Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Vectra napisał(a):mogłaś zamówić przez net, do wybranego sklepu - tam wtedy załatwiasz raty ;) odbierasz towar etc .. często gęsto , jest opis na stronie , że coś jest dostępne tylko przez net ... Ja tam wolę dotknąć, pomacać, dopytać itp. Stara juz jestem to i stary system kupowania mam wpojony;) papillonek napisał(a):A kiedy będą jakieś zdjęcia? No to jest galeria w końcu :D Przedwczoraj były... Może dzisiaj będa, jak się wyrobię. A mam w zapasie 2 sesje... deer_1987 napisał(a):No i jak zakup udany? Tak. Pralka zamówiona. W sobote ppłd. będzie przywieziona z MAX pakietem za 140 zł. Jednak wygrał Bosh:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Informuję, że przed chwila zjdłam całe pól kilo tegorocznych truskawek:) To moje pierwsze truskaweczki w tym roku... Mniam, mniam... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 a ja własnie upiekłam muffinki z truskawkami. To znak, że sezon truskawkowy rozpoczęty :) truskawki cudnie pachną i smakują, mniam. Quote
taxelina Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A u nas nie bedzie truskawek.. juz od 3 tyg ciagle pada i brak slonca.. :( Quote
jamnicze Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='agnethka']a ja znam te baski tra la la la :D jechałam z nimi na wystawę ;) a Dorian ukradł mi z plecaka żwacza wołowego - cwaniak jeden :D Bo baski to cffffaniak, Saidi też zaraz robi przegląd każdej torby/plecaka które znajdzie ;) [quote name='Vectra']to już nie te czasy :diabloti: teraz sprzęt jest nastawiony , że ma się psuć , Ty masz kupować nowy i nowy i co chwila nowy niestety, to są prawidła współczesnego rynku [quote name='Asiaczek']Informuję, że przed chwila zjdłam całe pól kilo tegorocznych truskawek:) To moje pierwsze truskaweczki w tym roku... Mniam, mniam... Pzdr. Ja kupiłam pierwsze truskaweczki we wtorek, mniam były bardzo słodziutkie i dzisiaj skusiłam się na truskawki ze śmietaną i ryżem na obiad :) Cudne jest to zdjęcie :) http://img269.imageshack.us/img269/1972/p2250083.jpg Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='kaskaSz']a ja własnie upiekłam muffinki z truskawkami. To znak, że sezon truskawkowy rozpoczęty :) truskawki cudnie pachną i smakują, mniam. O, tak.... [quote name='deer_1987']A u nas nie bedzie truskawek.. juz od 3 tyg ciagle pada i brak slonca.. :( Rozumiem, że "jakies" truskawki będa, ale to nie to samo, co gdyby było słońce... [quote name='jamnicze']Bo baski to cffffaniak, Saidi też zaraz robi przegląd każdej torby/plecaka które znajdzie ;) niestety, to są prawidła współczesnego rynku Ja kupiłam pierwsze truskaweczki we wtorek, mniam były bardzo słodziutkie i dzisiaj skusiłam się na truskawki ze śmietaną i ryżem na obiad :) Cudne jest to zdjęcie :) http://img269.imageshack.us/img269/1972/p2250083.jpg A ja wolę makaron z coctailem truskawkowym, własnoręcznie zrobionym:) Sami powiedzcie, czy może być coś słodszego niż.... ten filmik, znaleziony na FB? 26 maja 2011 08:53 Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Informuję, że przed chwila zjdłam całe pól kilo tegorocznych truskawek:) To moje pierwsze truskaweczki w tym roku... Mniam, mniam... Pzdr. Ja też może nie pól kilo,ale baardzo dobre :D Quote
FredziaFredzia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Oj ja też już truskawek trochę pojadłam - wczoraj nawet zrobiłam kopiec kreta z trudkawkami! Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 A ja sie pochwalę ,ze właśnie ledwie sie ruszam bo wmiotłam całe kilo :eviltong: Z jogurcikiem :evil_lol: A kolejne kilo czeka na drugie posiedzenie :diabloti: deer_1987 nie martw sie jeszcze jest duzo czasu na truskawki. U nas dopiero pojawiaja sie gruntowe a to co bylo wczesniej to spod folii Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Wiecie co? Zmartwiliscie mnie. Nikt nie zwrócił uwagi na film... a wystarczyło tylko kliknąć na foto... 26 maja 2011 08:53 Pzdr. Quote
Vectra Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 a ja nie lubię truskawek solo ..... jest to niejadalne Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Asiaczek']Wiecie co? Zmartwiliscie mnie. Nikt nie zwrócił uwagi na film... a wystarczyło tylko kliknąć na foto... 26 maja 2011 08:53 Pzdr. Ojej :) Ja ma 5 kotów i czesto śpia przytulone ale takich tulkasków mamcia- dziecko to ja jeszcze nie widziałam :loveu: Przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Vectra napisał(a):a ja nie lubię truskawek solo ..... jest to niejadalne Ale w cieście lubisz? I w czym jeszcze? lourdnes napisał(a):Ojej :) Ja ma 5 kotów i czesto śpia przytulone ale takich tulkasków mamcia- dziecko to ja jeszcze nie widziałam :loveu: Przesłodkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja obecnie mam tylko 2 kocice juz stareńkie. Ale w dobrych czasach, razem z maluszkami bywało i 12-15 w domu:) Cudowności!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 A tak wyglądało moje skrzyzowanie, jeszcze godzinę temu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale w cieście lubisz? I w czym jeszcze? Ja obecnie mam tylko 2 kocice juz stareńkie. Ale w dobrych czasach, razem z maluszkami bywało i 12-15 w domu:) Cudowności!!!! Pzdr. No ja mialam rekord to 19 jak mi ludzie podrzucali. Nadrukowalam ogloszen , ze oddam kociaki za darmo i pooklejalam w olsztynie po przystankach i czesc w ten sposob sie rozeszla , pare sasiedzi blizsi i dalsi wzieli i zostalo 6 , ktore jeszcze zdazylo sie rozmnożyc ale przyjachal facet co ma spichlerze i reszta pojechala z nim.Teraz mam 2 kotki i 3 kocury :) Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 U mnie to rozmnażanie kici było świadome. Świadomie dążyłam do tego, aby urodziły się u mnie arlekiny i syzldkretki. I tak się stało:) Jesoooooooo, alez wtedybyła radocha w domu:) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 To ładnie tam u was leje. Gumaki plus parasol i z deszczowa piosenka na ustach mozna podbijac ulice :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 samochodowa pływa ? ojej znowu ? :) :cooldevi: ciekawe jak mój garaż :evilbat: taka pompa z nieba była na Mokotowie ? lubię ze śmietaną i cukierem z kluskyma , w serniku na zimno ... w cieście też lubię i dżem Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Asiaczek napisał(a):U mnie to rozmnażanie kici było świadome. Świadomie dążyłam do tego, aby urodziły się u mnie arlekiny i syzldkretki. I tak się stało:) Jesoooooooo, alez wtedybyła radocha w domu:) pzdr. No u mnie to wszystko nie liczac wtedy 6 wlasnych to byly podrzutki -w jedne wakacje z 6 mialam 19.I pojawily sie nagle w roznym wieku i roznokolorowe. I kocury i kotki i nawet kotki w wysokiej ciazy- to był horror. A ja nie umiem wziac kociat i potopic. No i tak okleilysmy z kolezanka olsztyn i kociaki poznajdywaly nowe domki:)I jak na razie od zeszlego lata nadal mam 5 kotów :) Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Vectra napisał(a):samochodowa pływa ? ojej znowu ? :) :cooldevi: ciekawe jak mój garaż :evilbat: taka pompa z nieba była na Mokotowie ? lubię ze śmietaną i cukierem z kluskyma , w serniku na zimno ... w cieście też lubię i dżem Spox. Na razie ładnie się wsio wchłoneło. To bylo ok. 5-10 minut ulewy. A że podłoże było suche, to cała woda juz jest pod ziemią:) Z kluskami tez lubię, sernik na zimno - robiłam na Wielkanoc. Jak się truskawki rozmnożą, to może jakieś ciacho z nimi upiekę:) lourdnes napisał(a):No u mnie to wszystko nie liczac wtedy 6 wlasnych to byly podrzutki -w jedne wakacje z 6 mialam 19.I pojawily sie nagle w roznym wieku i roznokolorowe. I kocury i kotki i nawet kotki w wysokiej ciazy- to był horror. A ja nie umiem wziac kociat i potopic. No i tak okleilysmy z kolezanka olsztyn i kociaki poznajdywaly nowe domki:)I jak na razie od zeszlego lata nadal mam 5 kociat :) Co, oczywiście, nie oznacza, że one się nie rozmnażają gdzies w krzakach itp... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 a mi ostatnio , chcieli psa przerzucić przez płot , bo znaleźli i we wsi powiedzieli , że ja mam psy .... to może mój .. taki kundelek , młody nie duży ... moje psy były na podwórku .. i ja na szczęście też :mdleje: bo kundelek by nie przeżył .. wejścia do mnie na podwórko .... szczególnie przez płot , obcy aż mnie ciarki przeszły .. ale Ci ludzi co chcieli go wrzucić , byli bardzo z siebie zadowoleni , ze swojego uczynku .. piesek miał by dom .... nie ważne że moje debile , by go rozszarpały ... uczynek się liczy !!! PS na garażach , wystarczy 10 minut deszczu , by pływało ... tam się nic nie wchłania , bo tam sam beton ... Quote
lourdnes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Asiaczek napisał(a): Pzdr. Nasze sterylizowane sie nie mnoza ale te co przybyly niestety nie byly... Quote
Asiaczek Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Za chwile wychodzę i nie wiem, czy jeszcze dzisiaj będę na DGM, może ewent. późną nocą, więc wklejam kilka fotek, które dostałam od Ingi z wystawy w Alytus. Mnie się podobają:) Serek:) Uploaded with ImageShack.us Romeczka Uploaded with ImageShack.us Felosława Uploaded with ImageShack.us I jeszcze pozowana Romeczka:) Nic dodać nić ująć:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts