Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Mnie urlop emerycki się nie kończy, ale co do cholibki jest z tym czasem, co? Gdzie on się chowa? pzdr. Quote
Alicja Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Mnie urlop emerycki się nie kończy, ale co do cholibki jest z tym czasem, co? Gdzie on się chowa? pzdr. ja to podejrzewam że przez te opady to doba się skurczyła :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 ...a ja myslę, że przez te upały to ona się skurczyła... Bo przez opady, to raczej się rozpłynęła;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 U nas zrobiła się jesień, więc dla wywołania usmiechu: [FONT=Times New Roman]W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na > doktora. > Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, > że bobas waży znacznie poniżej normy. > - Czy dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz. > - Piersią - odpowiedziała kobieta. > - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. > Kobieta rozebrała się i doktor zaczął uciskać jej piersi. Przez > chwilę je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypnął. Gdy > skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: > - Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! > - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babcią, ale cieszę się, że > przyszłam. > ======== > Kowalska opowiada córce ze wzruszeniem:- Twój ojciec uwielbiał > klęczeć u > mych stóp! - Co? Ja? W życiu! - słychać z drugiego pokoju. > - Nie wtrącaj się! - odkrzykuje żona. - Chyba wyraźnie mówię: JEJ ojciec! > ========== > Co robi artysta-malarz, aby przeżyć? > - Francuz pije szampana i maluje pejzaże. > - Włoch pije wino i maluje kobiety. > - Polak pije bimber i maluje pokoje. > =================== > Dwaj koledzy przy piwie. > - Nie ozenilbym się nigdy z mądrą kobietą. > - I slusznie, malzenstwa powinny byc dobrane... > ================ > Spotyka sie dwoch kumpli z wojska. Dawno się nie widzieli. > - A co tam u ciebie? > - A ozenilem się. > - I co, dobrze ci? nie narzekasz? > - Nie narzekam... > - A to limo pod okiem to skąd? > - A to jak narzekalem. > ================ > Kowalska dokladnie sprawdza garnitur męza po powrocie z pracy. Nie znajduje > ani jednego kobiecego wloska i mowi: > - No tak! Ty juz nawet lysej babie nie przepuścisz! > ================== > Kancelaria prawna. Adwokat mowi: > - Pani Kowalska, zeby rozwod byl z winy męza, musimy na niego cos miec. > Czy mąz pije? > - Nie, skąd, jakby tylko sprobowal, to ja bym mu dala... > - Czy nie daje pieniędzy? > - Nie, absolutnie... Oddaje wszystko co do grosza, gdyby mi tylko schowal zlotowkę to ja bym mu dala... > - A moze bije panią? > - Tylko rękę by podniosl, to bym go przez okno pogonila... > - A co z wiernoscią? > - O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego! > ================== > Małżeństwo leży w lozku. Nagle odzywa się zona: > - Dawniej przed snem calowales mnie... > Kiedy mąz ją pocalowal, mowi: > - Dawniej przed snem gryzles mnie w szyję... > A mąz wklada kapcie i gdzies idzie. Zona pyta: > - A ty dokąd? > - Po zęby . I jak? Nieco weselej i cieplej? Pzdr. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 No, wyniki już sa znane:) Serek - CWC, poległ w walce o BOBka, bo.... jego włos zupełnie nie jest w kondycji wystawowej. I tutaj raczej nie spodziewałabm się innego wyniku. Cieszę się z CACA:)!!!! Sajdi - CAC. Jak jamnicze wróci, to pewnie więcej napisze:) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 no to nie jest tak źle ;) następnym razem Serek zakasuje jak mu się sierściuch poprawi gratki :) Quote
Czarna_Owieczka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Po raz kolejny gratulujemy wyników :multi: Jeżeli chodzi o kawały, to dobry sposób na tak pochmurny dzień :D Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Alicja napisał(a):no to nie jest tak źle ;) następnym razem Serek zakasuje jak mu się sierściuch poprawi gratki :) Kupiłam juz taką gumową szczotkę i będziemy walczyc. W Białym powinien juz być OK:) Czarna_Owieczka napisał(a):Po raz kolejny gratulujemy wyników :multi: Jeżeli chodzi o kawały, to dobry sposób na tak pochmurny dzień :D Oj, tak! Usmiech, śmiech to najlepsze lekarstwo na taki chłodny dzięń;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Obiecane fotki z wystawy w W-wie, 17.07.2011. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI, w tle - CHADDYBABA CHABUR Ypsylon Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - w.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 http://img26.imageshack.us/img26/4852/img9261ry.jpg co to za pokazywanie języka do fotografa, hihi :lol: http://img838.imageshack.us/img838/3773/img9295y.jpg pięknie stoi :D wybierasz się Asiaczku pod koniec sierpnia do Białegostoku? :) Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Tak, mam w planach wystawę w Białym:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 papillonek napisał(a):I były jakieś osiągnięcia??? Gdzie? Na jakiej wystawie...? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na tej fotce Ofi okazuje języczek http://img26.imageshack.us/img26/4852/img9261ry.jpg Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Nie wiem czy ktoś zauważył, ale na tej fotce Ofi okazuje języczek http://img26.imageshack.us/img26/4852/img9261ry.jpg Czarna Owieczka zauwazyła, parę postów wyżej;) pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, mam w planach wystawę w Białym:) Pzdr. A sobota czy niedziela? A może 2 dni? Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 kaskaSz napisał(a):A sobota czy niedziela? A może 2 dni? Niestety, tylko sobota... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ooo szkoda, bo znowu się nie spotkamy, bo westy są w niedzielę. Choć nigdy nic nie wiadomo. Quote
Recommended Posts