Mudik Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ja też obejrzałam, zwłaszcza pierwsze mi sie podoba. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Mudik napisał(a):ja też obejrzałam, zwłaszcza pierwsze mi sie podoba. Znaczy Agasia z Serkiem:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Pogoda za oknem - taka sobie. Aby nie powiedziec, że jesienna, więc wstawię zdjęcia z ogrodu moich Przyjaciół. Tych od sznaucera Jazz'a. Fotki Jazz'a tez wstawię;) Ale najpierw kffffiatki... Jaśmin (?) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Pora na jedne a moich ulubionych kwiatków - bratki:) Zobaczcie, jakie przyroda dała im kolorki... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Brateczki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ten ma śliczną barwę http://img692.imageshack.us/img692/2326/zmianarozmiaruimg9186.jpg Asiaczku ....a u Nas SŁONECZKO :multi: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Kwiaty w donicach.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 No i.... wreszcie pies! Jazz vel Dżez we własnej psiej osobie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I jak? Ciut lepsze samopoczucie? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Alicja']ten ma śliczną barwę http://img692.imageshack.us/img692/2326/zmianarozmiaruimg9186.jpg Asiaczku ....a u Nas SŁONECZKO :multi: U nas, niestety, słońca brak.... nawet przez chmury nie chce się przebić... Może jutro będzie słońce? [quote name='Alicja']Śliczny jest :loveu: A jaki ma cudny charakter:) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Melduję , że szafa stoi , balkon wysprzątany , okno balkonowe umyte a ja chcę na urlop :roflt: ...a w poniedziałek do pracy :shock: A wczoraj znalazłam fajne miejsce noclegowe nad morzem , TZ mnie męczy bym pogadała z szefową aby we wrześniu załatwić urlop i jechać ... z tym , że pomimo tego , że piszą ze nauczyciele mogą cały rok wybierać urlopy to rzeczywistość jest inna od słowa pisanego , wątpię bym go dostała . Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Brawo dla..... pracowitych;) Co do Twojeto urlopu to nie to, żebym krakała, ale.... mam watpliwości, czy dostaniesz we wrzesniu urlop. Ale próbowac można... Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Patrzę ze ogłoszenie o zaginięciu psiaka zniknęło z sygnatury, a niektórzy jeszcze mają ,więc odnalazł się czy nie?? Quote
taxelina Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja sie medluje po pracy, fotki obejrzane :loveu: Quote
Alicja Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Brawo dla..... pracowitych;) Co do Twojeto urlopu to nie to, żebym krakała, ale.... mam watpliwości, czy dostaniesz we wrzesniu urlop. Ale próbowac można... Pzdr. no właśnie ja też wątpię ... nie żebym była pesymistką ale znam realia mojej pracy , tym bardziej że dostaję w tym roku nową współpracownicę i muszę wprowadzić ją w grupę .... Quote
Asiaczek Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 papillonek napisał(a):Patrzę ze ogłoszenie o zaginięciu psiaka zniknęło z sygnatury, a niektórzy jeszcze mają ,więc odnalazł się czy nie?? Nie, Wahziri nie odnalazł się. A sygnaturkę./bannerek to niektórzy usunęli, bo mieli inne bannerki do wstawienia... Metheora napisał(a):ok to super- sama nie mam doświadczenia jak się to robi...ale widzę po tematach że bardzo potrzebne i fajne są takie bazarki :) jutro się wezmę za porządki i odłożę rzeczy a potem dam Ci znać co mam i wybierzemy co bardziej atrakcyjne :) Tak, tak. Jak już będziesz gotowa to daj znac, damy radę:) deer_1987 napisał(a):Ja sie medluje po pracy, fotki obejrzane :loveu: No właśnie rano milczałas;) Alicja napisał(a):no właśnie ja też wątpię ... nie żebym była pesymistką ale znam realia mojej pracy , tym bardziej że dostaję w tym roku nową współpracownicę i muszę wprowadzić ją w grupę .... Uh, jeszcze nowa wspólpracownica... Pzdr. Quote
taxelina Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Rano to ja w pracy bylam :) juz o 5 wstaje i od 6 pracuje a dzis jeszcze extra godziny doszly wiec dopiero ok 14 wrocilam :( Quote
FredziaFredzia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przepraszam za spam Asiaczku, ale to ode mnie ten psiak, a do Ciebie więcej osób zagląda. Łaciaty black&white szuka DT / DS I dołączam się do pytania o Wazirka - jest jeszcze nadzieja? Quote
Guest papillonek Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 W takim razie wyrazy współczucia,a z drugiej strony jak mojej sąsiadce labek w Wa-wie zginął to w ciągu doby straż miejska go ,,odłowiła'' ,więc mimo wszystko macie tam wszystko świetnie zorganizowane i powinien się znaleźć :/ Quote
Alicja Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 nadzieja jest zawsze .....ona umiera ostatnia Asiu , słonko wyszło :multi: Quote
Recommended Posts