Elitesse Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Trochę jeżdżę na wystawy, fakt. Ale zdecydowanie mniej, niz w latach ubiegłych. Przede wszystkim ze względu na mniejsze finanse... choc apetyt wystawowy pozostał taki sam;) Pzdr. oj skad ja to znam.... wystaw fajnych duuuzo ale pieniadze sie same w portfelu nie rozmnazaja :placz::placz: Quote
Sylwia K Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ja tez gratuluję i mam nadzieję,z e kiedyś spotkam was na żywo na jakiejś wystawie Quote
lourdnes Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A ja to czekam na ten Sopot bo wreszcie dokonam fotoszleństwa :) Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Sylwia K napisał(a):ja tez gratuluję i mam nadzieję,z e kiedyś spotkam was na żywo na jakiejś wystawie Na pewno! Obecnie jeździmy troche mniej ze względu na finanse, ale jesteśmy widoczni. Łatwo do nas trafić:) bety napisał(a):Gratulejszyns Asiaczki. :) :) Pzdr Ooooooo, bety się odnalazła:) lourdnes napisał(a):A ja to czekam na ten Sopot bo wreszcie dokonam fotoszleństwa :)Mnie to się marzy szczecińskie szalęństwo. Bo tam będzie bardzo ciekawa suczka z Niemiec i..... dziecko z hodowli Ameba - suczka Zara:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 deer_1987 napisał(a):Czesc Asiaczku! Witaj, witaj! Pzdr. Quote
lourdnes Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A ja nie znam i mnie tam nie będzie :-( Ale obfoce samych swoich w Sopocie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Ja właśnie bardzo żałuję, że mnie tam nie będzie... Ale może gosiaja lub jamnicze porobią fotki. Bo mi na tych fotkach baaaaaardzo zalezy... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Mnie to się marzy szczecińskie szalęństwo. Bo tam będzie bardzo ciekawa suczka z Niemiec i..... dziecko z hodowli Ameba - suczka Zara:) Pzdr. A ta suczkę to można gdzieś na jakichś fotkach zobaczyć? Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Ja jeszcze nie wiem, jak ona się nazywa, ale wiem od innej koleżanki z Niemiec, że będzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Na prośbę naszej forumowej koleżanki DIF - przeklejam: Kochani! Pomocy!!! Wczoraj w godzinach popołudniowych zaginął [SIZE=5]KUMPEL, mój hotelowicz!! Zaginął w okolicach Józefowa! Najprawdopodobniej przeskoczył ogrodzenie! Poszukiwania psa po okolicy nic nie dały, psa nie ma!!! Bardzo Was proszę roześlijcie info po znajomych, maile, pw! To młody psiak w typie bull jak trafi na walki to koniec!!! Pzdr. Quote
Alicja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Na prośbę naszej forumowej koleżanki DIF - przeklejam: Kochani! Pomocy!!! Wczoraj w godzinach popołudniowych zaginął [SIZE=5]KUMPEL, mój hotelowicz!! Zaginął w okolicach Józefowa! Najprawdopodobniej przeskoczył ogrodzenie! Poszukiwania psa po okolicy nic nie dały, psa nie ma!!! Bardzo Was proszę roześlijcie info po znajomych, maile, pw! To młody psiak w typie bull jak trafi na walki to koniec!!! Pzdr. o cholerka :( Quote
FredziaFredzia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 O kurczę, mam nadzieję że się znajdzie! Asiaczku, zajrzyj na bazarek który mam w podpisie, może znajdziesz coś dla siebie? ;) Quote
bety Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asiaczku mam pytanie, nie znasz kogoś kto karmi koty orijenem? Pzdr Quote
jamnicze Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ja spróbuję w Szczecinie zrobić jakieś fotki, niestety moim aparatem więc raczej spoza ringu. Quote
zielona Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Stań przy stoliku sędziowskim,tam zawsze dobrze widać i komentarz słychać Quote
Asiaczek Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 FredziaFredzia napisał(a):O kurczę, mam nadzieję że się znajdzie! Asiaczku, zajrzyj na bazarek który mam w podpisie, może znajdziesz coś dla siebie? ;) Zaraz zajrzę:) bety napisał(a):Asiaczku mam pytanie, nie znasz kogoś kto karmi koty orijenem? Pzdr Niestety, nie... Moje wcinaja sucha karmę + saszetki + puszki + mięsko... jamnicze napisał(a):Ja spróbuję w Szczecinie zrobić jakieś fotki, niestety moim aparatem więc raczej spoza ringu. A gosiaja będzie? zielona napisał(a):Stań przy stoliku sędziowskim,tam zawsze dobrze widać i komentarz słychać Fakt, ale nieraz ten stolik sędziowski przeszkadza... pzdr. Quote
lourdnes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 To i ja się zainteresowałam tymi fotkami:) Robcie ile się da :) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Wczoraj mało mnie było na DGM, dzisiaj może byc tak samo - musze podgonić zaległości, bo przeciez nie było mnie w domu prawie 5 dni... A to dla Was:) [FONT=Arial][SIZE=+1][FONT=Arial]http://videosift.com/video/The-Greatest-Show-On-Legs-The-Naked-Balloon-Dance[/FONT][/FONT] Pzdr. Quote
taxelina Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Milego dnia! U nas dlatego jest link do galeri z zoo dla tych co nie zawsze zagladaja na watek i zeby wszystkie zdjecia na raz dac a nie tak rozproszone :razz: Quote
Buszki Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Wczoraj mało mnie było na DGM, dzisiaj może byc tak samo - musze podgonić zaległości, bo przeciez nie było mnie w domu prawie 5 dni... A to dla Was:) [FONT=Arial][SIZE=+1][FONT=Arial]http://videosift.com/video/The-Greatest-Show-On-Legs-The-Naked-Balloon-Dance[/FONT][/FONT] Pzdr. DOOOBRE !!!:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Wczoraj mało mnie było na DGM, dzisiaj może byc tak samo - musze podgonić zaległości, bo przeciez nie było mnie w domu prawie 5 dni... A to dla Was:) [FONT=Arial][SIZE=+1][FONT=Arial]http://videosift.com/video/The-Greatest-Show-On-Legs-The-Naked-Balloon-Dance[/FONT][/FONT] Pzdr. osobiście wolę to http://www.youtube.com/watch?v=LTksD2BZYaY&feature=related proponuje z dźwiękiem :diabloti: Quote
Recommended Posts