Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda za oknem - taka sobie. Aby nie powiedziec, że jesienna, więc wstawię zdjęcia z ogrodu moich Przyjaciół. Tych od sznaucera Jazz'a. Fotki Jazz'a tez wstawię;)

Ale najpierw kffffiatki...

Jaśmin (?)

Uploaded with ImageShack.us

Cdn.
Pzdr.

Posted

Melduję , że szafa stoi , balkon wysprzątany , okno balkonowe umyte a ja chcę na urlop :roflt: ...a w poniedziałek do pracy :shock:
A wczoraj znalazłam fajne miejsce noclegowe nad morzem , TZ mnie męczy bym pogadała z szefową aby we wrześniu załatwić urlop i jechać ... z tym , że pomimo tego , że piszą ze nauczyciele mogą cały rok wybierać urlopy to rzeczywistość jest inna od słowa pisanego , wątpię bym go dostała .

Posted

Brawo dla..... pracowitych;)

Co do Twojeto urlopu to nie to, żebym krakała, ale.... mam watpliwości, czy dostaniesz we wrzesniu urlop. Ale próbowac można...

Pzdr.

Guest papillonek
Posted

Patrzę ze ogłoszenie o zaginięciu psiaka zniknęło z sygnatury, a niektórzy jeszcze mają ,więc odnalazł się czy nie??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Brawo dla..... pracowitych;)

Co do Twojeto urlopu to nie to, żebym krakała, ale.... mam watpliwości, czy dostaniesz we wrzesniu urlop. Ale próbowac można...

Pzdr.

no właśnie ja też wątpię ... nie żebym była pesymistką ale znam realia mojej pracy , tym bardziej że dostaję w tym roku nową współpracownicę i muszę wprowadzić ją w grupę ....

Posted

papillonek napisał(a):
Patrzę ze ogłoszenie o zaginięciu psiaka zniknęło z sygnatury, a niektórzy jeszcze mają ,więc odnalazł się czy nie??

Nie, Wahziri nie odnalazł się. A sygnaturkę./bannerek to niektórzy usunęli, bo mieli inne bannerki do wstawienia...

Metheora napisał(a):
ok to super- sama nie mam doświadczenia jak się to robi...ale widzę po tematach że bardzo potrzebne i fajne są takie bazarki :) jutro się wezmę za porządki i odłożę rzeczy a potem dam Ci znać co mam i wybierzemy co bardziej atrakcyjne :)

Tak, tak. Jak już będziesz gotowa to daj znac, damy radę:)

deer_1987 napisał(a):
Ja sie medluje po pracy, fotki obejrzane :loveu:

No właśnie rano milczałas;)

Alicja napisał(a):
no właśnie ja też wątpię ... nie żebym była pesymistką ale znam realia mojej pracy , tym bardziej że dostaję w tym roku nową współpracownicę i muszę wprowadzić ją w grupę ....

Uh, jeszcze nowa wspólpracownica...

Pzdr.

Guest papillonek
Posted

W takim razie wyrazy współczucia,a z drugiej strony jak mojej sąsiadce labek w Wa-wie zginął to w ciągu doby straż miejska go ,,odłowiła'' ,więc mimo wszystko macie tam wszystko świetnie zorganizowane i powinien się znaleźć :/