Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']KALIMERA Asiaczek - tradycyjnie, na końcu.

Sylrwia - zadowolona?

Pzdr.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie dość że ona czarna to jeszcze łobuzica :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Najświeższe wieści z Rzeszowa;
Abotere's WAHZIRI - CAC, NPwR!!! Skonczony Championat Polski!!! jejeje

Sędzia: Piotr KUBICA (oceniał I raz jednego z moich basków).

Wazirek był prezentowany ( i to jak skutecznie!!!) przez Pearl, naszą kolezankę z DGM. Perełko jesteś the best!!! Masz u mnie duże lody, dużą kawę, duże ciacho, oj, sama nie wiem, głupoty piszę, ale to ze szczęścia i radości!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Pzdr.

Wielkie gratulację od naszego psioludzkiego stadka :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='Asiaczek']

Ale przepychanki :cool3: .

Posted

Czoko napisał(a):
Asiu! Przyszłam się pochwalić ze przed chwilą udało mi sie wielokrotne cytowanie u Choculki...

Ha! Ja to juz ćwiczę prawie codziennie... I ... działa!
Jak łatwo teraz cytować innych, prawda?:lol:
pzdr.

Posted

Wiecie co? Po dzisiejszym rannym spacerku jestem straszliwie zde-gus-to-wa-na!!!

...puste butelki po "małpeczkach",
opakowania po papierosach
pety w horrendalnej wręcz ilości (chyba zrobię zdjęcie pod jednym z balkonów, to sami zobaczycie!)
papiery
kości
resztki wędlin, mięsa, serów
chleb,bułki
zgniłe owoce...

mam pisać dalej?!

I ja to mam na codzień!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Pzdr.

Posted

czesc o szczeslliwa czerpiąca radość z porannych spacerów Asiu :evil_lol:

ps

u mnie aż tak nie ma za to są inne "przyjemności" :mad: :angryy: :angryy: :mad:

Posted

dbsst napisał(a):
czesc o szczeslliwa czerpiąca radość z porannych spacerów Asiu :evil_lol:

ps

u mnie aż tak nie ma za to są inne "przyjemności" :mad: :angryy: :angryy: :mad:

Wiem, wiem. Przecież jestem w Twojej Galerii codziennie! A to zboczki, a to paniusie, co wzywają Straz Miejską, a to faceciki, to szczują swoje psy na inne... Eh...

agabass napisał(a):
ale te moje pączkowce rosną pięknie cudne małe stworki i co najlepsze wszystkie moje :razz:

No, dzisiaj je wymiziasz osobiście! Zobaczymy, co potem powiesz...

Samturia napisał(a):
Asiaczek, jak ty je rozróżniasz :-o

Alez to bardzoproste: jeden chłopczyk - ma pełną kryzę, drugi nie ma pełnej kryzy, trzeci szczeniak (sunia) pomiedzy łopatkami ma białe znaczenie w postaci gwiazdki, a czwarty maluch (sunia ) nie ma wogóle białych znaczeń w miejscu kryzy.
Prawda, że to proste?:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Po dzisiejszym rannym spacerku jestem straszliwie zde-gus-to-wa-na!!!

pety w horrendalnej wręcz ilości (chyba zrobię zdjęcie pod jednym z balkonów, to sami zobaczycie!)
papiery
kości
chleb,bułki
zgniłe owoce...

mam pisać dalej?!

Pzdr.

z podobnych przyczyn ja przestalam chodzic do jedego z okolicznych lasow po ktorym jest wytyczony szlak turystyczny ... pieknie tam ale :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Po dzisiejszym rannym spacerku jestem straszliwie zde-gus-to-wa-na!!!

papiery
kości
chleb,bułki
zgniłe owoce...

mam pisać dalej?!

Pzdr.

Ja mam dokładnie to samo na osiedlu :shake: . Najgorzej było w okresie świąt. Ktoś wyrzucił całe wnętrzności z karpia, rosołek z pełną zawartością klusek i włoszczyzny, że już o kościach, najczęściej kurzych nie wspomnę :angryy: . Ostatnio zaś dostałam kromką chleba, która wyleciała z drugiego piętra, w głowę :angryy: ... tragedia :shake:

Posted

Basiorki widzę i czytam że rosną zdrowo :loveu: I super oby tak dalej :multi:
A ja też mam taki horror jak Wy na spacerach a te butelki to tragedia bo Dżez już mi dwa razy wrócił pocięty jak go spuściłam :shake: Nie mam już siły ale wychodzi na to że niedługo w mieście nie będzie gdzie chodzić z psem na spacery żeby nie narażać go na szkła i odpady spożywcze wszelakiej treśći :shake: Ehhh szkoda gadać mam nadzieje że już bardzo niedługo wyprowadzę się za miasto i będzie miał swój ogródeczek do biegania :multi:

Posted

[quote name='Elitesse']z podobnych przyczyn ja przestalam chodzic do jedego z okolicznych lasow po ktorym jest wytyczony szlak turystyczny ... pieknie tam ale :diabloti:
Ale,rozumiem, że znalazłaś sobie "zastępczy" szlak turystyczny... Co widać zresztą na zdjęciach.:lol:

[quote name='Anecioreczek']u mnie bardzo podobnie...:shake::shake:
No tak...

[quote name='Czoko']Asiu w poprzedniej nocy pracowałaś do późna a dziś widzę ze zrobiłaś sobie przerwę.
Pozdrawiam Ewa
Czoko - świadomie tej przerwy sobie nie zrobiłam; MKM stwierdzł, że sa jakieś problemy z serwerem, bo wogóle nie miałam łączności z Internetem, a co za tym idzie - z DGM. Zresztą wczoraj było podobnie. Nawet poczty nie mogłam wysłać...

[quote name='simbik']Ja mam dokładnie to samo na osiedlu :shake: . Najgorzej było w okresie świąt. Ktoś wyrzucił całe wnętrzności z karpia, rosołek z pełną zawartością klusek i włoszczyzny, że już o kościach, najczęściej kurzych nie wspomnę :angryy: . Ostatnio zaś dostałam kromką chleba, która wyleciała z drugiego piętra, w głowę :angryy: ... tragedia :shake:
Koszmar!

[quote name='dzasta']Basiorki widzę i czytam że rosną zdrowo :loveu: I super oby tak dalej :multi:
A ja też mam taki horror jak Wy na spacerach a te butelki to tragedia bo Dżez już mi dwa razy wrócił pocięty jak go spuściłam :shake: Nie mam już siły ale wychodzi na to że niedługo w mieście nie będzie gdzie chodzić z psem na spacery żeby nie narażać go na szkła i odpady spożywcze wszelakiej treśći :shake: Ehhh szkoda gadać mam nadzieje że już bardzo niedługo wyprowadzę się za miasto i będzie miał swój ogródeczek do biegania :multi:
Dzasta - no tak, Ty sie wyprowadzisz, i do mnie juz nie zawitasz... A ten wymarzony domek, to miałby byc gdzie? Ja rozumiem, że okolice W-wy, ale z której strony?
pzdr.