Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Teksty kapitalne :), choć niektóre porażające (głupotą)[/QUOTE]

najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol:

Posted

gosiaja - absolutnie niejest słodkie. Jogurt tak rozrzedza galaretki, że trzeba dodac choc te pół szklanki cukru. Zresztą sama spróbuj i potwierdzisz moje słowa:)

pzdr.

Posted

[quote name='Cheritka']No to się troche u Was pośmiałam :)[/QUOTE]
Chociaz tyle dobrego z DGM:)

[quote name='jamnicze']Teksty kapitalne :), choć niektóre porażające (głupotą)[/QUOTE]
Dokładnie!

[quote name='Angi']Dobry wieczór :)[/QUOTE]
Cześć, Kochana!

[quote name='kaskaSz']Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy popadali ze śmiechu? :D[/QUOTE]
Trochę brakujemi czasu, ale juz powoli łapię oddech. Jeszcze kilka dni takich zajętych i spox:)

[quote name='deer_1987']Pewnie Asiaczek zajeta?[/QUOTE]
Tak, tak.

[quote name='Alicja']najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol:[/QUOTE]
Pewnie tak:)

pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']najgorsze że wiele jest naprawdę z życia wziętych a i uwierz z dogo też by sporo szło powysyłać , jak nie z postów to z PW :lol:[/QUOTE]
Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;)
Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad:

Posted

[quote name='jamnicze']Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;)
Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad:[/QUOTE]

bo faceci sami są jak dzieci ;)

Posted

[quote name='jamnicze']Z życiowych wpadek czasem fajnie można się pośmiać. Chyba najbardziej podobała mi się ta pierwsza, ze zdjęciem w lustrze ;)
Ale jak przeczytałam, że facet dla żarto uczył swoje dziecko błędnych nazw kolorów, to ...... :angryy::angryy::mad:[/QUOTE]
tatusiowe , potrafią poszaleć z fantazją :evil_lol:

Posted

Ten żart tez jest niezły...:)
Moja 14-to letnia siostra przyszła do mnie, zapytać, co czułam jak
pierwszy raz uprawiałam seks. Odpowiedziałam, ze to sprawa osobista
i jej to nie dotyczy. Na co ona " Hmmm, mi się podobało".
Mam 19 lat i jestem dziewicą.

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']40 465 :hmmmm:[/QUOTE]
Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;)

[quote name='Angi']nie bo 40 467 :hmmmm:
edit- chyba wiem o co Asiaczkowi chodzi ..[/QUOTE]
No, o co?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;)
[/QUOTE]
Ładny wynik był te 11 postów temu ;-)

Posted

[quote name='Gioco']Ładny wynik był te 11 postów temu ;-)[/QUOTE]
Oj, ładny, ładny...

[quote name='Alicja']:splat: chodziło o to że Asiaczkowa to gaduła :grins:[/QUOTE]
No masz! Ja tutaj z okragłymi "rocznicami", a koniec końców wyszło, żem gaduła....:)

Pzdr.

Posted

Juz się kładę spać, bo jutro musze wstac b.punktualnie, tzn. 5.30. O 7.20 muzę juz wychodzić na tramwaj, bo o 8.20 mam WKD do Poświaty:) A jak się spóźnię na WKD, to nastepna dopiero o 8.40 lub 8.50.

Dobranocka:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Chodziło mi o ilośc postów ogółem, a nie tytlko tutaj w Galerii.Ale teraz juz nieaktualne, bo znowu przybylo;)

No, o co?

Pzdr.[/QUOTE]\
dobraa , myślalam że o co innego chodzi .. No ale i tak świetnie :)

Posted

Dwa chłopaki Asiaczkowe, w rękach zielonej, walczą dzielnie w Olsztynie. Same ze sobą, hahahaha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Juz co nieco wiem: Pepitek - CWC, Bubus - CWC. BOB'ek poszedł dla Bubusia. Na Bis'ach - niestety, nic. Ale zielona dostała pochwałę słowną od sędziny, że ładnie pokazała Bubusia:)

pzdr.