Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 No, cena podobna... Smacznego! Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Smacznego na jutro :eviltong: nie ma to jak umówić sie w Tłusty Czwartek do dentysty:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Naprawdę "tak" zrobiłaś?!:crazyeye: Bez żartów, naprawdę?!?!?! No to masz za swoje... Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='sylrwia']Smacznego na jutro :eviltong: nie ma to jak umówić sie w Tłusty Czwartek do dentysty:evil_lol: zawsze mozesz pojesc PRZED dentysta :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ale mając świadomość wizyty u zębologa, to już te ociekające tłuszczem przesmaczne pączucie, nie będa tak samo smakować...:cool3: pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 planuje zjesc 15 duzych paczkow z kremem:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: na nastepnej wystawie bede nie chodzila tylko sie turlala Quote
sylrwia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Naprawdę "tak" zrobiłaś?!:crazyeye: Bez żartów, naprawdę?!?!?! No to masz za swoje... Pzdr. Tak :roll: umawiałam sie byle po walentynkach i tak wyszło. Elitesse napisał(a):zawsze mozesz pojesc PRZED dentysta :eviltong: Masz racje :evil_lol: szkoda, ze na razie tylko w VI klasie mam ułamki. Mogłabym przez wszystkie lekcja namacalnie pokazywać jak odejmować ułamki na pączkach:diabloti: Asiaczek napisał(a):Ale mając świadomość wizyty u zębologa, to już te ociekające tłuszczem przesmaczne pączucie, nie będa tak samo smakować...:cool3: pzdr. Ogólnie lubie chodzić do dentysty, bo wystarczy raz na jakiś czas zrobić porzadek, ale dzień taki uważam zawsze za stracony bo pewien dyskomfort od rana sie czuje.:roll: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='ewelinabuck']planuje zjesc 15 duzych paczkow z kremem:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: na nastepnej wystawie bede nie chodzila tylko sie turlala Nie będzie tak źle! Na Waszych spacerkach z psiakami na pewno spalisz całą "piętnastkę"! Sylrwia - no to trzymam kciuki za wizytę u dentysty i za (mimo wszystko) smaczny Tłusty Czwartek! Pzdr. Quote
Vogue Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bardzo apetyczne te paczusie:loveu: Jednak z lukrem smaczniejsze Quote
Jupi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczku ty nas tu nie zagaduj tłustym czwartkiem tylko dawaj nowe fotki basków-bobasków:evil_lol: Quote
lothia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 gdzie fotecki basków-bobasków:mad: ,ja dzisiaj idę do zębologa,o 19 - nie będę mogła nic jeść prze dwie godziny:placz: nadrobiłam to tłusta sobotą i faworkami:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 narazie zjadlam 9 paczusiow;) ;) ;) ;) Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale chyba baski bobaski juz nie są bobaskami:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Smacznego :) Oooo, dziękuje Bonita! Na Ciebie mozna liczyć!!! [quote name='Vogue']Bardzo apetyczne te paczusie:loveu: Jednak z lukrem smaczniejsze Oczywiscie! Tylko z lukrem i z odrobiną skórki pomarańczowej, co? [quote name='ewelinabuck']narazie zjadlam 9 paczusiow;) ;) ;) ;) Ja - 4...:oops:. I na razie mam dosyć. Może późnym wieczorkiem zjem jeszcze jednego, ale nie jestem tego pewna...:lol: [quote name='sylrwia']Ale chyba baski bobaski juz nie są bobaskami:loveu: Jak to nie? Jak to nie?!?!?!? One nadal są bobaskami...Może wreszcie dzisiaj zdążę wstawić zdjęcia, zanim sen mnie zmorzy... A mam do wstawienia 3 (słownie: trzy) sesje...:oops::oops::oops::oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Słuchajcie, jest mi autentycznie przykro. Prosiłam Was wczoraj o zgłaszanie się na mizianie i socjalizowanie bobasków i... nikt się nie zgłosił ani na sobotę ani na niedzielę... Trudno. Jak nikt nie chce, to będę musiała sama socjalizowac maluszki... Przykro mi... Pzdr. Quote
donya Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, jest mi autentycznie przykro. Prosiłam Was wczoraj o zgłaszanie się na mizianie i socjalizowanie bobasków i... nikt się nie zgłosił ani na sobotę ani na niedzielę... Trudno. Jak nikt nie chce, to będę musiała sama socjalizowac maluszki... Przykro mi... Pzdr. Ja mogę dopiero po naszym wypadzie, więc dopiero za dwa tygodnie :p Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak to nie? Jak to nie?!?!?!? One nadal są bobaskami...Może wreszcie dzisiaj zdążę wstawić zdjęcia, zanim sen mnie zmorzy... A mam do wstawienia 3 (słownie: trzy) sesje...:oops::oops::oops::oops: Pzdr. Myślałam ze słownie 3 ...zdjęcia:evil_lol: Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, jest mi autentycznie przykro. Prosiłam Was wczoraj o zgłaszanie się na mizianie i socjalizowanie bobasków i... nikt się nie zgłosił ani na sobotę ani na niedzielę... Trudno. Jak nikt nie chce, to będę musiała sama socjalizowac maluszki... Przykro mi... Pzdr. Jak to nie ma chetnych??:crazyeye: Ja jestem!:eviltong: Tylko nie wiem jak to zrobić moze jedną ręke kurierem wyśle do Was:diabloti: Quote
lothia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczku a gdzie Ty zamieszkujesz?jeżeli uda mi się dzieciaki poupychać to ja się bardzo chętnie wproszę[tylko niezmotoryzowana jestem i mam problemy z poruszaniem sie po Warszawie , gubię się] Quote
sylrwia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 lothia napisał(a):Asiaczku a gdzie Ty zamieszkujesz?jeżeli uda mi się dzieciaki poupychać to ja się bardzo chętnie wproszę[tylko niezmotoryzowana jestem i mam problemy z poruszaniem sie po Warszawie , gubię się] Lothia nie czytasz uważnie tematu :diabloti: Asiaczek mieszka w gmachu Telewizji Polskiej:evil_lol: ale nie sprecyzowała czy w starym czy w nowym:eviltong: Quote
Matagi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, jest mi autentycznie przykro. Prosiłam Was wczoraj o zgłaszanie się na mizianie i socjalizowanie bobasków i... nikt się nie zgłosił ani na sobotę ani na niedzielę... Trudno. Jak nikt nie chce, to będę musiała sama socjalizowac maluszki... Przykro mi... Pzdr. Ja mam troszke daleeeeko;) ;) ;) może Ty wpadnij do mnie?:eviltong: Zabierz bobaski i przyjeżdżaj!;) Mam tu dla nich super towarzystwo,socjalizowało by sie powiększone towarzystwo!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I śnieg mam....:eviltong: :eviltong: :eviltong: Pomyśl....;) Quote
PANGEA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam po przymusowej przerwie. Serwer DGM twierdzil, ze jest zbyt zajety :placz: i mnie nie wpuszczal:mad: Czoko napisał(a):Pangea, a w której części miasta biegają? Mam nadzieję ze nie w okolicach osiedla, którego mieszkałam 31 lat... a gzdie mieszkalas?? Zreszta w Krakowie szczury sa wszedzie :diabloti: Fakt, ze nie wszyscy widuja, bo pod nogi nie patrza :p Juz je pokochalam, jak tylko na miejsce "wiecznego spoczynku" nie wybieraja wnetrza mojej opony:mad: A a propos dzisiajszego obrzarstwa, to niestety w tym roku nie bylo domowych paczusiow:placz: Quote
Agappe Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Słuchajcie, jest mi autentycznie przykro. Prosiłam Was wczoraj o zgłaszanie się na mizianie i socjalizowanie bobasków i... nikt się nie zgłosił ani na sobotę ani na niedzielę... Trudno. Jak nikt nie chce, to będę musiała sama socjalizowac maluszki... Przykro mi... Pzdr. Asiu jak nie bede padnieta w niedziele po wystawie to moge wpaść troche maluszki pomiziać :) :loveu: :loveu: Quote
Imanca Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bo my tu knujemy nalot za plecami. Jeszcze nie wiesz na co się zgodziłaś i o co prosiłaś :evil_lol: Nawet w naszych galeryjkach jest o spotkaniu bobasków potajemnie, szyfrem wspomniane :) Mi niedziela jak najbardziej pasuje :) Quote
Czoko Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Po prostu jeszcze w sprawie pory wizyty się nie porozumiałyśmy...chociaż ja w soboty bywam bardziej dyspozycyjna a w niedzielę czeka rodzina... Quote
Recommended Posts