Alicja Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Kupiłam maliny , borówkę i bezpestkowe pyszne winogrona :) Beruś :hand: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Obiecane smieszne fotki Romki... Romka musiała miec operowaną/usuniętą przepuklinę i po zabiegu musiała chodzi w takim oto kubraczku. Jak wiadomo, nie udało się to na długo, bo pozostałe baski juz drugiego dnia rozebrały Romkę do rosołu;) Tal Oto sunia wyglądała w kubraczku. Jak dla mnie - niezwykle twarzowo:) Widok z boku... Uploaded with ImageShack.us Widok z pól boku..., ale tez i trochę z tyłu... Uploaded with ImageShack.us Widok z przodu... Uploaded with ImageShack.us Jeszcze z boku... Uploaded with ImageShack.us z góry... Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Jeszcze trochę Romki w kubraczku:) Na leżąco... Uploaded with ImageShack.us Od tyłu;) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Paula03 napisał(a):Czekamy na zdjęcia :) Juz są:) deer_1987 napisał(a):Ooo bedzie moja ulubienica :loveu: Zapraszam! dadiii napisał(a):czekamyy :) Patrz wyżej:) Alicja napisał(a):Kupiłam maliny , borówkę i bezpestkowe pyszne winogrona :) Beruś :hand: I to wszystko hop! do deserka? Alicja napisał(a):elegantka :) A co! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Niestety, kubraczek długo nie pozył, bo juz następnego dnia Romka została rozebrana do rosołku a kubraczek w kilku strzępach stał się przysłowiowa kością niezgody pomiędzy pozostałe baski. Bo przecież każdy chciał byc taki piękny w czerwieni, prawda? pzdr. Quote
dadiii Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 świetnie wygląda :D:D i wniosek jest prosty xD musisz każdemu psiakowi sprawić takie wdzianko xd Quote
Alicja Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Uszyj im wszystkim na zimę mikołajkowe czerwone ubranka ;) Tak , mam w planie deserek :) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Alicja napisał(a):Uszyj im wszystkim na zimę mikołajkowe czerwone ubranka ;) Tak , mam w planie deserek :) Coś ty! Już i tak wytykają mnie palcami na osiedlu a gdybym ubrała baski w jakieś ubranka, to dopiero bylby szał...komentarzy;) To ja poproszę fotkę takie mianm-deseru:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ale super wdzianko! Musiało być wesoło przy rozbieraniu i kłótniach o ubiór :D Chciałabym to zobaczyć. Quote
AgataP Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 do galerii przybywamy i my :) więc się witamy :hand: baski są piękne, mają w sobie coś przyciągającego uwagę :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/2777/zmianarozmiarurotationob.jpg a w czerwienie prezentują się wyjątkowo ładnie :) pozdrawiamy Quote
Buszki Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Szepsi też miała takie ubranko,tylko granatowe ;). Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='kaskaSz']Ale super wdzianko! Musiało być wesoło przy rozbieraniu i kłótniach o ubiór :D Chciałabym to zobaczyć. Ja akurat siedziałam w pokoju i tylko słyszałam od czasu do czasu jakieś takie warknięcia, mlaśnięcia itp. A potem się okazało, że Romka jest goła, a resztki kubraczka poniewierają się po podłodze;) [quote name='AgataP']do galerii przybywamy i my :) więc się witamy :hand: baski są piękne, mają w sobie coś przyciągającego uwagę :loveu: http://img171.imageshack.us/img171/2777/zmianarozmiarurotationob.jpg a w czerwienie prezentują się wyjątkowo ładnie :) pozdrawiamy Witaj! [quote name='deer_1987']Ale smiesznie wyglada :loveu: Fakt, jak szła na spacerki to każdy się za nią oglądał:) [quote name='dagaa111']pasuje jej te wdzianko :D Czarne z czerwonym - pewnie! [quote name='Buszki']Szepsi też miała takie ubranko,tylko granatowe ;). A masz jej fotki w granatach? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 taki artykuł znalazłam przez przypadek kochamwies.pl/zwierzeta/psy/13886-basenji Quote
gosiaja Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 kaskaSz napisał(a):taki artykuł znalazłam przez przypadek kochamwies.pl/zwierzeta/psy/13886-basenji fajny jest ten opis z tego artykułu "Pies pełen tajemnic o cudownym ruchu porównywalnym z gracją konia czystej krwi, wdziękiem gazeli, wytrwałością i nieustępliwością szakala, ciekawością surykatki i czystością kota. Rasa absolutnie pierwotna. Jej pochodzenie sięga daleko poza historię Starożytnego Egiptu. " Quote
Buszki Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Opis jak najbardziej prawdziwy :). Szepsi w granatach Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 czerwień, granat- widzę modny styl marynistyczny dopadł i baski :D Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Ooooo, granacik:) http://img508.imageshack.us/img508/4572/phocathumblsz5.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Granacik z białym mankietem (wenflon pod bandażem ;) ). Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 A Romka to dodatkowo miała biało-czerwony ściągacz;) pzdr. Quote
Recommended Posts