Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A czego tu się bać? Włos ma to do siebie, że odrasta;)...

pzdr.

Fakt, faktem, że odrasta, ale boję się, że coś nie wyjdzie i że będę wyglądać koszmarnie :O Chociaż podobno w grzywce będę ładnie wygladac... Za 20 minut lecę do fryzjera i zobaczymy z jakim efektem wyjdę ;)

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Fakt, faktem, że odrasta, ale boję się, że coś nie wyjdzie i że będę wyglądać koszmarnie :O Chociaż podobno w grzywce będę ładnie wygladac... Za 20 minut lecę do fryzjera i zobaczymy z jakim efektem wyjdę ;)
Będzie dobrze:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Będzie dobrze:)

pzdr.

Nie jestem tego pewna : o Wróciłam od fryzjera... I wg mnie wygladam TRAGICZNIE, co prawda wg koleżanek jest ok :lol: Ale nie wyjdę z domu przez kilkanaście lat chyba -.-

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Nie jestem tego pewna : o Wróciłam od fryzjera... I wg mnie wygladam TRAGICZNIE, co prawda wg koleżanek jest ok :lol: Ale nie wyjdę z domu przez kilkanaście lat chyba -.-.
Eeeee,chyba przesadzasz.
Zawsze możesz wsadzić głowę pod kran i uczesac się po swojemu. Grzywkę zaczesać na bok lub do góry...
Podejdź do problemu spokojnie;)

Pzdr.

Posted

A ja znam odpowiedź. I dlatego proponuję: juz teraz zacznij pertraktować z Twoimi Panami w/s pomocy. Czy to z ich strony czy ze strony najemnej siły fachowej - nie ma znaczenia.
Zacznij płakac, że sobie nie poradzisz, nie dasz rady, źle się czujesz itp... nawet możesz zacząć płakać;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
.
Eeeee,chyba przesadzasz.
Zawsze możesz wsadzić głowę pod kran i uczesac się po swojemu. Grzywkę zaczesać na bok lub do góry...
Podejdź do problemu spokojnie;)

Pzdr.

Może i masz rację :) Hm, w sumie chyba nie jest tak najgorzej - nawet babcia stwierdziła, ze wyglądałam ładnie ;)
Aż boję się szczególnie niektórych komentarzy w szkole :roll: Ale może tak źle nie będzie (?) ;))

Posted

Powtarzam: głowa do góry! Przecież nikt z klasy nie musi wiedziec, że dzisiaj byłaś u fryca. Ani że ta fryzurka to tak nie do końca została dogadana z fryzjerem, prawda?
Mów, że tak chciałas i już. Po sprawie:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Powtarzam: głowa do góry! Przecież nikt z klasy nie musi wiedziec, że dzisiaj byłaś u fryca. Ani że ta fryzurka to tak nie do końca została dogadana z fryzjerem, prawda?
Mów, że tak chciałas i już. Po sprawie:)

pzdr.

Fakt, fakt :) Jesli coś będą mówić, to pewnie raczej chłopcy, ew. dziewczyna z którą jestem pokłócona od czerwca -.- ale to jakoś się pominie :D:D zawsze można mieć nadzieję, że nic nie będą mówić :D ;)