Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ............a ja poproszę o fotki bobasków:p Quote
Czoko Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Odwiedzam, odwiedzam i dziś Galeria Asi nie przyjmuje mojego posta! A tez wpadłam zobaczyć maluszki! Quote
Agappe Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oj bardzo dawno mnie tu nie było :oops: :oops: :oops: <sesja, i okres przedsesyjny>, ale już wracam :lol: zobaczyłam kilka stron wstecz i to zdjęcię mnie niesamowicie urzekło!!!! śliczny!!! i ślicze ujęcie :)) [quote name='Asiaczek'] Super chłopak, co?:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. odnośnie życzeń walentynkowych, przepraszam, ale nie bede ich skłądac bo nie uznaje tego święta :evil_lol: biały kotek z niebieskimi oczkami po prostu cudo!!!!! tylko pozazdrościć :oops: :oops: i oczywsicie gratuluje urodzenia maluszków!!!! :)) i czekam na wiecej zdjeć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jupi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczku i w mojej i Twojej galerii nie wtajemniczeni myślą że mamy Radgole:cool3: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jupi napisał(a):Asiaczku i w mojej i Twojej galerii nie wtajemniczeni myślą że mamy Radgole:cool3: :evil_lol: Jupi a niech tak myślą;) Tylko czemu macie tak podobne kotki? Może to bliźniacy?:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z Niecierpliwością czekamy na walentynkowe Foteczki Bo-basków :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Imanca']A ja raczej walentynek nie obchodzę, więc w innej kwestii... Chyba przegapiłam moment, kiedy można zacząć nawiedzać bo-baski ?? Nie... Agabass z racji "pokrewieństwa" musiała byc pierwsza. A teraz czekam na Wasze oferty. Proponuję niedzielę, ok. 17:00. Co Wy na to? Niech zainteresowane się odezwą... Jak będzie duuuuzo chętnych to może jeszcze i sobotę ppłd. zaanektujemy na mizianko, co? [quote name='Czoko']Odwiedzam, odwiedzam i dziś Galeria Asi nie przyjmuje mojego posta! A tez wpadłam zobaczyć maluszki! A jednak DGM przyjęło Twój post i jesteś z nami. Super. Dogadajcie się z Imancą i zdecydujcie, kiedy chcecie wpaść... Agabass Agappe Donya Jo-jo Poświata Dzasta Dbsst .... .... .... Czekam na odpowiedzi. Pzdr. Quote
bonita Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dla Asiaczka na Walentynki Pozdrowionka :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A ja Wam chcę tylko przypomnieć, że po słodkich Walentynkach, jutro, jest jeszcze słodszy dzień. Myslę, że każdy zechce tego dnia skosztować tej słodyczy... TłUSTY CZWARTEK!!!!! Mniam, mniam, mniam..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='bonita']Dla Asiaczka na Walentynki Pozdrowionka :) Bonita - cudowności...słodyczki... A może znajdziesz, gdzieś w Internecie zdjęcia przepysznych, słodkich paczków...? Ja znalazłam u Bliklego, ale nie umiałam tej fotki skopiować...:oops: Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja Wam chcę tylko przypomnieć, że po słodkich Walentynkach, jutro, jest jeszcze słodszy dzień. Myslę, że każdy zechce tego dnia skosztować tej słodyczy... TłUSTY CZWARTEK!!!!! Mniam, mniam, mniam..... Pzdr. faktycznie !!! zupelnie zapomnialam ... ale jutro jade w odwiedziny do rodzicow wiec mama pewno cos przygotuje smacznego :eviltong: :lol: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ja tam się nie będę wygłupiała ze smażeniem pączków... Kupię w zaprzyjaźnionej cukierni "Truskawka". Jak zawsze mają być pyszne, z nadzieniem z różą i niedrogie (1,20-1,30). Już nie mogę się doczekać jutra... Pzdr. Quote
Moniś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja tam się nie będę wygłupiała ze smażeniem pączków... Kupię w zaprzyjaźnionej cukierni "Truskawka". Jak zawsze mają być pyszne, z nadzieniem z różą i niedrogie (1,20-1,30). Już nie mogę się doczekać jutra... Pzdr. takie drogie u Was począki? :eviltong: U mnie po 60 gr :lol: Cześć Asiaczku i piękna gromadko :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ale za to kupowane w firmowej cukierni i baaaardzo smaczne.... A u Bliklego po 2,50/szt.:crazyeye: pzdr. Quote
Moniś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale za to kupowane w firmowej cukierni i baaaardzo smaczne.... A u Bliklego po 2,50/szt.:crazyeye: pzdr. moje też są bardzo smaczne z różnym nadzieniem, czekoladą, polane białą czekoladą i orzeszkami - co kto lubi ;) 2,50? :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tak, tak! Sprawdzałam na ich stronie www... Raz w roku może bym się i skusiła, ale cukiernia Bliklego jest dla mnie zupelnie nie po drodze. Pzdr. Quote
Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja najbardziej lubie te tradycyjne - z roza.:lol: Dzieki za przypomnienie!! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Ja też. Z różą...i z lukrem... a w lukrze może być drobniutko posiekana skórka pomarańczowa...Mniam, mniam... Pzdr. Quote
Jupi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja też. Z różą...i z lukrem... a w lukrze może być drobniutko posiekana skórka pomarańczowa...Mniam, mniam... Pzdr. mniam aż mi ślinka cieknie :cool2: dzięki za przypomnienie, nie wiedziałam że jutro taki słodki dzień, a ja bardzo lubie tłusty czwartek:mdrmed: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 ... a ja lubie pączki....no i Tłusty Czwartek też!!! Pzdr. Quote
Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja sie wiecznie odchudzam....:placz: 1 paczus to wszystko... Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 A ja się odchudzam, żeby..... jeść słodycze! Taka jestem!!! Pzdr. Quote
dbsst Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):... a ja lubie pączki....no i Tłusty Czwartek też!!! Pzdr. ooooooooooooooo ja uwielbiam czwartek szczególnie tłusty ale w tym roku szlaban na słodkie ociekające tłuszczem paczusie :( musze zzucic troche ciała bo nie mam siły na treningach :placz: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja też. Z różą...i z lukrem... a w lukrze może być drobniutko posiekana skórka pomarańczowa...Mniam, mniam... Pzdr.:multi::multi::multi:ak tak jutro pączusie a potem dietka ...u nas normalnie paczusie po 60-70 groszy ale w tłusty czwartek w mojej ulubionej cukierni chyba beda po ok 1zł -1.20 ;) Quote
Recommended Posts