M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):"Asiu, lubię Cię, a nawet czasami kocham":) - Możetak byc? pzdr. Tak, bardzo pięknie:):):) Quote
Ciapkowa. Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Asiaczek']A czego tu się bać? Włos ma to do siebie, że odrasta;)... pzdr. Fakt, faktem, że odrasta, ale boję się, że coś nie wyjdzie i że będę wyglądać koszmarnie :O Chociaż podobno w grzywce będę ładnie wygladac... Za 20 minut lecę do fryzjera i zobaczymy z jakim efektem wyjdę ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Fakt, faktem, że odrasta, ale boję się, że coś nie wyjdzie i że będę wyglądać koszmarnie :O Chociaż podobno w grzywce będę ładnie wygladac... Za 20 minut lecę do fryzjera i zobaczymy z jakim efektem wyjdę ;) Będzie dobrze:) pzdr. Quote
Buszki Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, huk-stuk i wbijanie gwoździ Was czeka:) pzdr. Bez stukania,pukania i wbijania gwoździ.Tylko szlifowanie ścian i malowanko :). Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Buszki napisał(a):Bez stukania,pukania i wbijania gwoździ.Tylko szlifowanie ścian i malowanko :). Syfek i tak będzie:evil_lol:... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Wierzę. I na dodatek ktoś to będzie musiał posprzątac.... Pytanie; Kto...? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Będzie dobrze:) pzdr. Nie jestem tego pewna : o Wróciłam od fryzjera... I wg mnie wygladam TRAGICZNIE, co prawda wg koleżanek jest ok :lol: Ale nie wyjdę z domu przez kilkanaście lat chyba -.- Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Ciapkowa.']Nie jestem tego pewna : o Wróciłam od fryzjera... I wg mnie wygladam TRAGICZNIE, co prawda wg koleżanek jest ok :lol: Ale nie wyjdę z domu przez kilkanaście lat chyba -.-. Eeeee,chyba przesadzasz. Zawsze możesz wsadzić głowę pod kran i uczesac się po swojemu. Grzywkę zaczesać na bok lub do góry... Podejdź do problemu spokojnie;) Pzdr. Quote
Buszki Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Wierzę. I na dodatek ktoś to będzie musiał posprzątac.... Pytanie; Kto...? pzdr. Wolę nie znać odpowiedzi :cool3:. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 A ja znam odpowiedź. I dlatego proponuję: juz teraz zacznij pertraktować z Twoimi Panami w/s pomocy. Czy to z ich strony czy ze strony najemnej siły fachowej - nie ma znaczenia. Zacznij płakac, że sobie nie poradzisz, nie dasz rady, źle się czujesz itp... nawet możesz zacząć płakać;) pzdr. Quote
Buszki Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Albo wyprowadzę się do mamusi i niech sobie radzą :). Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 To tez nie jest zły pomysł. Powiem więcej:to jest bardzo dobry pomysł;) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):. Eeeee,chyba przesadzasz. Zawsze możesz wsadzić głowę pod kran i uczesac się po swojemu. Grzywkę zaczesać na bok lub do góry... Podejdź do problemu spokojnie;) Pzdr. Może i masz rację :) Hm, w sumie chyba nie jest tak najgorzej - nawet babcia stwierdziła, ze wyglądałam ładnie ;) Aż boję się szczególnie niektórych komentarzy w szkole :roll: Ale może tak źle nie będzie (?) ;)) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Powtarzam: głowa do góry! Przecież nikt z klasy nie musi wiedziec, że dzisiaj byłaś u fryca. Ani że ta fryzurka to tak nie do końca została dogadana z fryzjerem, prawda? Mów, że tak chciałas i już. Po sprawie:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Powtarzam: głowa do góry! Przecież nikt z klasy nie musi wiedziec, że dzisiaj byłaś u fryca. Ani że ta fryzurka to tak nie do końca została dogadana z fryzjerem, prawda? Mów, że tak chciałas i już. Po sprawie:) pzdr. Fakt, fakt :) Jesli coś będą mówić, to pewnie raczej chłopcy, ew. dziewczyna z którą jestem pokłócona od czerwca -.- ale to jakoś się pominie :D:D zawsze można mieć nadzieję, że nic nie będą mówić :D ;) Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 I jeszcze jedna zmiana tematu:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 I jeszcze coś. Czy nasze zwierzaki nas naśladują? Czy upodabniaja się do nas...? sprawdźcie! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
taxelina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://img594.imageshack.us/img594/2043/2400283dbfe9815bcbfac6a.jpg :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dobre, podobają mi się :):) http://img843.imageshack.us/img843/4108/z10018543o.jpg Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts