kaskaSz Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy popadali ze śmiechu? :D Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='kaskaSz']Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy popadali ze śmiechu? :D[/QUOTE] Pewnie Asiaczek zajeta? Quote
Alicja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='jamnicze']Teksty kapitalne :), choć niektóre porażające (głupotą)[/QUOTE] najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 gosiaja - absolutnie niejest słodkie. Jogurt tak rozrzedza galaretki, że trzeba dodac choc te pół szklanki cukru. Zresztą sama spróbuj i potwierdzisz moje słowa:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Cheritka']No to się troche u Was pośmiałam :)[/QUOTE] Chociaz tyle dobrego z DGM:) [quote name='jamnicze']Teksty kapitalne :), choć niektóre porażające (głupotą)[/QUOTE] Dokładnie! [quote name='Angi']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Cześć, Kochana! [quote name='kaskaSz']Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy popadali ze śmiechu? :D[/QUOTE] Trochę brakujemi czasu, ale juz powoli łapię oddech. Jeszcze kilka dni takich zajętych i spox:) [quote name='deer_1987']Pewnie Asiaczek zajeta?[/QUOTE] Tak, tak. [quote name='Alicja']najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol:[/QUOTE] Pewnie tak:) pzdr. Quote
jamnicze Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Alicja']najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol:[/QUOTE] Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;) Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad: Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='jamnicze']Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;) Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad:[/QUOTE] bo faceci sami są jak dzieci ;) Quote
Vectra Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='jamnicze']Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;) Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad:[/QUOTE] tatusiowe , potrafią poszaleć z fantazją :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Ten żart tez jest niezły...:) Moja 14-to letnia siostra przyszła do mnie, zapytać, co czułam jak pierwszy raz uprawiałam seks. Odpowiedziałam, ze to sprawa osobista i jej to nie dotyczy. Na co ona " Hmmm, mi się podobało". Mam 19 lat i jestem dziewicą. Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Heej! Po przerwie przybywamy i mocno pozdrawiamy Asiaczki! :multi: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Faktycznie, daaawno Was tutaj nie było:0 Dzięki za pamięć! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Zobaczcie, jakie cudowne rzeczy sa na bazarku.... Zajrzyjcie, proszę:) http://www.dogomania.pl/threads/210329-***Na-kieleckie-bidy***-butelkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82woy-Zapraszam-do-21.07.2011?p=17158098#post17158098 Pzdr. Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Zerknijcie na numer postu... Pzdr.[/QUOTE] 40 465 :hmmmm: Quote
angineuuka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Alicja']40 465 :hmmmm:[/QUOTE] nie bo 40 467 :hmmmm: edit- chyba wiem o co Asiaczkowi chodzi .. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Alicja']40 465 :hmmmm:[/QUOTE] Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;) [quote name='Angi']nie bo 40 467 :hmmmm: edit- chyba wiem o co Asiaczkowi chodzi ..[/QUOTE] No, o co? Pzdr. Quote
Gioco Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;) [/QUOTE] Ładny wynik był te 11 postów temu ;-) Quote
Alicja Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 :splat: chodziło o to że Asiaczkowa to gaduła :grins: Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Gioco']Ładny wynik był te 11 postów temu ;-)[/QUOTE] Oj, ładny, ładny... [quote name='Alicja']:splat: chodziło o to że Asiaczkowa to gaduła :grins:[/QUOTE] No masz! Ja tutaj z okragłymi "rocznicami", a koniec końców wyszło, żem gaduła....:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Juz się kładę spać, bo jutro musze wstac b.punktualnie, tzn. 5.30. O 7.20 muzę juz wychodzić na tramwaj, bo o 8.20 mam WKD do Poświaty:) A jak się spóźnię na WKD, to nastepna dopiero o 8.40 lub 8.50. Dobranocka:) Pzdr. Quote
angineuuka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;) No, o co? Pzdr.[/QUOTE]\ dobraa , myślalam że o co innego chodzi .. No ale i tak świetnie :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Dwa chłopaki Asiaczkowe, w rękach zielonej, walczą dzielnie w Olsztynie. Same ze sobą, hahahaha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz co nieco wiem: Pepitek - CWC, Bubus - CWC. BOB'ek poszedł dla Bubusia. Na Bis'ach - niestety, nic. Ale zielona dostała pochwałę słowną od sędziny, że ładnie pokazała Bubusia:) pzdr. Quote
Recommended Posts