Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Juz były. Romka załapała się do finałowej 6-tki na BIS BABY, a Sajdunia - pozostała niezauważona, niestety... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Juz były. Romka załapała się do finałowej 6-tki na BIS BABY, a Sajdunia - pozostała niezauważona, niestety... Pzdr. No to gratulacje dla Romki! Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Poza tym Romka uwiodła męża Doris&Grenio i Asię Sajdusiową;) Juz nie wspomnę o Zuzce;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ja mam nadzieje ze Zuzka to niczyjego meza nie uwiodla :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Hahaha, Zuzka została uwiedziona przez Romkę; razem spały, a właściwie Romka tak sie rozpychała, że nie dałą spać Zuzce. Ofikowi tez nie dała spać, bo ciągle chciała się bawić... mały koszmarek o imieniu Romka:evil_lol:! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Matusz napisał(a):G R A T U L A C J E ! ! ! :multi:;) Ooooo, gratulacje od Matusza to nie byle co:) Na pewno dziewczyny docenią to:) Pzdr. Quote
Matusz Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, gratulacje od Matusza to nie byle co:) Na pewno dziewczyny docenią to:) Pzdr. A jak, ja tu jestem na bieżąco :) zaglądam i czytam :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Taki cichy wielbiciel baskowy, co?:) Pzdr. Quote
Bundustar Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Pzdr. Gratuluję wygranym :) a kto CACIB-a w "facetach" zgarnął??? eee...przegranym też gratuluję ;) Quote
ewelinabuck Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 mam kilka fot sajduni jak wszystko ogarne to wstawie:):) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze ciepłe wieści ze Szczecina: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Best Baby! NAZIR Ameba - Best Puppy! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!!!!!!! Czekamy na finały... Pzdr. GRATKI!!!!!!!! :) :) :multi: Quote
Iza. Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ooo gratulacje, Sajdunia szaleje :loveu: Asiu u Ciebie tez wstawię, bo dużo osób zagląda, mam nadzieję, że się nie pogniewasz Quote
taxelina Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 My w wolnej chwili do siebie zapraszamy, bo dzisiaj zaczne wstawiac kwiatki i inne cuda z ogrodu botanicznego :) Quote
zielona Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Internetu nie było,coś robiono na głównym serwerze. Asiaczki jak zwykle pozamiatały haha Gratylacje Quote
Cienka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Wielkie gratulacje:multi: człowiek nie ma 1 dzień netu i tyle nadrabiania:roll: Quote
Angelika_Roser Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Witamy! Witamy i wszystkie Asiaczki ciepło pozdrawiamy ! :loveu:[/FONT] Quote
Matusz Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Taki cichy wielbiciel baskowy, co?:) Pzdr. dokładnie :loveu: Quote
Buszki Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Statystyka na Światową w baskach: WORLD DOGSHOW BASENJI RING 75 MALE INTERM 7 OPEN 7 ...CHAMPION 13 YOUTH 1 PUPPY 3 VETERAN 1 BITCHES INTERM 9 OPEN 16 CHAMPION 12 YOUTH 4 PUPPY 7 VETERAN 1 Pzdr. Sporo :crazyeye:. A jakieś Asiaczki jadą ? Quote
jamnicze Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Bardzo dziękujemy wszystkim za gratulacje :) Asiaczek napisał(a):Statystyka na Światową w baskach: WORLD DOGSHOW BASENJI RING 75 MALE INTERM 7 OPEN 7 ...CHAMPION 13 YOUTH 1 PUPPY 3 VETERAN 1 BITCHES INTERM 9 OPEN 16 CHAMPION 12 YOUTH 4 PUPPY 7 VETERAN 1 Pzdr. Łołłłł, robi wrażenie! Bundustar napisał(a):Gratuluję wygranym :) a kto CACIB-a w "facetach" zgarnął??? eee...przegranym też gratuluję ;) Dzięki :), będą jakieś foteczki ;) CACIBa w pieskach dostał Nirse RUNAKO :) ewelinabuck napisał(a):mam kilka fot sajduni jak wszystko ogarne to wstawie:):) Super, to może też do sajdusiowej galerii?:loveu: Iza. napisał(a):Ooo gratulacje, Sajdunia szaleje :loveu: Asiu u Ciebie tez wstawię, bo dużo osób zagląda, mam nadzieję, że się nie pogniewasz Dzięki :), to może i u nas wstaw tą informację. Asi, Romcia jest urocza :loveu:. A jaki z niej żarłoczek :evil_lol:, przypomina w tym moją Lamcię ;). Oj będziesz musiała uważać na tuszę panienki, cffffaniara potrafiła od każdego coś wycyganić, a jak inny psiak coś dostał, to mu odbierała :evil_lol: Mała łobuziara :loveu: i u mnie na rączkach :) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Bundustar napisał(a):Gratuluję wygranym :) a kto CACIB-a w "facetach" zgarnął??? eee...przegranym też gratuluję ;) Juz jamnicze odpowiedziała:) ewelinabuck napisał(a):mam kilka fot sajduni jak wszystko ogarne to wstawie:):) Ooooo, to czekamy z niecierpliwością:) Iza. napisał(a):Ooo gratulacje, Sajdunia szaleje :loveu: Asiu u Ciebie tez wstawię, bo dużo osób zagląda, mam nadzieję, że się nie pogniewasz Nie ma sprawy. deer_1987 napisał(a):My w wolnej chwili do siebie zapraszamy, bo dzisiaj zaczne wstawiac kwiatki i inne cuda z ogrodu botanicznego :) Znaczy, trzeba zajrzeć;) lourdnes napisał(a):Ja czekam na bonusowe fotki :) A któe to te bonusowe? Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witamy! Witamy i wszystkie Asiaczki ciepło pozdrawiamy ! :loveu:[/FONT] Witaj, Kochana! Matusz napisał(a):dokładnie :loveu: Mądrala. Będziesz w W-wie na wystawie w lipcu? Buszki napisał(a):Sporo :crazyeye:. A jakieś Asiaczki jadą ? Ma być Juma i Serek. I to chyba wsio. Finanse nie pozwoliły na jakieś "światowe" szaleństwo. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 jamnicze napisał(a): Asi, Romcia jest urocza :loveu:. A jaki z niej żarłoczek :evil_lol:, przypomina w tym moją Lamcię ;). Oj będziesz musiała uważać na tuszę panienki, cffffaniara potrafiła od każdego coś wycyganić, a jak inny psiak coś dostał, to mu odbierała :evil_lol: Mała łobuziara :loveu: i u mnie na rączkach :) Z jedzeniem - nie ma problemu i to mnie cieszy. A że ma apetyt? To tym lepiej, łatwiej jest uczyć takiego burka, co to reaguje na smakołyki. No i nie ma nerwów w domu, że pies nie je... Jak pewnie zauważyłaś, u mnie prawie wsie baski trzymają linię wystawową. No, może oprócz Żelki....;) pzdr. Quote
Doris&Grenio Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Asiaczek napisał(a):Z jedzeniem - nie ma problemu i to mnie cieszy. A że ma apetyt? To tym lepiej, łatwiej jest uczyć takiego burka, co to reaguje na smakołyki. No i nie ma nerwów w domu, że pies nie je... Jak pewnie zauważyłaś, u mnie prawie wsie baski trzymają linię wystawową. No, może oprócz Żelki....;) pzdr. Romka to zadziora..nie da się ukryć:D:eviltong::lol: Jak dostała kostkę to na Amisia aż zaszczekała, ze to jej:diabloti: Quote
Recommended Posts