Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):W W-wie oberwanie chmury... Moja ulica zalana kompletnie a że niedaleko jest i Straz Pożarna i szpitale, to non-stop karetki na sygnale.... Ależ nietypowych i niepożądanych atrakcji... Pzdr. czyli niespodziewana rozrywka ...a pomyśla co będzie jesli taka burza będzie za rok w czasie trwania Mundialu :lol: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Oto, co dzisiaj znalazłam w skrzynce:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - nowy Champion Słowacji!!!! Uploaded with ImageShack.us LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nowy Champion Słowacji!!!! Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Alicja napisał(a):czyli niespodziewana rozrywka ...a pomyśla co będzie jesli taka burza będzie za rok w czasie trwania Mundialu :lol: Po pierwsze, ja nie wierze, że Mundial się odbędzie u nas.... hahaha.... Dla niektórych jestem pesymistką, a dla niektórych juz nawet nie jestem patriotką;) Pzdr. Quote
Vectra Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ja nie wyobrażam sobie - tego mundialu w naszym kraju .... trochę deszczu i wawa stoi .. a pare milionów ludzi ? będzie horror. Nie dojadę , jestem więźniem deszczu .... wyjadę dopiero nad ranem , jak opadną emocje :) Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Po pierwsze, ja nie wierze, że Mundial się odbędzie u nas.... hahaha.... Dla niektórych jestem pesymistką, a dla niektórych juz nawet nie jestem patriotką;) Pzdr. Mnie to wszystko strasznie bawi :lol: ja to chyba wogóle patriotką nie jestem :lol: Fajna Przesyłka :cool2: Quote
taxelina Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ale mila niespodzianka w skrzynce czekala :loveu: Quote
Buszki Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):W W-wie oberwanie chmury... Moja ulica zalana kompletnie a że niedaleko jest i Straz Pożarna i szpitale, to non-stop karetki na sygnale.... Ależ nietypowych i niepożądanych atrakcji... Pzdr. Właśnie w Wiadomościach mówili ;). Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Vectra napisał(a):Ja nie wyobrażam sobie - tego mundialu w naszym kraju .... trochę deszczu i wawa stoi .. a pare milionów ludzi ? będzie horror. Nie dojadę , jestem więźniem deszczu .... wyjadę dopiero nad ranem , jak opadną emocje :) Rano to mnie nie ma. Będę uchwytna dopiero po 15-tej. Tak, jak dzisiaj. Może tak być? Alicja napisał(a):Mnie to wszystko strasznie bawi :lol: ja to chyba wogóle patriotką nie jestem :lol: Fajna Przesyłka :cool2: Lubię to! To znaczy, lubię takie przesyłeczki...:) deer_1987 napisał(a):Ale mila niespodzianka w skrzynce czekala :loveu: Oj, miła, miła.... To pierwszy dorosły Championat Serka, więc juz ten łobuzek może być prezentowany w klasie championów:) Czego nie omieszkam w najbliższym czasie uczynić;) Pzdr. Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Asiaczek'] Lubię to! To znaczy, lubię takie przesyłeczki...:). mhm... ktoś chyba za dużo na facebooku siedzi :evil_lol: ;) u nas nawet ładnie się zrobiło .. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 No, siedzę, siedzę... A na DGM to brakuje mi właśnie takiej opcji "Lubię to!". Wam nie? pzdr. Quote
dbsst Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Oj, uwielbiam te Wasze ranne przekomarzanki:) Od razu człowiekowi raźniej. Dla sprostowania: to nie sernik. To galaretka truskawkowa ostygnięta, zakręcona z jogurtem + czeresienki (wydrylowane tymi palcyma i pokrojone). Pólmisek potem zrobil hop! do lodówki, aby to się ładnie zsiadło:) Debe - jak to dobrze, że i aj cie ciut znam:) Pzdr. :sabber::sabber: hihi znasz mnie znasz i nie szczędzisz tortur :diabloti: Asiu to nudne znowu skosiłaś konkurencję ;) szczerze GRATULUJE Quote
jamnicze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Zdrówko za nowych championów Słowacji:drink1: U nas też dzisiaj prawie cały dzień pada :shake:. Niestety zapowiadają ulewy i burze na wschodzie, a my się wybieramy do Ukmerge, ech coś nie za ciekawie zapowiada się ta podróż :roll: Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):No, siedzę, siedzę... A na DGM to brakuje mi właśnie takiej opcji "Lubię to!". Wam nie? pzdr. tam u góry jest taka opcja :) . Quote
Alicja Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Asiaczek napisał(a):No, siedzę, siedzę... A na DGM to brakuje mi właśnie takiej opcji "Lubię to!". Wam nie? pzdr. otóż to ...i nikt by się potem Ciebie nie czepiał że nie odpowiedziała na posta :) , bo zrobiłabyś KLIK lubię to :cool2: Quote
angineuuka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Alicja napisał(a):otóż to ...i nikt by się potem Ciebie nie czepiał że nie odpowiedziała na posta :) , bo zrobiłabyś KLIK lubię to :cool2: to by się dogomaniacy rozleniwili :evil_lol: . Quote
Vectra Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Asiaczku jak pisałam , podjadę dziś ok 20 ... a nad ranem , jak pisałam - to jeszcze słońce śpisz :diabloti: do domu zjechałam o 5:40 :cooldevi: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dbsst napisał(a)::sabber::sabber: hihi znasz mnie znasz i nie szczędzisz tortur :diabloti: Asiu to nudne znowu skosiłaś konkurencję ;) szczerze GRATULUJE Dziękować:) jamnicze napisał(a):Zdrówko za nowych championów Słowacji:drink1: U nas też dzisiaj prawie cały dzień pada :shake:. Niestety zapowiadają ulewy i burze na wschodzie, a my się wybieramy do Ukmerge, ech coś nie za ciekawie zapowiada się ta podróż :roll: E, będzie dobrze:) Wypogodzi się! Angi napisał(a):tam u góry jest taka opcja :) . No niby jest, ale dotyczy chyba całości Galerii a nie poszczególnego posta.... szkoda... Alicja napisał(a):otóż to ...i nikt by się potem Ciebie nie czepiał że nie odpowiedziała na posta :) , bo zrobiłabyś KLIK lubię to :cool2: Otóż to! Angi napisał(a):to by się dogomaniacy rozleniwili :evil_lol: . Noooooo...... Vectra napisał(a):Asiaczku jak pisałam , podjadę dziś ok 20 ... a nad ranem , jak pisałam - to jeszcze słońce śpisz :diabloti: do domu zjechałam o 5:40 :cooldevi: O tej godzinie porannej to ja juz zaczynałam pierwsze spacerki z piesiakami:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ty najlepiej uważaj jak rano jesteś na spacerkach czy Cię przypadkiem Ewa nie minie ;) Quote
bianka19 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 cześć Asiaczki. :D super te zdjęcia wystawowe. :loveu: a co to jest, bo nie mogę się domyślić? :roll: http://img109.imageshack.us/img109/1518/zmianarozmiaruserekchsk.jpg Quote
Asiaczek Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Alicja']Ty najlepiej uważaj jak rano jesteś na spacerkach czy Cię przypadkiem Ewa nie minie ;) Chodze ostrożnie...:) [quote name='bianka19']cześć Asiaczki. :D super te zdjęcia wystawowe. :loveu: a co to jest, bo nie mogę się domyślić? :roll: http://img109.imageshack.us/img109/1518/zmianarozmiaruserekchsk.jpg To jest dyplom potwierdzający tytuł"Champion Słowacji" dla mojego Serka, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:) Pzdr. Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Asiaczek napisał(a):To jest dyplom potwierdzający tytuł"Champion Słowacji" dla mojego Serka, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:) Pzdr. no to duma mieć takie Sereczka. :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Może jakas elegantka skorzysta i kupi coś ładnego dla siebie? ZAPRASZAM!!!! http://www.dogomania.pl/threads/2112...ra-do-24-lipca Pzdr. Quote
Mudik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Asiu nadrobiłam, zdjęcia Romeczki z wystawy śliczne, szczere gratulacje ostatnich wystawowych zwyciestw i nowych championów. ja dziś już mam dość fotek wstawiłam tyle,ze hej, a w weekend postaram się dołożyć kolejne. Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 bianka19 napisał(a):no to duma mieć takie Sereczka. :loveu: Pewnie! Mudik napisał(a):Asiu nadrobiłam, zdjęcia Romeczki z wystawy śliczne, szczere gratulacje ostatnich wystawowych zwyciestw i nowych championów. ja dziś już mam dość fotek wstawiłam tyle,ze hej, a w weekend postaram się dołożyć kolejne. Pozdrawiam! A mnie może wreszcie dzisiaj uda się wstawić fotki z wystawy w w-wie. Juz tydzień mija, a zdjęć nie ma... eh, może ktoś mi da trochę swojego czasu, co? Trzymajmy dzisiaj kciuki za Serka i Sajdunię i Agasię i Martę - pojechali do Ukmerge się pokazać i polansować:) Pzdr. Quote
Alicja Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [FONT=Arial]Asiaczku zaciskam :kciuki: a w związku z wolnym czasem ....... URLOP MI SIĘ KOŃCZY :placz::placz::placz:, 1 sierpnia wracam do pracy :-([/FONT] Quote
Recommended Posts