ewent. możesz wziąć ze soba psiaka i po prostu parę razy ustawic ja na stoliku (po ocenie). Niech się przyzwyczaja;) pzdr. Quote
Maalwi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Ewent. możesz wziąć ze soba psiaka i po prostu parę razy ustawic ja na stoliku (po ocenie). Niech się przyzwyczaja;) pzdr. Też raczje odpada bo się wcisnęłam (hihihi) do samochodu hodowcyzni Bibi a jadą prócz mnie 3 osoby i 3 psy jakby doszła jeszcze suka z cieckzą zatłukli by mnie hahaha :D Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Fakt. Pierwsza bym podniosła na Ciebie rekę;) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Cześć Asiaczki :) Co u Was? My niedługo zaczynamy się zbierać na rozpoczęcie, eh :roll: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ja dopiero teraz siadam do kompa, bo po oczywistych rannych obowiązkach - piekę ciasta na jutro... ze śliweczkami od zielonej:) Pzdr. Quote
M&S Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Wyobrażam sobie jakie będzie smaczne, bo śliweczki pychota:). Quote
Alicja Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 mniam , ze śliweczkami .... ja będę mieć szarlotkę bo mama dostała od kolezanki 2 miski jabłek Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 o jakich wy tutaj pysznościach gawędzicie! naprawdę ja tego sama wszystkiego nie zjem! :evil_lol: Quote
M&S Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Alicja napisał(a):mniam , ze śliweczkami .... ja będę mieć szarlotkę bo mama dostała od kolezanki 2 miski jabłek ale rozpusta;) Quote
NATKA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Zmiana tematu bardzo mi się podobała - szczególnie ta fota hi hi :evil_lol: http://img268.imageshack.us/img268/3451/z10018624o.jpg Quote
Darianna Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a ja się do rogalików drożdżowych zabieram, chyba już od dwóch dni :D Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 M&S napisał(a):Wyobrażam sobie jakie będzie smaczne, bo śliweczki pychota:). Śliweczki w kazdym ciescie sa PYCHOTA:) Alicja napisał(a):mniam , ze śliweczkami .... ja będę mieć szarlotkę bo mama dostała od kolezanki 2 miski jabłek Też lubię:) bianka19 napisał(a):o jakich wy tutaj pysznościach gawędzicie! naprawdę ja tego sama wszystkiego nie zjem! :evil_lol: Ależ my pomozemy;) NATKA napisał(a):Zmiana tematu bardzo mi się podobała - szczególnie ta fota hi hi :evil_lol: http://img268.imageshack.us/img268/3451/z10018624o.jpg Hahaha... Darianna napisał(a):a ja się do rogalików drożdżowych zabieram, chyba już od dwóch dni :D Oj, do rogalików to trzeba trochę więcej czasu.... ciasta dro.żdżowe, szczególnie te tradycyjne, "lubią" czas. Tam wszystko musi byc robione spokojnie, w ciepełku.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Jest 1. wrzesnia 2011 r., godz. 15.56 - dlaczego do jasnej anielki nie mam jeszcze mojej emerytury na koncie?!?!?!?!?! pzdr. Quote
taxelina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Jest 1. wrzesnia 2011 r., godz. 15.56 - dlaczego do jasnej anielki nie mam jeszcze mojej emerytury na koncie?!?!?!?!?! pzdr. Moze jakies opoznienia w banku? Ja czekam na paczke z DPD normalnie na drugi dzien z niemieckiego Melle jest w Malmö a u nas juz 40h minelo i brak dalszej informacji, nikt nie wie gdzie jest paczka... Quote
M&S Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Jest 1. wrzesnia 2011 r., godz. 15.56 - dlaczego do jasnej anielki nie mam jeszcze mojej emerytury na koncie?!?!?!?!?! pzdr. a zasłużyłaś?!;) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 deer_1987 napisał(a):Moze jakies opoznienia w banku? Ja czekam na paczke z DPD normalnie na drugi dzien z niemieckiego Melle jest w Malmö a u nas juz 40h minelo i brak dalszej informacji, nikt nie wie gdzie jest paczka... A ja myslę, że - tradycyjnie - moja była praca nawala... Najgorsze jest to, że tak sobie zaplanowałam dzisiaj wyskoczyć na małe przed-wystawowe zakupy do Carrefoura, bo jutro to juz czasu zbraknie.... eh... M&S napisał(a):a zasłużyłaś?!;) Oczywiście! Niemam co do tego najmniejszych wątpliwości;) pzdr. Quote
M&S Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja myslę, że - tradycyjnie - moja była praca nawala... pzdr. To ZUS nawala, może nie mają pieniędzy;) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 M&S napisał(a):To ZUS nawala, może nie mają pieniędzy;) Nienienie, ja nie podlegam pod ZUS:) Jeżeli do 16.15 nie bedzie pieniędzy na koncie, to juz ich dzisiaj nie bedzie... Pzdr. Quote
Maalwi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 U mnie ciasto tylko na święta jest bo nikomu sie robić nie chce :D Asiaczku,ty już na emeryturze? :) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 U mnie to i robic i jeśc mi się chce, bo.... ja lubię moje ciasta, hahaha... Tak, juz ponad rok jestem na emeryturze:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja dopiero teraz siadam do kompa, bo po oczywistych rannych obowiązkach - piekę ciasta na jutro... ze śliweczkami od zielonej:) to dla mnie kawałek poproszę :) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Na razie lece na szybkie zakupy, bo jednak moja emerytura dotarła!!!! A co do ciasta. Będę na wystawie w Chorzowie - mogę coś dobrego upiec. Dojedziesz? pzdr. Quote
Buszki Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A ja już upiekłam ciasto...Z jabłuszkami...A w sobotę upiekę z jeżynkami... Quote
Recommended Posts