Buszki Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Czyżbym nową kanapę widziała?I to w moim ulubionym kolorku :loveu:. A Asiaczkowy deserek już jadłam,MMM zrobiła na spotkanie u nas :eviltong:.Pyyycha. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Tak, mam nową wersalkę, ale ten pomarańcz, to po prostu koc z mikrofibry... Taki deserek to mogłaś i sama porobić, jak tyle czereśni miałaś:) pzdr. Quote
Korenia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 deer_1987 napisał(a):Ciekawie ta galaretka wyglada :) Też bym sobie zjdała ;) Ja ostatnio robiłam sobie z kumpelą krushers, jeszcze lepszy niż KFC ;) Quote
Błyskotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Mnie jakoś krushers z KFC nie podchodzi. Pozostałe jedzenie owszem ;). Quote
zielona Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 z dzisiaj OFIK BOB Romka - naj. R-ka R-CACIB FELKA Naj WEteran Quote
Izabela124. Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 zielona napisał(a):z dzisiaj OFIK BOB Romka - naj. R-ka R-CACIB FELKA Naj WEteranGratulacje!!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Gratulujemy ! :multi: Asiaczki jak zwykle królują na ringach :razz: Quote
Błyskotka Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Gratulacje :) Louisowi dzisiaj też bardzo ładnie poszło na wystawie :). A dlaczego nie miałyśmy okazji się zobaczyć na wystawie, w moim wątku :) Quote
Buszki Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Tak, mam nową wersalkę, ale ten pomarańcz, to po prostu koc z mikrofibry... Taki deserek to mogłaś i sama porobić, jak tyle czereśni miałaś:) pzdr. Ale sie z tym kolorkiem dałam nabrać,ale kocyk też fajny :). Ja tradycyjnie ciasto upiekłam ;). zielona napisał(a):z dzisiaj OFIK BOB Romka - naj. R-ka R-CACIB FELKA Naj WEteran BRAWO,dla wszystkich razem i każdego z osobna :). Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='zielona']z dzisiaj OFIK BOB Romka - naj. R-ka R-CACIB FELKA Naj WEteran Alez skróty zastosowałas..... jestem pełna podziwu:) No to może jakoś to uporzadkuję: sędzia: Dagmar Klein/RO - polecam!!!! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, CACIB, BOB!!!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY4!!!!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. r.CACIB FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj. Weteran:) Pięknie przygotowałysmy się do konkurencji Grupa hodowlana (Zuzka, Madunia, Kisses i ja) i co? I nico.... Sędzia nawet na nas nie spojrzał. A jak popatrzył, to widac było obrzydzenie w jego oczach. Żebym wiedziała wczesniej, kto będzie nas oceniał w tej konkurencji, to bym wogóle nie zawracała sobie głowy. To A. Ostrowski... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Bardzo dziękuję za gratulacje:) Izabgela124. deer_1987 Paula03 Czarna_Owieczka Czoko błyskotka Maalwi Buszki - Wasze kciuki - jak zwykle - przydały się:) pzdr. Quote
ewtos Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Buszki napisał(a): ..........BRAWO,dla wszystkich razem i każdego z osobna :). Przyłączam się do gratulacji!!! Wspaniałe stadko:loveu: , będę czekać na fotki, bo w Sopocie planuję sama popstrykać :lol:. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 No i jeszcze cieplutkie wieści z Oberwartu w Austrii, gdzie dzielnie walczyła jamnicze z Sajdusią:) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CACA, BOS, CACIB:) Hura, hura, hura!!!!!! a jutro ma Szombathely:) Tez trzeba trochę pomóc Losowi i zaciskamy!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 ewtos napisał(a):Przyłączam się do gratulacji!!! Wspaniałe stadko:loveu: , będę czekać na fotki, bo w Sopocie planuję sama popstrykać :lol:. Kochana, fotki to juz jutro, bo padam. Jednak wiek robi swoje;) Pzdr. Quote
bianka19 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no to serdeczne gratulacje, Asiaczki jak zwykle królują. :multi: poczekamy na zdjęcia jutro, nie mogę się doczekać. :D Quote
FredziaFredzia Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Super - gratuluję wyników! Ofi podbija ringi! ;) Quote
dzasta Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Serdecznie gratuluję :) Nie udało nam się dzisiaj porozmawiać ale ja dzisiaj wpadłam jak po ogień na wystawę.... Joasiu zobacz co znalazłam :) Quote
Recommended Posts