Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Fakt. Strasznie mi się podoba ta fotka:) I nawet czerwona ringówka jej nie przeszkadza;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Romy wygląda cudnie i ta jej głowa, napatrzeć sie po prostu nie mogę, na szczęście za tydzień znowu będę mogła ją wymiziać. Quote
betka-sp Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Asiaczek'] I jeszcze pozowana Romeczka:) Nic dodać nić ująć:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. ech ;) ładnemu we wszytskim ładnie ;) Romce w czerwonej ringóweczce tym bardziej ;) [quote name='Asiaczek'] Sami powiedzcie, czy może być coś słodszego niż.... ten filmik, znaleziony na FB? 26 maja 2011 08:53 Pzdr. cudne kocie ;) a jaki instynkt macierzyński ;) łza w oku staje ... Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Romy wygląda cudnie i ta jej głowa, napatrzeć sie po prostu nie mogę, na szczęście za tydzień znowu będę mogła ją wymiziać. No tak, to już niecały tydzień:) Buszki napisał(a):Ależ ta Romcia rośnie,jak na drożdżach :). Jeść dostaje, to łaski nie robi;) betka-sp napisał(a):ech ;) ładnemu we wszytskim ładnie ;) Romce w czerwonej ringóweczce tym bardziej ;) cudne kocie ;) a jaki instynkt macierzyński ;) łza w oku staje ... Ja juz chyba z 10 razy oglądnęłam ten link i tez nie mogę się napatrzec:) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Koci filmik - booooski :loveu: Romka jest śliczna! Quote
lourdnes Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ta powyższa fotka Romci naj a ta jeszcze z wcześniejszych jak Romcia skoczyła nam na Asiaczka juz w ogole cudna :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Korenia napisał(a):Koci filmik - booooski :loveu: Romka jest śliczna! Dokładnie tak:) lourdnes napisał(a):Ta powyższa fotka Romci naj a ta jeszcze z wcześniejszych jak Romcia skoczyła nam na Asiaczka juz w ogole cudna :loveu: Tez się zgadzam:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Zaciskajmy dzisiaj kciuki za Naszych w Nowej Rudzie:) Ofik ma w konkurencji 3 psy z Czech... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Truskawki to moga byc hiszpanskie :razz: szwedzkich raczej nie bedzie albo 1 :hehe: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 deer_1987 napisał(a):Truskawki to moga byc hiszpanskie :razz: szwedzkich raczej nie bedzie albo 1 :hehe: No tak.... agnethka napisał(a):trzymam mocno!!! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Na razie możesz odpuścić, bo dostałam SMS'a od Zuzki, że sędziowanie dopiero od 15-tej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Pogoda za oknem - byle jaka, to wkleję trochę słonecznych kwiatków z ogrodu donya. Zapraszam! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 cd. Ogród Donya:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img714.imageshack.us/img714/1011/p5100110.jpg :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='deer_1987']http://img714.imageshack.us/img714/1011/p5100110.jpg :loveu: Jak sztuczne, prawda? Pzdr. Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak sztuczne, prawda? Pzdr. Dokladnie :) Ja od tygodnia mam rozladowana baterie ale tez nie mam pomyslu gdzie pojsc na foty psie no i Niunia nie moze isc na dluzej niz 5-10 min :( Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Ja mam tę przyjemność, że nieraz dostaję fotki od znajomych, którzy nie mają czasu na DGM, FB i z nich korzystam:) Ale i tak nie mam kiedy wstawić fotek z ostatniego spaceru na PM z Lansikiem... Może dzisiaj ppłd. dam radę? Jak wyjdą fachowcy od pralki, włączę pranie to może wtedy powstawiam...? Pzdr. Quote
taxelina Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 No wlasnie mialam pytac o pm bo taki spacerek duzy mial byc :) Quote
lourdnes Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Wstawiaj wstawiaj :) Kciukajki oczywiscie ,ze trzymane- za naszych o każdej porze dnia i nocy :lol: Kwiatki boskie. Gdzie to taki ogrod? Bajka :loveu: Quote
kaskaSz Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Romka jest śliczna! naprawdę stoi jak posąg :) Kwiatki też ładne, takie trochę dziwaki :) Szczególnie ten pierwszy fioletowy. Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 deer_1987 napisał(a):No wlasnie mialam pytac o pm bo taki spacerek duzy mial byc :) Spaceros był, fotki sa. Nawet w dużej ilości, bo prawie 100... I to juz po podwójnej selekcji;) lourdnes napisał(a):Wstawiaj wstawiaj :) Kciukajki oczywiscie ,ze trzymane- za naszych o każdej porze dnia i nocy :lol: Kwiatki boskie. Gdzie to taki ogrod? Bajka :loveu: Ogród jest pod W-wą... kaskaSz napisał(a):Romka jest śliczna! naprawdę stoi jak posąg :) Kwiatki też ładne, takie trochę dziwaki :) Szczególnie ten pierwszy fioletowy. A wiesz, że tez moje pierwsze wrażenie po oglądnięciu zdjęć z Ogrodu Donya, że te kwiatki to takie trochę dziwne...:) Pzdr. Quote
Recommended Posts