Guest papillonek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja w ten weekend jadę na wystawę do Białego ,będziecie może? Nie mogę się doczekać :D Quote
gosiaja Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 które to mi rogi doprawiło?? fajne zdjęcia Quote
Patisa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 matko, genialna grupa hodowlana. marzenie chyba każdego hodowcy :loveu: :klacz: Szczególnie pręgus - Offik, tak? - bardzo mi przypadł do gustu:loveu: A to jakie zabawne! Co ten pan za "kruszynke" trzyma? :lol: Quote
Cienka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Hejka wpadłam się przywitać ja tez mam fotki z finałów postaram się do piątku wrzucić pozdrawiam cieplutko Quote
Matusz Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Quote
jamnicze Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):O to jamnicze ja czekam na te fotki, bo jak na razie jedno ofikowe zdjęcie z finałów dorwałam. Asiaczek napisał(a):No to czekamy:) pzdr. No i mnie zmobilizowałyście, a co tam zrobiłam szybciutko po dwa zdjęcia :) Już się wgrywają. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='Buszki']Śliczna fotka z grupy :loveu:. A Zuzka pewnie szepce Ofikowi jakie to smakołyki dostanie,jak ładnie się wystawi :evil_lol:. Pewnie tak. albo mówi, co mu utnie, jak się źle pokaże;) [quote name='Maalwi']A Ofik duży sie wydaje w porównaniu do innych basków Super fotki, gratulki! A grupa robi wrażenie :) Bo Ofik to samczyk,a cała reszta to sunie;) [quote name='deer_1987']http://img847.imageshack.us/img847/8435/dsc2248.jpg A sedzia (?) cos milego Ci mowi :) Oj, bardzo miłego:) [quote name='Zuza i Noddy']http://img828.imageshack.us/img828/3828/dsc2311z.jpg Strasznie mi się podoba to Ofikowe spojrzenie. A nie ma czegoś od Żanety z grupy V? Nie, z BOG nie ma fotek; chyba juz poszli... [quote name='papillonek']Ja w ten weekend jadę na wystawę do Białego ,będziecie może? Nie mogę się doczekać :D Tak bedziemy w sobotę:) ring 13 (bliżej punktów gastronomicznych i stoisk handlowych). [quote name='gosiaja']które to mi rogi doprawiło?? fajne zdjęcia Hahaha, sama sobie przyprawiłaś:) A taki spryciula to Ofik:) [quote name='Patisa']matko, genialna grupa hodowlana. marzenie chyba każdego hodowcy :loveu: :klacz: Szczególnie pręgus - Offik, tak? - bardzo mi przypadł do gustu:loveu: A to jakie zabawne! Co ten pan za "kruszynke" trzyma? :lol: Fakt, grupa hodowlana udała nam się:) A kruszynka to chyba akita japońska, ale nie jestem pewna.... [quote name='Cienka']Hejka wpadłam się przywitać ja tez mam fotki z finałów postaram się do piątku wrzucić pozdrawiam cieplutko Ooooo, cienka żyje i dała znak:) Jak dobrze:) Mam nadzieję, że to zmartwienie juz poszło sobie precz! [quote name='Matusz']I tu zapytam, szukam pokoju w Warszawie do wynajęcia, może coś wiesz? słyszałaś? ktoś wynajmuje?:shake: Matusz, ja cały czas pamiętamo Tobie. Ale zauwazyłam taka prawidłowość,że ludzie więcej sprzedają mieszkania niz wynajmują w mojej okolicy... Pzdr. Quote
Maalwi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 A tak wogóle to widziałam pierwszy raz na żywo baska-trikolorka, są piękne! Quote
ewtos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Asiaczek']ewtos - ogromne dzięki za zdjęcia z serii "relaks":) Cytowane poniżej wkleję na FB, OK? http://i53.tinypic.com/m9amhd.jpg pzdr. Oczywiście,że ok :lol:. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Maalwi napisał(a):A tak wogóle to widziałam pierwszy raz na żywo baska-trikolorka, są piękne! Miło nam:) ewtos napisał(a):Oczywiście,że ok :lol:. Dziękowac:) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Maalwi, a Ofiego widziałaś? On to dopiero ma piękne umaszczenie :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Maalwi, a Ofiego widziałaś? On to dopiero ma piękne umaszczenie :) Noooo,pręgaty Ofik jest super:) unikatowydiament napisał(a):fascynujące są :) E, bez przesady. Ale sa baaaardzo kochane:) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 papillonek napisał(a):sobotę ?a ja w niedziele :/ No to djupa, nie spotkamy się... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Wstawię jeszcze kilka zdjęć świnek, których wystawa odbywała się równolegle z psiową:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 I jeszcze kilka świnek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Metheora napisał(a):pierwsza to moze sznaucer miniatura, druga chyba sheltie a trzecia- może lasha lub shih tzu :D Hahaha, a ja myslę, że pierwsza to nagi peruwiańczyk, druga to może byc sheltie, a trzecia to coś szorstkiego... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]przesyłamy akitowe pozdrowienia :loveu:[/FONT] Quote
Daga&Maks Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ale ta pierwsza dziwacznie wygląda :lol: Quote
gosiaja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 swinki tez maja wystawy a moja tylko sr.... biegała i nic Quote
Buszki Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ale fajne świnki :loveu:.A ta łysa,to normalnie czad :evil_lol:. Quote
taxelina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Buszki napisał(a):Ale fajne świnki :loveu:.A ta łysa,to normalnie czad :evil_lol:. Najlepsze te lyse - skinny sie nazywaja i sa w roznych kolorach, nawet laciate :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]przesyłamy akitowe pozdrowienia :loveu:[/FONT] Ooooo, witaj! Wrócilas:) [quote name='dagaa111']ale ta pierwsza dziwacznie wygląda :lol: Jak dla mnie - normalka. W naszej V gr. FCI sa łyse peruwiańczyki i meksykańczyki. Toczka w toczkę takie same;) [quote name='gosiaja']swinki tez maja wystawy a moja tylko sr.... biegała i nic gosiaja - ta wystawa to była rzut beretem od naszego ringu w Sopocie:) [quote name='Buszki']Ale fajne świnki :loveu:.A ta łysa,to normalnie czad :evil_lol:. Wszystkie takie śmieszne:) Może reflektujesz na takiego łysolka? [quote name='deer_1987']Najlepsze te lyse - skinny sie nazywaja i sa w roznych kolorach, nawet laciate :loveu: Boshe, czego to ludzie nie wymyślą:) Pzdr. Quote
Recommended Posts