Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
W W-wie oberwanie chmury... Moja ulica zalana kompletnie a że niedaleko jest i Straz Pożarna i szpitale, to non-stop karetki na sygnale.... Ależ nietypowych i niepożądanych atrakcji...

Pzdr.

czyli niespodziewana rozrywka ...a pomyśla co będzie jesli taka burza będzie za rok w czasie trwania Mundialu :lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
czyli niespodziewana rozrywka ...a pomyśla co będzie jesli taka burza będzie za rok w czasie trwania Mundialu :lol:

Po pierwsze, ja nie wierze, że Mundial się odbędzie u nas.... hahaha....
Dla niektórych jestem pesymistką, a dla niektórych juz nawet nie jestem patriotką;)

Pzdr.

Posted

Ja nie wyobrażam sobie - tego mundialu w naszym kraju .... trochę deszczu i wawa stoi .. a pare milionów ludzi ? będzie horror.

Nie dojadę , jestem więźniem deszczu .... wyjadę dopiero nad ranem , jak opadną emocje :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po pierwsze, ja nie wierze, że Mundial się odbędzie u nas.... hahaha....
Dla niektórych jestem pesymistką, a dla niektórych juz nawet nie jestem patriotką;)

Pzdr.

Mnie to wszystko strasznie bawi :lol: ja to chyba wogóle patriotką nie jestem :lol:

Fajna Przesyłka :cool2:

Posted

Asiaczek napisał(a):
W W-wie oberwanie chmury... Moja ulica zalana kompletnie a że niedaleko jest i Straz Pożarna i szpitale, to non-stop karetki na sygnale.... Ależ nietypowych i niepożądanych atrakcji...

Pzdr.

Właśnie w Wiadomościach mówili ;).

Posted

Vectra napisał(a):
Ja nie wyobrażam sobie - tego mundialu w naszym kraju .... trochę deszczu i wawa stoi .. a pare milionów ludzi ? będzie horror.
Nie dojadę , jestem więźniem deszczu .... wyjadę dopiero nad ranem , jak opadną emocje :)

Rano to mnie nie ma. Będę uchwytna dopiero po 15-tej. Tak, jak dzisiaj. Może tak być?

Alicja napisał(a):
Mnie to wszystko strasznie bawi :lol: ja to chyba wogóle patriotką nie jestem :lol:
Fajna Przesyłka :cool2:

Lubię to!
To znaczy, lubię takie przesyłeczki...:)

deer_1987 napisał(a):
Ale mila niespodzianka w skrzynce czekala :loveu:

Oj, miła, miła....
To pierwszy dorosły Championat Serka, więc juz ten łobuzek może być prezentowany w klasie championów:) Czego nie omieszkam w najbliższym czasie uczynić;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Lubię to!
To znaczy, lubię takie przesyłeczki...:).
mhm... ktoś chyba za dużo na facebooku siedzi :evil_lol: ;)

u nas nawet ładnie się zrobiło ..

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, uwielbiam te Wasze ranne przekomarzanki:) Od razu człowiekowi raźniej.
Dla sprostowania: to nie sernik. To galaretka truskawkowa ostygnięta, zakręcona z jogurtem + czeresienki (wydrylowane tymi palcyma i pokrojone). Pólmisek potem zrobil hop! do lodówki, aby to się ładnie zsiadło:)

Debe - jak to dobrze, że i aj cie ciut znam:)

Pzdr.

:sabber::sabber:

hihi znasz mnie znasz i nie szczędzisz tortur :diabloti:

Asiu to nudne znowu skosiłaś konkurencję ;)

szczerze GRATULUJE

Posted

Zdrówko za nowych championów Słowacji:drink1:

U nas też dzisiaj prawie cały dzień pada :shake:. Niestety zapowiadają ulewy i burze na wschodzie, a my się wybieramy do Ukmerge, ech coś nie za ciekawie zapowiada się ta podróż :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, siedzę, siedzę...
A na DGM to brakuje mi właśnie takiej opcji "Lubię to!". Wam nie?

pzdr.

otóż to ...i nikt by się potem Ciebie nie czepiał że nie odpowiedziała na posta :) , bo zrobiłabyś KLIK lubię to :cool2:

Posted

Alicja napisał(a):
otóż to ...i nikt by się potem Ciebie nie czepiał że nie odpowiedziała na posta :) , bo zrobiłabyś KLIK lubię to :cool2:

to by się dogomaniacy rozleniwili :evil_lol: .

Posted

dbsst napisał(a):
:sabber::sabber:
hihi znasz mnie znasz i nie szczędzisz tortur :diabloti:
Asiu to nudne znowu skosiłaś konkurencję ;)
szczerze GRATULUJE

Dziękować:)

jamnicze napisał(a):
Zdrówko za nowych championów Słowacji:drink1:
U nas też dzisiaj prawie cały dzień pada :shake:. Niestety zapowiadają ulewy i burze na wschodzie, a my się wybieramy do Ukmerge, ech coś nie za ciekawie zapowiada się ta podróż :roll:

E, będzie dobrze:) Wypogodzi się!

Angi napisał(a):
tam u góry jest taka opcja :) .

No niby jest, ale dotyczy chyba całości Galerii a nie poszczególnego posta.... szkoda...

Alicja napisał(a):

Otóż to!

Angi napisał(a):
to by się dogomaniacy rozleniwili :evil_lol: .

Noooooo......

Vectra napisał(a):
Asiaczku jak pisałam , podjadę dziś ok 20 ...
a nad ranem , jak pisałam - to jeszcze słońce śpisz :diabloti: do domu zjechałam o 5:40 :cooldevi:

O tej godzinie porannej to ja juz zaczynałam pierwsze spacerki z piesiakami:)

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']Ty najlepiej uważaj jak rano jesteś na spacerkach czy Cię przypadkiem Ewa nie minie ;)
Chodze ostrożnie...:)

[quote name='bianka19']cześć Asiaczki. :D super te zdjęcia wystawowe. :loveu:
a co to jest, bo nie mogę się domyślić? :roll:
http://img109.imageshack.us/img109/1518/zmianarozmiaruserekchsk.jpg
To jest dyplom potwierdzający tytuł"Champion Słowacji" dla mojego Serka, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To jest dyplom potwierdzający tytuł"Champion Słowacji" dla mojego Serka, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:)

Pzdr.

no to duma mieć takie Sereczka. :loveu:

Posted

Asiu nadrobiłam, zdjęcia Romeczki z wystawy śliczne, szczere gratulacje ostatnich wystawowych zwyciestw i nowych championów. ja dziś już mam dość fotek wstawiłam tyle,ze hej, a w weekend postaram się dołożyć kolejne. Pozdrawiam!

Posted

bianka19 napisał(a):
no to duma mieć takie Sereczka. :loveu:

Pewnie!

Mudik napisał(a):
Asiu nadrobiłam, zdjęcia Romeczki z wystawy śliczne, szczere gratulacje ostatnich wystawowych zwyciestw i nowych championów. ja dziś już mam dość fotek wstawiłam tyle,ze hej, a w weekend postaram się dołożyć kolejne. Pozdrawiam!

A mnie może wreszcie dzisiaj uda się wstawić fotki z wystawy w w-wie. Juz tydzień mija, a zdjęć nie ma... eh, może ktoś mi da trochę swojego czasu, co?

Trzymajmy dzisiaj kciuki za Serka i Sajdunię i Agasię i Martę - pojechali do Ukmerge się pokazać i polansować:)

Pzdr.

Posted

[FONT=Arial]Asiaczku zaciskam :kciuki:

a w związku z wolnym czasem ....... URLOP MI SIĘ KOŃCZY
:placz::placz::placz:, 1 sierpnia wracam do pracy :-(
[/FONT]