Elitesse Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale,rozumiem, że znalazłaś sobie "zastępczy" szlak turystyczny... Co widać zresztą na zdjęciach.:lol: . teraz chodze po lasach w ktorych brak szlakow turystycznych i praktycznie nie ma znakow ludzkiego bytowania :multi: :multi: za to sa sareknki, dziki i inne stworki :loveu: Quote
dzasta Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzasta - no tak, Ty sie wyprowadzisz, i do mnie juz nie zawitasz... A ten wymarzony domek, to miałby byc gdzie? Ja rozumiem, że okolice W-wy, ale z której strony? pzdr.[/quote] Ja się wyprowadzam do Wawra ale to jeszcze troche a nawet nie troche czasu minie ale to jeszcze Wawa w sumie a nie okolice a nawiedzić to zawsze nawiedze jak tylko się troche na nogi postawie :cool3: Jeszcze bedziesz chciała żebym się wyprowadziła :evil_lol: A tak bez żartów to gdzie się teraz wybierasz na wystawki w Polsce ? Bo my chyba będziemy zupełnie turystycznie w Wilnie bo hotel już zarezerwowany więc grzechem byłoby nie pojechać ze znajomymi i nie potrzymać troszkę kciuki :lol: za polska ekipe :multi: Quote
SuperGosia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A teraz zagadka dla Asiaczka;) Czyje to slady?????????? Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Anecioreczek']U nas dokarmają Koty.. tyle ze do Tego jedzenia zawsze dobierają sie psy..:/ eh..pełno Kości dzisaj Było...nawet Na smyczy nie dało sie dokładnie Pilnowac Atosa:shake: Ja nie mam nic przeciwko dokarmianiu kotów, ptaków itp. Ale niech to się odbywa w miejscu do tego przenaczonym, a nie fruuuuu przez okno, bo... ptaszki (kotki, pieski - wybierz, co chcesz) zjedzą! Tak nie można!!! [quote name='dzasta'] Ja się wyprowadzam do Wawra ale to jeszcze troche a nawet nie troche czasu minie ale to jeszcze Wawa w sumie a nie okolice a nawiedzić to zawsze nawiedze jak tylko się troche na nogi postawie :cool3: Jeszcze bedziesz chciała żebym się wyprowadziła :evil_lol: A tak bez żartów to gdzie się teraz wybierasz na wystawki w Polsce ? Bo my chyba będziemy zupełnie turystycznie w Wilnie bo hotel już zarezerwowany więc grzechem byłoby nie pojechać ze znajomymi i nie potrzymać troszkę kciuki :lol: za polska ekipe :multi: A no tak. Niedługo wystawa w Wilnie. I to 2-dniowa!!! A ja w PL to prawdopodobnie będę (prawdopodobnie!) Radom, Leszno-Prestiż, Kraków... Trudno mi to powiedzieć, bo jeszcze nie wszystko mam poustalane. W tym roku raczej skupiam sie na zagranicznych wystawach... [quote name='SuperGosia']A teraz zagadka dla Asiaczka;) Czyje to slady?????????? Hihihi! Chyba wiem: Tysiek i Kruszek. Z lewej - Tysiek, a z prawej - Kruszek. No i jak? Wygrałam coś? Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie wygralas, bo nie zgadlas, ale zaraz dam podpowiedz ;) Quote
SuperGosia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Na zdjeciu jest wlascicielka psa, ktory zostawil te slady :evil_lol: To zdjecie dla pan i panow sedziow - Kruszek ma 2 jadra, nie trzeba sprawdzac ani tym bardziej dlugo szukac :eviltong: Quote
donya Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='SuperGosia']A teraz zagadka dla Asiaczka;) Czyje to slady?????????? hehe, jakie stópki :lol: u nas to stopy prawie jak niedzwiedzia :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ha! Dzięki za podpowiedź. Toż to sweterek Gwiezdnego Wysłannika!A to żeście się dogadały na spacerek. Super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 donya napisał(a):hehe, jakie stópki :lol: u nas to stopy prawie jak niedzwiedzia :evil_lol: A, bo Ty masz w domu 2 niedźwiadki... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha! Dzięki za podpowiedź. Toż to sweterek Gwiezdnego Wysłannika!A to żeście się dogadały na spacerek. Super! Pzdr. :placz: Kurcze, dziewczyna tak sie zamaskowala, a Ty ja poznalas :placz: ;) Quote
PANGEA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 simbik napisał(a):Ja mam dokładnie to samo na osiedlu :shake: . Najgorzej było w okresie świąt. Ktoś wyrzucił całe wnętrzności z karpia, rosołek z pełną zawartością klusek i włoszczyzny, że już o kościach, najczęściej kurzych nie wspomnę :angryy: . Ostatnio zaś dostałam kromką chleba, która wyleciała z drugiego piętra, w głowę :angryy: ... tragedia :shake: Jak mieszkalam na duzym osiedlu, mialysmy z kolezankami jedno spostrzezenie. "Ludzie przez okna nie wyrzucaja przez okno tylko pieniedzy w gotowce, a szkoda :diabloti: " Cala reszte mozna pod oknami znalesc, sprzet AGD tez Anecioreczek napisał(a):U nas dokarmają Koty.. tyle ze do Tego jedzenia zawsze dobierają sie psy..:/ eh..pełno Kości dzisaj Było...nawet Na smyczy nie dało sie dokładnie Pilnowac Atosa:shake: U mnie dokarmiaja nie wiem co. Kiedys psy bezdomnych, a teraz to chyba juz przyzwyczajenie. Jak grzecznie tlumaczylam, ze zaraz beda szczury wielkosci nutrii, to nierozumieli o czym mowie:angryy: ( w Krakowie jak wiadomo szczurow jest dostatek ) A teraz placza:mad: . A szczury sa i to hmm oswojone :angryy: w bialy dzien laza sobie srodkiem chodnika:diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='SuperGosia']:placz: Kurcze, dziewczyna tak sie zamaskowala, a Ty ja poznalas :placz: ;) A bo ja tę kurteczkę i botki to widzialam już w Kownie! I se zapamiętałam... PANGEA - Brrr, koszmar...jak ze snu wariata... pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Wczoraj byłam w Galerii Mokotów i - oczywiscie i tradycyjnie - wstąpiłam do Deichmanna. i Oczywiście i tradycyjnie kupiłam butlo, bo... była przecena przeceny... Wklejam zdjęcie tychże butków, gdzie podana jest cena pierwotna - 89 zł. A zgadnijcie, ile zapłaciłam po przecenie przeceny...? Zima nie straszna! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Gosiu, za dużo!:lol: Strzelaj dalej! Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Gosiu, za dużo!:lol: Strzelaj dalej! Pzdr. 29? (ale ostatnia cyfre dobra daje? ;)) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Gosik - STRZAł W dziesiątkę!!! Tak, zapłaciłam 29 zł. Jak zobaczyłam cenę i na dodatek sprawdziłam, że mój rozmiar jest, to aż nie chciałam uwierzyć... Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo tego typu butki tej samej firmy miałam już na nogach i byłam b.zadowolona... Gosiu, wygrałaś mizianko babasków!:loveu::loveu::loveu::loveu: Lecę spać, bo dzisiaj pobudka - tradycyjnie - ok. 5:00. Dobranoc. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Gosik - STRZAł W dziesiątkę!!! Tak, zapłaciłam 29 zł. Jak zobaczyłam cenę i na dodatek sprawdziłam, że mój rozmiar jest, to aż nie chciałam uwierzyć... Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo tego typu butki tej samej firmy miałam już na nogach i byłam b.zadowolona... Gosiu, wygrałaś mizianko babasków!:loveu::loveu::loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: Hehehe, Asiu... bo ja do srody jestem wolna ;) Quote
Asiaczek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 No to zostaje nam sobota/niedziela, bo w tygodniu, to dopiero od 19.00 sprawa byłaby aktualna... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Wstawię Wam fotki nowego budynku TVP, nocą, gdy w gmachu palą się wszystkie światła (nie wiem, dlaczego)... Pewnie baaaardzo pracowite mrówki tam pracuja dniami i nocami. Czego, niestety, nie widać! A tutaj sylwetka starego gmachu, z napisem TELEWIZJA POLSKA Ale wczoraj w nocy było ładnie... Pzdr. Quote
Jupi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Asiaczku Radgolle prosze bardzo: mi sie najbardziej podobają ich oczy, zawsze niebieskie:loveu: to że wiotczeja przy podnoszeniu na ręce:lol: czyli nie podrapia i nie uciekną:evil_lol: Quote
Czoko Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nie ma nowych zdjeć maleństw ale za to zobaczyłam fajne butki! Asiu a jak one się zachoowują na takim śniegu jak teraz - nie przemakają? Wczoraj zniknęłam w połowie zdania - komputer błysnął mignął a właściciela nie ma w domu... ale pulpit po resecie się pojawił - wolę go już nie dotykać... Quote
agabass Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Asiaczku zamiast spać to ty o telewizji myśliysz :evil_lol: może zobaczymy Cię w jakimś programie Quote
Elitesse Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Wczoraj byłam w Galerii Mokotów i - oczywiscie i tradycyjnie - wstąpiłam do Deichmanna. i Oczywiście i tradycyjnie kupiłam butlo, bo... była przecena przeceny... Wklejam zdjęcie tychże butków, gdzie podana jest cena pierwotna - 89 zł. A zgadnijcie, ile zapłaciłam po przecenie przeceny...? Zima nie straszna! Pzdr. sliczne ! tez musze sobie tego typu butki kupic do latania z burakami po lesie :) Quote
Vogue Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kilka dni mnie nie bylo na dogo. Wchodze i co widze:crazyeye: Moje butki:evil_lol: Juz wyprobowalam z miskiem na spacerku Bardzo fajne!!! O cenie, nie wspomne:evil_lol: Quote
Recommended Posts