Korenia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Mudik']O mamoooo wpierwszym momencie myślałam,że ten basek po lewej ma cała głowę drugiego w paszczy, świetne! http://imageshack.us/photo/my-images/835/zmianarozmiaruimg8413.jpg/ Przeląd dentystyczny :evil_lol: ? Trzymam kciukasy :) Podbijajcie tam Słowację ;)! Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ja też trzymam :multi: A Baski-babaski cudnie sie kotmasza:) I naprawde łapia za oko kolorkami . I jakie szczęśliwe :evil_lol: Quote
Buszki Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jeszcze ciepłe info z wystawy: OFIK -BOG2 ROMKA-Naj.Baby ERKA-r.CAC FELKA-BIS Veteran GRATULACJE !!! Quote
lourdnes Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Gratki :) Padnieta jestem po wojazach na zawodach ale takie info zawsze tworzy na buźce banana :) Jeszcze raz gratki :multi::multi::multi::multi: Quote
Daga&Maks Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 http://img835.imageshack.us/img835/6915/zmianarozmiaruimg8413.jpg na pierwszy rzut oka myślałam że jeden drugiemu głowę do pyska wsadził :lol: gratulacje Quote
Mudik Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Brawo Asiaczki, trzymamy kciuki za kolejne wystawy! Quote
dzasta Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Witaj Joasiu!!! Trafiłam na kolejne sukcesy wystawowe wiec gratuluję i trzymam kciuki za kolejne!!! Przepraszam że się nie odzywam ale naprawdę nie mam teraz na nic czasu...a do tego poważny problem z kolanem ale teraz to już jest mega poważnie... Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoje Baski Bobaski również!!! Quote
jamnicze Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Buszki']Jeszcze ciepłe info z wystawy: OFIK -BOG2 ROMKA-Naj.Baby ERKA-r.CAC FELKA-BIS Veteran GRATULACJE !!! kciuki nadal zaciśnięte :) Quote
Iza. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Buszki']Jeszcze ciepłe info z wystawy: OFIK -BOG2 ROMKA-Naj.Baby ERKA-r.CAC FELKA-BIS Veteran GRATULACJE !!! Gratulacje!! :loveu: Felka wymiata! Ofik też szaleje! Gratulacje Zuza! Trzymam kciuki, za pozostałe wystawy :) Quote
Korenia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ciekawa jestem jak tam dzisiaj im poszło ? Buszki coś wiesz? Quote
Buszki Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Trochę późno,ale oto dzisiejsze wyniki OFIK -CWC,r.CACIB SEREK-CWC,CACIB,BOS - NOWY CHAMPION SŁOWACJI ROMKA-BEST BABY,BIS BABY ERKA-CWC,CACIB,BOS - zaczęła GRANDA FELKA-BIS KLASY HONOROWEJ PONOWNE GRATULACJE :) !!! Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ale rewelacyjne wyniki!!!! Gratulacje!!!!! Quote
lourdnes Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Rewelacja :multi::multi::multi: Brawa dla Serka :klacz::klacz::klacz:i wielgaśne gratulaski dla waszystkich :beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Recommended Posts