Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Oj bardzo dawno mnie tu nie było :oops: :oops: :oops: <sesja, i okres przedsesyjny>, ale już wracam :lol: zobaczyłam kilka stron wstecz i to zdjęcię mnie niesamowicie urzekło!!!! śliczny!!! i ślicze ujęcie :))

[quote name='Asiaczek']

Super chłopak, co?:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

odnośnie życzeń walentynkowych, przepraszam, ale nie bede ich skłądac bo nie uznaje tego święta :evil_lol:

biały kotek z niebieskimi oczkami po prostu cudo!!!!! tylko pozazdrościć :oops: :oops:

i oczywsicie gratuluje urodzenia maluszków!!!! :)) i czekam na wiecej zdjeć :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jupi napisał(a):
Asiaczku i w mojej i Twojej galerii nie wtajemniczeni myślą że mamy Radgole:cool3: :evil_lol:

Jupi a niech tak myślą;) Tylko czemu macie tak podobne kotki? Może to bliźniacy?:evil_lol:

Posted

[quote name='Imanca']A ja raczej walentynek nie obchodzę, więc w innej kwestii...
Chyba przegapiłam moment, kiedy można zacząć nawiedzać bo-baski ??

Nie... Agabass z racji "pokrewieństwa" musiała byc pierwsza. A teraz czekam na Wasze oferty. Proponuję niedzielę, ok. 17:00. Co Wy na to? Niech zainteresowane się odezwą...
Jak będzie duuuuzo chętnych to może jeszcze i sobotę ppłd. zaanektujemy na mizianko, co?

[quote name='Czoko']Odwiedzam, odwiedzam i dziś Galeria Asi nie przyjmuje mojego posta! A tez wpadłam zobaczyć maluszki!
A jednak DGM przyjęło Twój post i jesteś z nami. Super. Dogadajcie się z Imancą i zdecydujcie, kiedy chcecie wpaść...
Agabass
Agappe
Donya
Jo-jo
Poświata
Dzasta
Dbsst
....
....
....
Czekam na odpowiedzi.
Pzdr.

Posted

A ja Wam chcę tylko przypomnieć, że po słodkich Walentynkach, jutro, jest jeszcze słodszy dzień. Myslę, że każdy zechce tego dnia skosztować tej słodyczy...

TłUSTY CZWARTEK!!!!!
Mniam, mniam, mniam.....

Pzdr.

Posted

[quote name='bonita']Dla Asiaczka na Walentynki

Pozdrowionka :)
Bonita - cudowności...słodyczki...
A może znajdziesz, gdzieś w Internecie zdjęcia przepysznych, słodkich paczków...? Ja znalazłam u Bliklego, ale nie umiałam tej fotki skopiować...:oops:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja Wam chcę tylko przypomnieć, że po słodkich Walentynkach, jutro, jest jeszcze słodszy dzień. Myslę, że każdy zechce tego dnia skosztować tej słodyczy...

TłUSTY CZWARTEK!!!!!
Mniam, mniam, mniam.....

Pzdr.

faktycznie !!! zupelnie zapomnialam ... ale jutro jade w odwiedziny do rodzicow wiec mama pewno cos przygotuje smacznego :eviltong: :lol:

Posted

Ja tam się nie będę wygłupiała ze smażeniem pączków... Kupię w zaprzyjaźnionej cukierni "Truskawka". Jak zawsze mają być pyszne, z nadzieniem z różą i niedrogie (1,20-1,30). Już nie mogę się doczekać jutra...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam się nie będę wygłupiała ze smażeniem pączków... Kupię w zaprzyjaźnionej cukierni "Truskawka". Jak zawsze mają być pyszne, z nadzieniem z różą i niedrogie (1,20-1,30). Już nie mogę się doczekać jutra...
Pzdr.

takie drogie u Was począki? :eviltong:

U mnie po 60 gr :lol:

Cześć Asiaczku i piękna gromadko :multi::multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale za to kupowane w firmowej cukierni i baaaardzo smaczne....
A u Bliklego po 2,50/szt.:crazyeye:
pzdr.

moje też są bardzo smaczne z różnym nadzieniem, czekoladą, polane białą czekoladą i orzeszkami - co kto lubi ;)

2,50? :crazyeye:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też. Z różą...i z lukrem... a w lukrze może być drobniutko posiekana skórka pomarańczowa...Mniam, mniam...
Pzdr.

mniam aż mi ślinka cieknie :cool2:
dzięki za przypomnienie, nie wiedziałam że jutro taki słodki dzień, a ja bardzo lubie tłusty czwartek:mdrmed:

Posted

Asiaczek napisał(a):
... a ja lubie pączki....no i Tłusty Czwartek też!!!
Pzdr.

ooooooooooooooo

ja uwielbiam czwartek szczególnie tłusty ale w tym roku szlaban na słodkie ociekające tłuszczem paczusie :(

musze zzucic troche ciała bo nie mam siły na treningach :placz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja też. Z różą...i z lukrem... a w lukrze może być drobniutko posiekana skórka pomarańczowa...Mniam, mniam...
Pzdr.:multi::multi::multi:ak tak jutro pączusie a potem dietka ...u nas normalnie paczusie po 60-70 groszy ale w tłusty czwartek w mojej ulubionej cukierni chyba beda po ok 1zł -1.20 ;)