Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Korenia napisał(a):Wow!! Brawo :loveu::loveu::loveu: Czy jakiś Asiaczek kiedyś stał tak wysoko ? Był kiedyś BIS? Asiu gratulacje 4000 stron wątku! :) A za 8 wpisów będzie 40 000 wpis! :) W Lux był r.BIS wystawy Klubowej dla Felki, i w Chorzowie - r.BIS dla Gusia-pręgusia. No i JUMA MONGO Asiaczek FCI - wielokrotnie była na BIS1:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 o staffik i to znajomy BIS , wow - że zapytam , kto sędziował ? to wiele wyjaśni a staffika wystawiała Katarzyna Z ... pani która zagłodziła Pysie , którą miała na tymczasie .... zawieszona w ZK za machlojki .... Asiu , zatem wg mnie piesek z Twojej hodowli jest BEST IN SHOW !!!!! i bardzo Ci serdecznie gratuluje i właścicielom baska Asiaczka również !!! Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Vectra napisał(a):o staffik i to znajomy BIS , wow - że zapytam , kto sędziował ? to wiele wyjaśni a staffika wystawiała Katarzyna Z ... pani która zagłodziła Pysie , którą miała na tymczasie .... zawieszona w ZK za machlojki .... Asiu , zatem wg mnie piesek z Twojej hodowli jest BEST IN SHOW !!!!! i bardzo Ci serdecznie gratuluje i właścicielom baska Asiaczka również !!! Kto oceniał na ringu staffiki i na BOG - nie wiem, nie mam katalogu. Ale może jutro jamnicze pojawi się na forum, to nam napisze. BIS'a oceniał p. A. Waszkowski. Zawieszona, a bierze udział w wystawach...? Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 pies którego pokazywała , jest psem z jej hodowli , ale nie jest jej własnością ... cwana sztuka , zanim ją zawiesili , przepisała wsio na innych w świecie staffikowym , ta pani jest skończona ... kropka nad I , to zagłodzona suka , która była u niej na DT pewno na dogo też jest wątek Pysi ... Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Sprawdziłam w rozpisce sędziowskiej: albo Szczepańska-Korpetta albo Winiarska. No tak, przepisany pies.... to dużo wyjaśnia... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 No jak Winiarska , to GRATULACJE są dla Was , dla Asiaczków :) Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Asiu przepraszam że to daje , ale to tak do mojej wypowiedzi ..... by było jasne o co chodzi .. [quote name='Alicja']Katarzyna Z. ...znana jako CanaveralStaff ...o mały włos nie zagłodziła suni Pysi , która była u niej na DT ...na karmę były zbierane pieniądze na bazarkach , ludzie powpłacali pieniądze , a rzeczy do dzis nie zobaczyli ...a Pysia , nareszcie w nowym domu ...ale skóra i kości Tak wyglądała jak ją wyciągnięto ze schroniska i przyjechała do Katarzyny Z. http://img440.imageshack.us/img440/3505/sdc18031.jpg Tak wyglądała w dniu odebrania od Katarzyny Z. http://img233.imageshack.us/img233/5839/grzecznepsiaki2.jpg Pysia rzuca sie na jedzenie tak jest zagłodzona. Katarzyna Z. ma hodowle wielu ras , planuje otworzyć hotel dla psów ...ostrzegam by ktoś tam nie wysłała na kurację odchudzającą jakiegoś psa ... bierze psy na DT. tu jest wątek suczki http://www.dogomania.pl/threads/199048-Urodzi%C5%82a-i-wylecia%C5%82a-na-bruk-ruda-sunia-w-typie-staffika-SZUKA-NAJWSPANIALSZEGO-DOMU Quote
Alicja Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Vectra napisał(a):No jak Winiarska , to GRATULACJE są dla Was , dla Asiaczków :) koleżeństwo jednym słowem .......grrrrrrrrrr..... nie dość że cwana s(zt)uka to jeszcze po znajomości Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Kurczę, włos się jeży. Ja czytałam o Pysi, nie pamiętam, czy u Ciebie na wątku czy u Alicji... I pańcia ma dobry humor, ona nie była zagłodzonym szkieletorem... eh... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Kurczę, włos się jeży. Ja czytałam o Pysi, nie pamiętam, czy u Ciebie na wątku czy u Alicji... I pańcia ma dobry humor, ona nie była zagłodzonym szkieletorem... eh... Pzdr. Pysia to jest nie jeden taki dramatyczny przykład ... nie jeden pies zginął tragicznie ..... nie zapłacony pies mioty bez papierów , mnogość ras , teraz fantazje z domem tymczasowym .... a paniusia ? no co złego to nie ona - samo się :evilbat: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Vectra napisał(a):a tak w innym temacie ;) jak nowa pralka ? :) W skrócie. Fachowcy przyszli punktualnie, nawet byli na tyle uprzejmi, że zadzwonili wcześniej i spytali, czy mogą byc wczesniej. I to o prawie całą godzinę. Ale co mi tam, i tak byłam w domu, więc.. welcome! Wyniesli starocie. Wniesli nowość firmy BOSH. Podłączyli. Sprawdzili, czy zawór nie jest zakręcony. Ja im to mówiłam, że nie jest, bo przecież jeszcze na 3 dni przed zakupem pralki, usiłowałam prać. A poza tym - nigdy nie zakręcam tego zaworka. Ale musieli sprawdzić, OK:) Puścili wodę, odwirowali, wyłączyli pralkę Poszli sobie. Za ten pakiet zapłaciłam 135 zł. Wzięłam instrukcję do rąk, czytam, że pierwsze pranie to takie na pusto ma być. OK. Ustawiłam programator. Naciskam guziczek "Start" ....... cisza.:shake: Na wyświetlaczu - jakieś takie komputerowe połamane literki..... Czekam. Po 2 minutach, jak pralka nie ruszyła - wyłączyłam. Robię wszystko od początku, zgodnie z Instrukcją. A to kure......stwo nadal nie działa. Ja juz w wypiekach.:mad: Po raz 3 poustawiałam wszystko od początku i .... nadal djupa. Dzwonię do fachowców, co robię nie tak i czy mogliby pomóc. Pytają się, gdzie kupiłam pralkę. Ja na to - Galeria Mokotów. No to musi pani tam pójść i złożyc reklamację i w poniedziałek przywieziemy pani nową...:diabloti: Moich słów nie będę cytowała; w takiej sytuacji każdy ma własny zestaw.:evil_lol: Po 5 minutach telefon od fachowców, że oni za 20 minut będa u mnie i zobaczą, co z tą pralką. Rzeczywiście, są po 20 minutach. Idziemy do łazienki, ja pokazuję, co zrobiłam. Czyli wersja DEMO;) Pralka nie działa.:shake: Na to jeden z panów fachowców mówi: pani za mocno naciska guziczek Start. Bo jak się mocniej naciśnie, to...... WŁĄCZA SIĘ PROGRAM PAUZA!!!!!!! Ale, to k.... nędzy, GDZIE TO JEST NAPISANE, CO?!?!?!?!?!?!:angryy::angryy::angryy: Juz zrobiłam 3 prania i za każdym razem z guziczkiem obchodze się tak, jak hm, z gównem w delikatnej serwetce papierowej...:diabloti: Miało być w skrócie - nie wyszło. sorki... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: się posikałam i zaplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Vectra, spox, bo jeszcze nie zaśniesz i będę miała wyrzuty na sumieniu...;) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Vectra, spox, bo jeszcze nie zaśniesz i będę miała wyrzuty na sumieniu...;) Pzdr. wiesz , poprawiłaś mi super humor , normalnie Ci dziękuje .... fajnie że mamy ten XXI wiek , tyle radości czasem przynosi - jak trochę techniki i człowiek jak dziecko we mgle ... ale wierzę , że dziś jest to śmieszne .... umiem sobie wyobrazić Twoje "szczęście i uśmiech" jak odpalałaś to ustrojstwo :evil_lol: zasnę z uśmiechem na paszczy :grins: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Vectra napisał(a):wiesz , poprawiłaś mi super humor , normalnie Ci dziękuje .... fajnie że mamy ten XXI wiek , tyle radości czasem przynosi - jak trochę techniki i człowiek jak dziecko we mgle ... ale wierzę , że dziś jest to śmieszne .... umiem sobie wyobrazić Twoje "szczęście i uśmiech" jak odpalałaś to ustrojstwo :evil_lol: zasnę z uśmiechem na paszczy :grins: Tak więc - Dobranocka i miłych snów:) Firma Bosh jest WSZĘDZIE:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Asiaczek napisał(a):W skrócie. Fachowcy przyszli punktualnie, nawet byli na tyle uprzejmi, że zadzwonili wcześniej i spytali, czy mogą byc wczesniej. I to o prawie całą godzinę. Ale co mi tam, i tak byłam w domu, więc.. welcome! Wyniesli starocie. Wniesli nowość firmy BOSH. Podłączyli. Sprawdzili, czy zawór nie jest zakręcony. Ja im to mówiłam, że nie jest, bo przecież jeszcze na 3 dni przed zakupem pralki, usiłowałam prać. A poza tym - nigdy nie zakręcam tego zaworka. Ale musieli sprawdzić, OK:) Puścili wodę, odwirowali, wyłączyli pralkę Poszli sobie. Za ten pakiet zapłaciłam 135 zł. Wzięłam instrukcję do rąk, czytam, że pierwsze pranie to takie na pusto ma być. OK. Ustawiłam programator. Naciskam guziczek "Start" ....... cisza.:shake: Na wyświetlaczu - jakieś takie komputerowe połamane literki..... Czekam. Po 2 minutach, jak pralka nie ruszyła - wyłączyłam. Robię wszystko od początku, zgodnie z Instrukcją. A to kure......stwo nadal nie działa. Ja juz w wypiekach.:mad: Po raz 3 poustawiałam wszystko od początku i .... nadal djupa. Dzwonię do fachowców, co robię nie tak i czy mogliby pomóc. Pytają się, gdzie kupiłam pralkę. Ja na to - Galeria Mokotów. No to musi pani tam pójść i złożyc reklamację i w poniedziałek przywieziemy pani nową...:diabloti: Moich słów nie będę cytowała; w takiej sytuacji każdy ma własny zestaw.:evil_lol: Po 5 minutach telefon od fachowców, że oni za 20 minut będa u mnie i zobaczą, co z tą pralką. Rzeczywiście, są po 20 minutach. Idziemy do łazienki, ja pokazuję, co zrobiłam. Czyli wersja DEMO;) Pralka nie działa.:shake: Na to jeden z panów fachowców mówi: pani za mocno naciska guziczek Start. Bo jak się mocniej naciśnie, to...... WŁĄCZA SIĘ PROGRAM PAUZA!!!!!!! Ale, to k.... nędzy, GDZIE TO JEST NAPISANE, CO?!?!?!?!?!?!:angryy::angryy::angryy: Juz zrobiłam 3 prania i za każdym razem z guziczkiem obchodze się tak, jak hm, z gównem w delikatnej serwetce papierowej...:diabloti: Miało być w skrócie - nie wyszło. sorki... Pzdr. Hahahaha brzmi jak najlepszy dowcip z tych co zamieszczałas :evil_lol: i do tego jaki życiowy ;) Dobre Quote
kaskaSz Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 no nieźle, kto by pomyślałam, że trzeba stopniować moc nacisku haha Quote
ewtos Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Rozumiem jak mało kto ,cały dzień walczyłam z nowym telewizorem. Ta technika może zabić :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 kaskaSz napisał(a):no nieźle, kto by pomyślałam, że trzeba stopniować moc nacisku haha No..... ta moc nacisku mnie dobije kiedys... ale tak to jest z elektroniką... Pzdr. Quote
Recommended Posts