Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale,rozumiem, że znalazłaś sobie "zastępczy" szlak turystyczny... Co widać zresztą na zdjęciach.:lol:
.

teraz chodze po lasach w ktorych brak szlakow turystycznych i praktycznie nie ma znakow ludzkiego bytowania :multi: :multi: za to sa sareknki, dziki i inne stworki :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dzasta - no tak, Ty sie wyprowadzisz, i do mnie juz nie zawitasz... A ten wymarzony domek, to miałby byc gdzie? Ja rozumiem, że okolice W-wy, ale z której strony?
pzdr.[/quote]

Ja się wyprowadzam do Wawra ale to jeszcze troche a nawet nie troche czasu minie ale to jeszcze Wawa w sumie a nie okolice a nawiedzić to zawsze nawiedze jak tylko się troche na nogi postawie :cool3: Jeszcze bedziesz chciała żebym się wyprowadziła :evil_lol: A tak bez żartów to gdzie się teraz wybierasz na wystawki w Polsce ? Bo my chyba będziemy zupełnie turystycznie w Wilnie bo hotel już zarezerwowany więc grzechem byłoby nie pojechać ze znajomymi i nie potrzymać troszkę kciuki :lol: za polska ekipe :multi:

Posted

[quote name='Anecioreczek']U nas dokarmają Koty..
tyle ze do Tego jedzenia zawsze dobierają sie psy..:/
eh..pełno Kości dzisaj Było...nawet Na smyczy nie dało sie dokładnie Pilnowac Atosa:shake:
Ja nie mam nic przeciwko dokarmianiu kotów, ptaków itp. Ale niech to się odbywa w miejscu do tego przenaczonym, a nie fruuuuu przez okno, bo... ptaszki (kotki, pieski - wybierz, co chcesz) zjedzą! Tak nie można!!!

[quote name='dzasta']
Ja się wyprowadzam do Wawra ale to jeszcze troche a nawet nie troche czasu minie ale to jeszcze Wawa w sumie a nie okolice a nawiedzić to zawsze nawiedze jak tylko się troche na nogi postawie :cool3: Jeszcze bedziesz chciała żebym się wyprowadziła :evil_lol: A tak bez żartów to gdzie się teraz wybierasz na wystawki w Polsce ? Bo my chyba będziemy zupełnie turystycznie w Wilnie bo hotel już zarezerwowany więc grzechem byłoby nie pojechać ze znajomymi i nie potrzymać troszkę kciuki :lol: za polska ekipe :multi:
A no tak. Niedługo wystawa w Wilnie. I to 2-dniowa!!! A ja w PL to prawdopodobnie będę (prawdopodobnie!) Radom, Leszno-Prestiż, Kraków... Trudno mi to powiedzieć, bo jeszcze nie wszystko mam poustalane. W tym roku raczej skupiam sie na zagranicznych wystawach...

[quote name='SuperGosia']A teraz zagadka dla Asiaczka;)
Czyje to slady??????????

Hihihi! Chyba wiem: Tysiek i Kruszek. Z lewej - Tysiek, a z prawej - Kruszek. No i jak? Wygrałam coś?
Pzdr.

Posted

[quote name='SuperGosia']A teraz zagadka dla Asiaczka;)
Czyje to slady??????????

hehe, jakie stópki :lol: u nas to stopy prawie jak niedzwiedzia :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Dzięki za podpowiedź.
Toż to sweterek Gwiezdnego Wysłannika!A to żeście się dogadały na spacerek. Super!
Pzdr.

:placz: Kurcze, dziewczyna tak sie zamaskowala, a Ty ja poznalas :placz: ;)

Posted

simbik napisał(a):
Ja mam dokładnie to samo na osiedlu :shake: . Najgorzej było w okresie świąt. Ktoś wyrzucił całe wnętrzności z karpia, rosołek z pełną zawartością klusek i włoszczyzny, że już o kościach, najczęściej kurzych nie wspomnę :angryy: . Ostatnio zaś dostałam kromką chleba, która wyleciała z drugiego piętra, w głowę :angryy: ... tragedia :shake:

Jak mieszkalam na duzym osiedlu, mialysmy z kolezankami jedno spostrzezenie. "Ludzie przez okna nie wyrzucaja przez okno tylko pieniedzy w gotowce, a szkoda :diabloti: " Cala reszte mozna pod oknami znalesc, sprzet AGD tez

Anecioreczek napisał(a):
U nas dokarmają Koty..
tyle ze do Tego jedzenia zawsze dobierają sie psy..:/
eh..pełno Kości dzisaj Było...nawet Na smyczy nie dało sie dokładnie Pilnowac Atosa:shake:

U mnie dokarmiaja nie wiem co. Kiedys psy bezdomnych, a teraz to chyba juz przyzwyczajenie.
Jak grzecznie tlumaczylam, ze zaraz beda szczury wielkosci nutrii, to nierozumieli o czym mowie:angryy: ( w Krakowie jak wiadomo szczurow jest dostatek )
A teraz placza:mad: . A szczury sa i to hmm oswojone :angryy: w bialy dzien laza sobie srodkiem chodnika:diabloti:

Posted

[quote name='SuperGosia']:placz: Kurcze, dziewczyna tak sie zamaskowala, a Ty ja poznalas :placz: ;)
A bo ja tę kurteczkę i botki to widzialam już w Kownie! I se zapamiętałam...

PANGEA - Brrr, koszmar...jak ze snu wariata...
pzdr.

Posted

Wczoraj byłam w Galerii Mokotów i - oczywiscie i tradycyjnie - wstąpiłam do Deichmanna. i Oczywiście i tradycyjnie kupiłam butlo, bo... była przecena przeceny...
Wklejam zdjęcie tychże butków, gdzie podana jest cena pierwotna - 89 zł. A zgadnijcie, ile zapłaciłam po przecenie przeceny...?

Zima nie straszna!
Pzdr.

Posted

Gosik - STRZAł W dziesiątkę!!!

Tak, zapłaciłam 29 zł. Jak zobaczyłam cenę i na dodatek sprawdziłam, że mój rozmiar jest, to aż nie chciałam uwierzyć... Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo tego typu butki tej samej firmy miałam już na nogach i byłam b.zadowolona...
Gosiu, wygrałaś mizianko babasków!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Lecę spać, bo dzisiaj pobudka - tradycyjnie - ok. 5:00.
Dobranoc.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gosik - STRZAł W dziesiątkę!!!

Tak, zapłaciłam 29 zł. Jak zobaczyłam cenę i na dodatek sprawdziłam, że mój rozmiar jest, to aż nie chciałam uwierzyć... Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo tego typu butki tej samej firmy miałam już na nogach i byłam b.zadowolona...
Gosiu, wygrałaś mizianko babasków!:loveu::loveu::loveu::loveu:

:multi: :multi: :multi: Hehehe, Asiu... bo ja do srody jestem wolna ;)

Posted

Wstawię Wam fotki nowego budynku TVP, nocą, gdy w gmachu palą się wszystkie światła (nie wiem, dlaczego)... Pewnie baaaardzo pracowite mrówki tam pracuja dniami i nocami. Czego, niestety, nie widać!

A tutaj sylwetka starego gmachu, z napisem TELEWIZJA POLSKA

Ale wczoraj w nocy było ładnie...
Pzdr.

Posted

Asiaczku Radgolle prosze bardzo:

mi sie najbardziej podobają ich oczy, zawsze niebieskie:loveu:

to że wiotczeja przy podnoszeniu na ręce:lol: czyli nie podrapia i nie uciekną:evil_lol:

Posted

Nie ma nowych zdjeć maleństw ale za to zobaczyłam fajne butki! Asiu a jak one się zachoowują na takim śniegu jak teraz - nie przemakają?
Wczoraj zniknęłam w połowie zdania - komputer błysnął mignął a właściciela nie ma w domu... ale pulpit po resecie się pojawił - wolę go już nie dotykać...

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj byłam w Galerii Mokotów i - oczywiscie i tradycyjnie - wstąpiłam do Deichmanna. i Oczywiście i tradycyjnie kupiłam butlo, bo... była przecena przeceny...
Wklejam zdjęcie tychże butków, gdzie podana jest cena pierwotna - 89 zł. A zgadnijcie, ile zapłaciłam po przecenie przeceny...?

Zima nie straszna!
Pzdr.

sliczne !

tez musze sobie tego typu butki kupic do latania z burakami po lesie :)

Posted

Kilka dni mnie nie bylo na dogo. Wchodze i co widze:crazyeye:
Moje butki:evil_lol:
Juz wyprobowalam z miskiem na spacerku Bardzo fajne!!!
O cenie, nie wspomne:evil_lol: