Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Przepis prosty, zbyt duzo kalorii nie ma. Samo zdrowie;) pzdr. myślę o malinkach i borówce amerykańskiej ... jakoś tak mnie korci ;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ja malinek nie lubię w tym deserze, bo one chrupią w zębach. Ale z borówkami robiłam i mi baaaardzo smakowło. BTW - uwielbiam borówki amerykańskie;) Pzdr. Quote
Buszki Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ja też uwielbiam borówki amerykańskie,mniammmm... Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Jest sezon, to trzeba jeść boróweczki, bo później nie będzie:) Buszki, a masz je na działce Pzdr. Quote
Buszki Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Mam troszkę,bo dużo kwiatów zmarzło w maju.Żeby pojeść,to muszę kupić.I kupiłam :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ja może jutro wybiorę się na bazaros i tez kupię:) Śliwki sa jakies takie jeszcze nie dojrzałe, więc kupię boróweczki słodziutkie:) Pzdr. Quote
Buszki Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wczoraj Bundustar przywiozła tartę z boróweczkami,pyyycha :loveu:. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a tutaj znów powstaje kącik kulinarny :razz: narobiłyście apetytu tymi borówkami :) Quote
Buszki Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Sam sobie też narobiłam :roll:.Dobrze,że mam jeszcze jeden pojemniczek w zapasie.Idę je zjeść,a Wy ślinkę łykajcie :eviltong:. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Buszki napisał(a):Wczoraj Bundustar przywiozła tartę z boróweczkami,pyyycha :loveu:. Nawet nie wspominaj... Czarna_Owieczka napisał(a):a tutaj znów powstaje kącik kulinarny :razz: narobiłyście apetytu tymi borówkami :) U mnie to zawsze jest kącik kulinarny, bo ja lubię rządzić się w kuchni;) Buszki napisał(a):Sam sobie też narobiłam :roll:.Dobrze,że mam jeszcze jeden pojemniczek w zapasie.Idę je zjeść,a Wy ślinkę łykajcie :eviltong:. No łykamy slinkę, nic nam innego nie pozostało... Idę z piesakami na spacerosy, nie będę dłużej się katowała "iść - nie iśc do kuchni";) pzdr. Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 borówek nie mam , ale od Izy dostałam wczoraj koktajlowe pomidorki prosto z krzaczka ...to zajadam :) Quote
Buszki Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zjadłam,a może łyknęłam :evil_lol:. Pomidorki też mam,ale jeszcze zielone :lol:. Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Buszki napisał(a):Zjadłam,a może łyknęłam :evil_lol:. Pomidorki też mam,ale jeszcze zielone :lol:. w przyszłym roku posadzę sobie na balkonie :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Alicja napisał(a):w przyszłym roku posadzę sobie na balkonie :) Urosną? Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Urosną? Pzdr. moje urosły na balkonie i są pyszna Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ja mam zabudowany balkon i chyba pomidorki mnie mogłyby się nie udać... Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 musza mieć sporo słońca i być często podlewane Quote
Alicja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Urosną? Pzdr. urosną , swego czasu Dbsst hodowała na balkonie Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 gosiaja napisał(a):musza mieć sporo słońca i być często podlewane Podlewac to mogę, ale jak z tym słońcem...? U mnie miałyby ciepło, rodzaj szklarni, ale słóńca żywego to małowato by było... Pzdr. Quote
Bewarka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Witam Asiaczki! :) Powiem szczerze, że jak na ten wątek to teraz tu zastój jest :cool3: Bo siedziałam chwile i kilka stron przeczytałam a tu sie okazało, że 2 tygodnie nadrobiłam! Wcześniej to z jednego dnia mi było trudno wszystko przejrzeć ;) Ciasto wyglądało smakowicie, nie widziałam jeszcze takiego :loveu: Asiaczek napisał(a): Co do języków, to ja niemieckiego ani w ząb.... francuski, angielski, rosyjski - prosze bardzo! Pzdr.Pewnie to bardzo pomocne w hodowli teraz, co nie? :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Witaj:) Tak, mam trochę innej dodatkowej pracy i nie zawsze mogę poświęcic tyle czasu na DGM, co kiedyś. No i jestem też na FB, więc ten czas, co go mam, dzielę na 2;) Języki zawsze się przydadzą, w hodowli jak najbardziej. Europa i świat stoi otworem przed nami, więc trzeba z tej okazji korzystać, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Paula03 napisał(a):Witamy przed południem! Witaj:) Za chwilę wstawię śmieszne foteczki Romeczki;) Pzdr. Quote
Recommended Posts