Alicja Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Mam foteczki, mam, ino czasu nie mam... Pzdr. czyli nie tylko mi się doba skurczyła :( ...cholewcia , czasu brak Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 understandme napisał(a):Wrzuć jakies nowe zdjęcia piesków ;) Pozdrawiam :) Postaram się dzisiaj:) Alicja napisał(a):czyli nie tylko mi się doba skurczyła :( ...cholewcia , czasu brak Właśnie, właśnie... pzdr. Quote
Alicja Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Jutro piekę majonezową ...trudno , na chandrę najlepiej słodkie ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Alicja napisał(a):Jutro piekę majonezową ...trudno , na chandrę najlepiej słodkie ;) To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:) Dodasz coś do ciasta? Jakieś rodzyneczki... owocki...? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:) Zgadzam się :) Nutella też dobra rzecz :D To ja dzisiaj czekam na foteczki ;) Quote
Alicja Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):To juz od dawna znana rzecz, że słodkie uspokaja i poprawia nastrój:) Dodasz coś do ciasta? Jakieś rodzyneczki... owocki...? pzdr. raczej tylko rodzyneczki Quote
Buszki Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 A ja właśnie upiekłam moje z jabłuszkami :cool3:. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ciapkowa. napisał(a):Zgadzam się :) Nutella też dobra rzecz :D To ja dzisiaj czekam na foteczki ;) Fakt, Nutella to też dobra rzecz:0 Fotki mam z dzisiaj, jeszcze ciepłe; byłysmy a Ajlu na spacerze na Polach Mokotowskich i sa fotki:)! Alicja napisał(a):raczej tylko rodzyneczki I tak będzie dobre:) Buszki napisał(a):A ja właśnie upiekłam moje z jabłuszkami :cool3:. Mniam, mniam... ja na razie nic nie pieke, jakoś nie mam ochoty na słodkie. Wolę zjeść trochę śliwek, nektarynkę... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 U mnie ciasto pochłania TZ ....siedzi w domu ze złamanym palcem ... ja zaś pochłaniam morele Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Jakby mi kto upiekł ciasto, to tez bym pochłaniała. ale tak samej robić, samej piec i samej jeść, to mi się nie chce;) A ja dzisiaj jestem na etapie nektarynek:) pzdr. Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Aale mi znów smaka zrobiłyście, Asiaczku, wrzucaj fotki! ;) Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Maalwi napisał(a):Aale mi znów smaka zrobiłyście, Asiaczku, wrzucaj fotki! ;) Hm, no włąśnie. Znowu problemy.... Mam zagwozdkę: czy dać fotki z dzisiejszego spacerku czy.... wziąć się za czytanie najnowszej książki J. Chmielewskiej.... Co radzicie? pzdr. Quote
Buszki Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Czytając książkę wstawiać fotki :evil_lol:.Albo na odwrót :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 To się tak nie da... Zdjęcia sa juz na kompie.Ze 130 zrobionych, wstępnie zostawiłam 116. Ale nie wyobrażam sobie, że miałabym 116 fotek wstawić tutaj na DGM:crazyeye:... Pzdr. Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):To się tak nie da... Zdjęcia sa juz na kompie.Ze 130 zrobionych, wstępnie zostawiłam 116. Ale nie wyobrażam sobie, że miałabym 116 fotek wstawić tutaj na DGM:crazyeye:... Pzdr. To wstaw 115 :diabloti: Niee, no wstawiaj jak najwięcej stęskniłam się za widokiem basków :cool3: Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):To się tak nie da... Zdjęcia sa juz na kompie.Ze 130 zrobionych, wstępnie zostawiłam 116. Ale nie wyobrażam sobie, że miałabym 116 fotek wstawić tutaj na DGM:crazyeye:... Pzdr. Czemu nie? Ja ze sztokholmu juz ponad 700 dalam a ostatnie 75 czeka Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Na razie je segreguję, aby to wstawianie miało jakiś sens. Postaram się po spacerach z psami wstawić jakąś część tych 116:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 deer_1987 napisał(a):Czemu nie? Ja ze sztokholmu juz ponad 700 dalam a ostatnie 75 czeka Ale wiesz,ja lubię tak od razu, wsie. Nielubię dzielić jakiejś "sesji" na kilka dni. Choc czasami tak muszę zrobić ze wzgl. na brak czasu... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale wiesz,ja lubię tak od razu, wsie. Nielubię dzielić jakiejś "sesji" na kilka dni. Choc czasami tak muszę zrobić ze wzgl. na brak czasu... Pzdr. Ja wlasnie dzielilam ze wgledu na brak czasu :( Quote
taxelina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Wiem, wiem. Praca, praca.... Pzdr. a po pracy sama przyjemnosc spacer z psami :loveu: No to czekam na zdjecia :D Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ostatni news: ze 116 zeszłam do 106;) Teraz ide na spacerki i jak wrócę - zacznę wstawiać:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Nie wiem, czy ktoś jeszcze jest obecny, godzina dosyć późna, ale wstawię chociaz kilka - na zachętę:) Oto dzisiejsi uczestnicy spacerosa:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts