Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maalwi']A jest jeszcze nadizeja,że sie znajdzie...?
Nadzieja jest zawsze...

[quote name='FredziaFredzia']Przepraszam za spam Asiaczku, ale to ode mnie ten psiak, a do Ciebie więcej osób zagląda.
Łaciaty black&white szuka DT / DS
I dołączam się do pytania o Wazirka - jest jeszcze nadzieja?
Ja nadal wierzę, że Wazi się odnajdzie:)

[quote name='papillonek']W takim razie wyrazy współczucia,a z drugiej strony jak mojej sąsiadce labek w Wa-wie zginął to w ciągu doby straż miejska go ,,odłowiła'' ,więc mimo wszystko macie tam wszystko świetnie zorganizowane i powinien się znaleźć :/
Szansa jest, czekamy...

[quote name='Alicja']nadzieja jest zawsze .....ona umiera ostatnia
Asiu , słonko wyszło :multi:
U nas też:)

[quote name='Buszki']A u nas się schowałoooo :placz:.
Bo Ty na nizinach jesteś;)

[quote name='Paula03']Witamy się popołudniowo :)
Witaj:)

[quote name='dagaa111']i ja się witam, fotki obejrzane, a bratki piękne, zawsze lubiłam te kwiatki :)
Bratki - cudne i jakie kolorki....

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']A u nas się schowałoooo :placz:.

kochana ...u nas już zdążyło przejść oberwanie chmury :) więc słonko widać lubi robić psikusy ....:(

Posted

[quote name='Alicja']kochana ...u nas już zdążyło przejść oberwanie chmury :) więc słonko widać lubi robić psikusy ....:(

A u nas się rozklupało i rozwiało tak,że ledwie z lasu zdążyłyśmy dobiec w miarę suche.Nie lubię deszczu,chyba w poprzednim wcieleniu byłam baskiem ;).

Posted

[quote name='Alicja']kochana ...u nas już zdążyło przejść oberwanie chmury :) więc słonko widać lubi robić psikusy ....:(
U nas pogoda przymierzała się do zmiany, ale na razie nie pada...

[quote name='jamnicze']Aż 4 strony nadrabiania miałam :) Ale wszystkie fotki obejrzane.
Widzę, że Romka dość spokojnie znosiła wdzianko, czyli prawdziwa damulka z niej :)
http://img190.imageshack.us/img190/7214/zmianarozmiaruimg9160.jpg
Taaaa, elegantka i damulka;)

[quote name='Buszki']A u nas się rozklupało i rozwiało tak,że ledwie z lasu zdążyłyśmy dobiec w miarę suche.Nie lubię deszczu,chyba w poprzednim wcieleniu byłam baskiem ;).
Albo mieszkałaś gdzieś w ciepłych krajach;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Albo mieszkałaś gdzieś w ciepłych krajach;)

pzdr.

Obstawiam baska,też lubię spać zawinięta w kocyk.I grupę krwi mam pierwotną ;).

Posted

A ja mam pytanko. Czy baski to wiejskie psiaki? Bo coś często spotykam się z ogłoszeniami/artykułami o tej rasie na 'wiejskich' stronach i gazetach.

Posted

deer_1987 napisał(a):
A moj post nie zostal zacytowany :diabloti:
Jak tam Serek i Romka? :loveu:

Czy zawsze musi być cytowany? :roll::roll: Asiaczek sama decyduje co cytuje a co nie, żenada :cool3:

Posted

Matusz napisał(a):
Czy zawsze musi być cytowany? :roll::roll: Asiaczek sama decyduje co cytuje a co nie, żenada :cool3:

To co napisales nie ma nic do tego. Bardzo czesto jesli post jest pisany pod postem, albo jesli znajdzie sie na starej stronie czy jesli sie go wczesniej przeczyta to sie potem zapomina na niego odpisac :) Wg mnie nie ma w tym nic dziwnego ze sie powie takiej osobie, kazdemu sie moze zdazyc zapomniec odpowiedziec :)

Po za tym jakbys nie zauwazyl to bylo pisane zartobliwie z ikonka ;) Wiecej dystansu Matusz..

Posted

deer_1987 napisał(a):

Po za tym jakbys nie zauwazyl to bylo pisane zartobliwie z ikonka ;) Wiecej dystansu Matusz..

ciekawe ze nikt inny się nie upomina o zacytowanie jego postu, czasem napisze się coś takiego że po prostu nie ma sensu cytować i ty to musisz uszanować, nie jesteś pępkiem świata...

EDIT: sry Mateusz, nie było twojego postu wcześniej ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
ciekawe ze nikt inny się nie upomina o zacytowanie jego postu, czasem napisze się coś takiego że po prostu nie ma sensu cytować i ty to musisz uszanować, nie jesteś pępkiem świata...

Nie bede sie powtarzac bo widac nie umiesz czytac ze zrozumieniem ze to co piszesz to jedno a drugie ze post czasami ucieka i normalne ze sie wtedy o tym pisze i nikt z tych ludzi ktorzy tak u mnie pisali nie uwazal tego za cos dziwnego :roll: Wiecej Tobie na post nie bede odpowiadac wiec nie musisz sie wysilac i odpowiadac:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Rano to ja w pracy bylam :) juz o 5 wstaje i od 6 pracuje a dzis jeszcze extra godziny doszly wiec dopiero ok 14 wrocilam :(

Nie odpowiadałam na ten post, bo wszystko jasne. Wyjaśniłaś, dlaczego nie było Cię rano na DGM i mi to wystarczyło:)

Buszki napisał(a):
Obstawiam baska,też lubię spać zawinięta w kocyk.I grupę krwi mam pierwotną ;).

A jaka to grupa pierwotna? Bo ja znam tylko A, B, AB ......;)

deer_1987 napisał(a):
A moj post nie zostal zacytowany :diabloti:
Jak tam Serek i Romka? :loveu:

Napisałam wyżej.
A Sereki Romka - niezmordowani. rozrabiają za wszystkich;) Skąd oni biorą tyle energii...?

kaskaSz napisał(a):
A ja mam pytanko. Czy baski to wiejskie psiaki? Bo coś często spotykam się z ogłoszeniami/artykułami o tej rasie na 'wiejskich' stronach i gazetach.

Nie mam pojęcia, dlaczego akurat tam znajdujesz art. o baskach... A czy wiejskie czy miejskie, hm.... na pewno wygodnickie i lubiące ciepełko, bliskośc człowieka, zabawę i jedzonko:)

Pzdr.

Posted

Serek , to od dziecka taki był i jest wesolutki :evil_lol:
mi baski się podobają , tylko tak jak u Asi , musi być ich kilka ;) wtedy jest TEN urok
dla mnie troszkę za delikatne ;) ale jak pisałam u mnie , kiedyś takiego sprawie mamie .... do bloku myślę że idealne , na spacery ... nie są zbyt silne , przy TTB moja mama by wysiadła ...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Mlodzi sa to maja tej energi :razz::loveu:

Ale ileż można!?

Vectra napisał(a):
Serek , to od dziecka taki był i jest wesolutki :evil_lol:
mi baski się podobają , tylko tak jak u Asi , musi być ich kilka ;) wtedy jest TEN urok
dla mnie troszkę za delikatne ;) ale jak pisałam u mnie , kiedyś takiego sprawie mamie .... do bloku myślę że idealne , na spacery ... nie są zbyt silne , przy TTB moja mama by wysiadła ...

Fakty. Jeden basek to jakoś tak nijako i smutno.... Ale grupa basków to dopiero jest wyzwanie:)
Vectra, baski też potrafią pociągnąć, z tak zwanego nienacka;)

pzdr.

Posted

ale kochana NIE TA SIŁA :diabloti: do ciągania jest zwyczajna - od ponad 20 lat , ma terriery w domu ... fakt że wersje biało-łaciatą - ale to to idzie jak przecinak .... za Kano , fruwała jak latawiec :mdleje: dodam , że mnie Kano nigdy nie pociągnął ...

Posted

mama , to jest człowiek orkiestra :diabloti:
ileż ona nagada się na te psy :mdleje: ale własny obiad odda , poduszkę , łóżko , nawet jak pieski kapcie porwały - too oj tam oj tam - stare były , brzydkie i tak chciała kupić nowe :diabloti:
dlatego wiem , że bez psa/ów , długo nie pociągnie :cooldevi:
z nudów przed pracą, dwie kawy wypija ... no bo co ma robić ? :evilbat: tak to z psem na spacer śmigała ... to jej słowa , to co ma robić rano :D

Posted

moja to tylko dzięki temu że rozsądek wział góre to miała by na bank psiaka ale już wiek nie ten ...póki co Ozzy służy za przytulaka a kicia podbalkonówka służy do opieki i dokarmiana :)