Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

mmmmmmniektórzy to maja dobrze zimą wyleguja sie na fotelach ;)

super chłoptaś :loveu: :loveu: :loveu:

a no podobuje mi się ten niebeskooki kot:cool3:

Posted

anetta napisał(a):

Pangea :crazyeye: zartujesz :crazyeye: Szczury po ulicach lataja brrrrrrrrrrr

No lataja, lataja. Naszczescie nie stadami tylko pojedynczo :eviltong:
Trzeba sie przyzwyczaic albo....... albo przeprowadzic :eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Heloooł jestem mały ziooom http://img117.imageshack.us/img117/2917/resizeofpicture033wu5.jpg :cool3::cool1::lol:

A kocio boskie, jeden z kilku ktore mi sie podobaja :loveu:

Aaa, moze ominelo mnie, ale czy baski-bobaki nadla sa niewystawowe czy cos sie zmienilo?:razz: Z ciekawosci pytam :p

Anetta, tak, tak, zmieniło się, ale na dobre!!! Powinnaś zaglądac tutaj częściej...Bajka skończyla się dobrze, bo cała czwórka jest w umaszczeniu trikolor! Moim ukochanym...:loveu:

[quote name='PANGEA']No lataja, lataja. Naszczescie nie stadami tylko pojedynczo :eviltong:
Trzeba sie przyzwyczaic albo....... albo przeprowadzic :eviltong:
Pokochać...?:cool3:

[quote name='Jupi']Asiaczku a podnosiłaś na ręce takiego radgola, zastanawiam się jakie to uczucie, chyba dziwne, pewnie jak zwierzak pod narkozą:evil_lol:
Tak. Dwa razy miala takie dorosłe kocię na rękach. Taki słodki zwisielec... Może nie jak kot po narkozie, nie w takiej skali, ale podobne uczucie.:loveu:
Pzdr.

Posted

Aaaaa, i witam wszystkich po jednodniowej przerwie. W międzyczasie się działo, bo:
- przygotowałam zdjęcia ze spacerku w Kownie, po ocenie,
- w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ,
- nadrobiłam zaległości w mailach, przygotowałam dokumenty na poszczególne wystawy, na które niedługo mija termin zgłoszeń,
- uświadomiłam sobie, jak jestem uzależniona od DGM...:oops:
Pzdr.

Posted

anetta napisał(a):

Pangea :crazyeye: zartujesz :crazyeye: Szczury po ulicach lataja brrrrrrrrrrr

Tam gdzie sa ludzie to sa i szczury. Tylko nie wszyscy je widza i nie wszedzie sa tak oswojone, ze w dzien chodza miedzy ludzmi:eviltong:

Asiaczek napisał(a):
...
Pzdr.

Świadomość to juz coś:evil_lol:

Posted

Zaraz będę wychodziła na cowieczorny obchód osiedla, bo ok. 22.40 (?) zaczyna się "Chicago". W czasie filmu powklejam foteczki. Ale jak mnie akcja wciągnie - to nie powklejam, bo tu nikt nie zagląda, nikt nie bije braw, że DGM zaczęła działać...
Pzdr.

Posted

Z okazji Walentynek - dużo buziaczków -Asiaczków dla wsiech!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (no, z małymi wyjatkami...;)).
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']- w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ,

powinnas sie cieszyc :evil_lol: :evil_lol: maluchy z domu hodowcy lzej :eviltong: :diabloti:

Pzdr.

ehh nie tylko ty, nie tylko ty ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
,
- w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ,
Pzdr.

To ja się grzecznie pytam, gdzie są ZDJĘCIA dokumentujące tę wizytę z mizianiem, no gdzie :mad: .

Posted

Poświata napisał(a):
To ja się grzecznie pytam, gdzie są ZDJĘCIA dokumentujące tę wizytę z mizianiem, no gdzie :mad: .

Agabass byla zajeta upychaniem basiatek po kieszeniach a Asiaczek pilnowaniem coby ich nie porwala :evil_lol: :evil_lol: a wiec na foty czasu zabraklo :eviltong:

Posted

Z okazji Walentynek
Dla Asiaczków dużo buziaczków od akitek dwóch, kotków trzech i ludziów też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja podobnie jak przedmówczyni czuje już przesyt tym Świętem ale dla
[SIZE=2] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Asiaczkowi i Basiorkom życzę samych całuśnych dni :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: