Elitesse Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 uwielbiam tego faceta :loveu: :loveu: nawet jak taki twardziel z niego :) Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 mmmmmmniektórzy to maja dobrze zimą wyleguja sie na fotelach ;) super chłoptaś :loveu: :loveu: :loveu: a no podobuje mi się ten niebeskooki kot:cool3: Quote
anetta Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Heloooł jestem mały ziooom http://img117.imageshack.us/img117/2917/resizeofpicture033wu5.jpg :cool3::cool1::lol: A kocio boskie, jeden z kilku ktore mi sie podobaja :loveu: Aaa, moze ominelo mnie, ale czy baski-bobaki nadla sa niewystawowe czy cos sie zmienilo?:razz: Z ciekawosci pytam :p Pangea :crazyeye: zartujesz :crazyeye: Szczury po ulicach lataja brrrrrrrrrrr Quote
PANGEA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 anetta napisał(a): Pangea :crazyeye: zartujesz :crazyeye: Szczury po ulicach lataja brrrrrrrrrrr No lataja, lataja. Naszczescie nie stadami tylko pojedynczo :eviltong: Trzeba sie przyzwyczaic albo....... albo przeprowadzic :eviltong: Quote
anetta Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Naszczescie nie stadami tylko pojedynczo dzysis...ale sam fakt ze biegaja :shocked!: Wyobrazam sobie, ide ulica a pod nogami czmycha mi taki szczur :scared: Quote
Jupi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Asiaczku a podnosiłaś na ręce takiego radgola, zastanawiam się jakie to uczucie, chyba dziwne, pewnie jak zwierzak pod narkozą:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 anetta napisał(a):dzysis...ale sam fakt ze biegaja :shocked!: Wyobrazam sobie, ide ulica a pod nogami czmycha mi taki szczur :scared: ale Przeciez szzczurki sa kochane:loveu::lol: Quote
Vogue Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Super chlopak:loveu: Wyglada jak BASZA TURECKI. I ten medalion...Swietny:loveu: Quote
Czoko Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pangea, a w której części miasta biegają? Mam nadzieję ze nie w okolicach osiedla, którego mieszkałam 31 lat... Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='anetta']Heloooł jestem mały ziooom http://img117.imageshack.us/img117/2917/resizeofpicture033wu5.jpg :cool3::cool1::lol: A kocio boskie, jeden z kilku ktore mi sie podobaja :loveu: Aaa, moze ominelo mnie, ale czy baski-bobaki nadla sa niewystawowe czy cos sie zmienilo?:razz: Z ciekawosci pytam :p Anetta, tak, tak, zmieniło się, ale na dobre!!! Powinnaś zaglądac tutaj częściej...Bajka skończyla się dobrze, bo cała czwórka jest w umaszczeniu trikolor! Moim ukochanym...:loveu: [quote name='PANGEA']No lataja, lataja. Naszczescie nie stadami tylko pojedynczo :eviltong: Trzeba sie przyzwyczaic albo....... albo przeprowadzic :eviltong: Pokochać...?:cool3: [quote name='Jupi']Asiaczku a podnosiłaś na ręce takiego radgola, zastanawiam się jakie to uczucie, chyba dziwne, pewnie jak zwierzak pod narkozą:evil_lol: Tak. Dwa razy miala takie dorosłe kocię na rękach. Taki słodki zwisielec... Może nie jak kot po narkozie, nie w takiej skali, ale podobne uczucie.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Aaaaa, i witam wszystkich po jednodniowej przerwie. W międzyczasie się działo, bo: - przygotowałam zdjęcia ze spacerku w Kownie, po ocenie, - w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ, - nadrobiłam zaległości w mailach, przygotowałam dokumenty na poszczególne wystawy, na które niedługo mija termin zgłoszeń, - uświadomiłam sobie, jak jestem uzależniona od DGM...:oops: Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 anetta napisał(a): Pangea :crazyeye: zartujesz :crazyeye: Szczury po ulicach lataja brrrrrrrrrrr Tam gdzie sa ludzie to sa i szczury. Tylko nie wszyscy je widza i nie wszedzie sa tak oswojone, ze w dzien chodza miedzy ludzmi:eviltong: Asiaczek napisał(a):... - uświadomiłam sobie, jak jestem uzależniona od DGM...:oops: Pzdr. Świadomość to juz coś:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Taaaaa, jestem świadoma fanka DGM! Czy coś za to dostanę? Może 100 postów gratis, no, może 50...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Zaraz będę wychodziła na cowieczorny obchód osiedla, bo ok. 22.40 (?) zaczyna się "Chicago". W czasie filmu powklejam foteczki. Ale jak mnie akcja wciągnie - to nie powklejam, bo tu nikt nie zagląda, nikt nie bije braw, że DGM zaczęła działać... Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nikt nie zaglada a ja to przeciag:eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nieeee, Ciebie to ja widze u mnie w Galerii codziennie! I chwała Ci za to!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Z okazji Walentynek - dużo buziaczków -Asiaczków dla wsiech!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: (no, z małymi wyjatkami...;)). Pzdr. Quote
Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 "Chicago" mocno wciagnelo Asiaczka Fotek brak, niestety. Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Asiaczek']- w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ, powinnas sie cieszyc :evil_lol: :evil_lol: maluchy z domu hodowcy lzej :eviltong: :diabloti: - uświadomiłam sobie, jak jestem uzależniona od DGM...:oops: Pzdr. ehh nie tylko ty, nie tylko ty ;) Quote
Poświata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):, - w ub. niedzielę była Agabass i miziała, miziała, miziała, miziała maluszki i prawie całą czwórkę schowała do kieszeni na odchodnym. A jeszcze do pomocy wezwała swojego TŻ, Pzdr. To ja się grzecznie pytam, gdzie są ZDJĘCIA dokumentujące tę wizytę z mizianiem, no gdzie :mad: . Quote
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Poświata napisał(a):To ja się grzecznie pytam, gdzie są ZDJĘCIA dokumentujące tę wizytę z mizianiem, no gdzie :mad: . Agabass byla zajeta upychaniem basiatek po kieszeniach a Asiaczek pilnowaniem coby ich nie porwala :evil_lol: :evil_lol: a wiec na foty czasu zabraklo :eviltong: Quote
donya Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Z okazji Walentynek Dla Asiaczków dużo buziaczków od akitek dwóch, kotków trzech i ludziów też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 udanych walentynek... rzygam tym świętem... Quote
dzasta Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja podobnie jak przedmówczyni czuje już przesyt tym Świętem ale dla [SIZE=2] :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Asiaczkowi i Basiorkom życzę samych całuśnych dni :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Imanca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A ja raczej walentynek nie obchodzę, więc w innej kwestii... Chyba przegapiłam moment, kiedy można zacząć nawiedzać bo-baski ?? Quote
Recommended Posts