Cienka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dwa chłopaki Asiaczkowe, w rękach zielonej, walczą dzielnie w Olsztynie. Same ze sobą, hahahaha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz co nieco wiem: Pepitek - CWC, Bubus - CWC. BOB'ek poszedł dla Bubusia. Na Bis'ach - niestety, nic. Ale zielona dostała pochwałę słowną od sędziny, że ładnie pokazała Bubusia:) pzdr. No mój kofany Bubuś :) Quote
Cheritka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zalicytowałam na Wasze BIDY dzięli za link na bazarek :D Quote
ewtos Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Dwa chłopaki Asiaczkowe, w rękach zielonej, walczą dzielnie w Olsztynie. Same ze sobą, hahahaha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz co nieco wiem: Pepitek - CWC, Bubus - CWC. BOB'ek poszedł dla Bubusia. Na Bis'ach - niestety, nic. Ale zielona dostała pochwałę słowną od sędziny, że ładnie pokazała Bubusia:) pzdr. Były w Olsztynie 2 :lol: Gratulacje!!!!!!!! Quote
gosiaja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 GRATULACJE !! Asia przepraszam że u ciebie ale dużo ludzi tu zagląda [FONT=Calibri] Witam, wczoraj tj. 02.07.2011 w godzinach wieczornych w Gdyni Cisowej przy ul. Kcyńskiej znalazłam psa rasy amstaff, duzy dorosły pies, ciemny pręgowany z ciętymi uszami. Wydaje sie łagodnym psem, jest zadbany, potrafi podstawowe komendy. Niestety nie mogłam go zatrzymać wiec fundacja Animals odwiozła go do Gdyńskiego Ciapkowa. Mam nadzieję, że właściciel psa się odnajdzie. Prześlijcie moją wiadomość dalej do znajomych może w ten sposób znajdziemy właściciela psa. Pozdrawiam Maja tel. 510-236-100 [/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Cheritka']Zalicytowałam na Wasze BIDY dzięli za link na bazarek :D Dziękowac:) [quote name='gosiaja']GRATULACJE !! Asia przepraszam że u ciebie ale dużo ludzi tu zagląda [FONT=Calibri] Witam, wczoraj tj. 02.07.2011 w godzinach wieczornych w Gdyni Cisowej przy ul. Kcyńskiej znalazłam psa rasy amstaff, duzy dorosły pies, ciemny pręgowany z ciętymi uszami. Wydaje sie łagodnym psem, jest zadbany, potrafi podstawowe komendy. Niestety nie mogłam go zatrzymać wiec fundacja Animals odwiozła go do Gdyńskiego Ciapkowa. Mam nadzieję, że właściciel psa się odnajdzie. Prześlijcie moją wiadomość dalej do znajomych może w ten sposób znajdziemy właściciela psa. Pozdrawiam Maja tel. 510-236-100 [/FONT] gosiaja - nie ma sprawy. Wstawiłam tę info na wątek Ozzika i Alicji. Możesz wstawić też info na "Zaginione". Dwa pulpeciki:) http://i53.tinypic.com/2ahtzk8.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Dwa chłopaki Asiaczkowe, w rękach zielonej, walczą dzielnie w Olsztynie. Same ze sobą, hahahaha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz co nieco wiem: Pepitek - CWC, Bubus - CWC. BOB'ek poszedł dla Bubusia. Na Bis'ach - niestety, nic. Ale zielona dostała pochwałę słowną od sędziny, że ładnie pokazała Bubusia:) pzdr. Gratulacje. Bubuś jest świetny w ruchu :) Quote
zielona Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='ewtos']Były w Olsztynie Gratulacje!!!!!!!! O kurcze, kto mi zdjęcie zrobił? Quote
ewtos Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='zielona']O kurcze, kto mi zdjęcie zrobił? Ja :lol:. Jeszcze jedno znalazłam. Quote
zielona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='ewtos']Ja :lol:. Jeszcze jedno znalazłam. No to pięknie dziękuję haha Quote
pulpecik3252 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 rasa basenji jodłuje zamiast szczeka???? :diabloti: musi być ciekawie w domu!!!???:crazyeye: :razz: Quote
Bogarka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Gratulacje dla Pepitka i Bubusia! Asiaczek, nie byłas wkoncu w Gödöllő? My tez nie :shake: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='pulpecik3252']rasa basenji jodłuje zamiast szczeka???? :diabloti: musi być ciekawie w domu!!!???:crazyeye: :razz:[/QUOTE] Ale basenji jodłuja od czasu do czasu... [quote name='Bogarka']Gratulacje dla Pepitka i Bubusia! Asiaczek, nie byłas wkoncu w Gödöllő? My tez nie :shake:[/QUOTE] Niestety, nie byłysmy. Cała impreza okazała się za droga dla Laury i Ani i dziewczyny wycofały się... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Wczoraj Serek wieczorkiem pojechał juz do Zuzki. I dzisiaj razem z Ofikiem wyruszą w daleką podróż do.... Paryża.:) Chłopcy się polubili, dokazują, Serkowi apetyt dopisuje. Eh, nie ma to jak wczasy u Zuzki;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Zobaczcie, jaki ciekawy bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/210329-***Na-kieleckie-bidy***-butelkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82woy-Zapraszam-do-21.07.2011?p=17158098#post17158098 Pzdr. Quote
taxelina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Wczoraj Serek wieczorkiem pojechał juz do Zuzki. I dzisiaj razem z Ofikiem wyruszą w daleką podróż do.... Paryża.:) Chłopcy się polubili, dokazują, Serkowi apetyt dopisuje. Eh, nie ma to jak wczasy u Zuzki;) Pzdr.[/QUOTE] No to ladna podroz ich czeka :) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='deer_1987']No to ladna podroz ich czeka :)[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']No to trzymamy kciuki :).[/QUOTE] Fakt, kawał drogi ich czeka. Ale specjalnie jadą wczesniej, aby złapać "drugi" oddech" przez WDS:) Pzdr. Quote
zielona Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Też trzymam kciuki.Stawka pewnie duża,może masz Asiu jakieś dane? Quote
Iza. Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ależ miałam zaległości :mdleje: Już na szczęście wsio nadrobione :razz: Trzymam kciuki za Asiaczkowe baski na WDS! Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='zielona']Też trzymam kciuki.Stawka pewnie duża,może masz Asiu jakieś dane?[/QUOTE] Na Championacie Francji 4 i 8 (pośrednia i otwarta), a na WDS - 8 i 8. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Przed chwilą dostałam informację, że Wazik byl widziany ok. 2 tyg. temu w okol. ulicy Rostaffińskich przy Polach Mokotowskich. Jutro z rana pójdę tam i podowieszam ogłoszenia. Może ktoś chce się do mnie dołączyć? pzdr. Quote
Recommended Posts