Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Ja mam takie priorytety: ładownośc 5-5,5 kg A+ lub AAA wymiary: 56-60-wysokośc w zasadzie obojętna ładowane z boku nie chce dokupywac dodatkowych wężyków itp.; wsio ma byc w pakiecie cena - 1200zPLN. Chyba jest OK. I to w zasadzie wsio. Ma byc wytrzymała, cicha i służyc mi przez nastepne 10 lat;) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Asiaczek napisał(a):J Ma byc wytrzymała, cicha i służyc mi przez nastepne 10 lat;) Pzdr. to już nie te czasy :diabloti: teraz sprzęt jest nastawiony , że ma się psuć , Ty masz kupować nowy i nowy i co chwila nowy Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Vectra napisał(a):to już nie te czasy :diabloti: teraz sprzęt jest nastawiony , że ma się psuć , Ty masz kupować nowy i nowy i co chwila nowy Hahaha, ja tam jestem nastawiona optymistycznie i wierze, że jakies 10 lat to nowa pralka popracuje... Bogarka napisał(a):Spóznione wszystkiego najlepszego! Dzięki:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Nie wiem jaka mam pralke w domu ale tu na wyposazeniu mamy indesit. Jestem z niej zadowolona tym bardziej ,ze jest dość cicha w porownaniu do domowej :) Zebym miala jakies techniczne pojecie to bym moze cos pomogla ale tak to nawet nie wiem co. Panciu tez niegramotny w tej dziedzinie i zawsze technicznych sprawach jego koledzy interweniuja ;) A może zapytaj Zielona? Ona wszystko naprawi od mikro pierdołki po traktor -mowie serio :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Trudno, może ktoś inny cos zaproponuje. Bo ja na razie wybrałam pralkę firmy Bosh. Pzdr. poprzednia mialam polar teraz mam samsunga i kocham ja :loveu::loveu: w 100 % trafiony zakup Quote
kaskaSz Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja też już tyle lat mam pralkę boscha i jest ok :) I podobno przy zakupie nowej mają obowiązek za darmo wziąć starą. A jak nie to są miejsca gdzie można się pozbyć elektrośmieci. na tej stronce można znaleźć najbliższy 'skup' elektrosmieci.pl/ Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja mam Electroluxa i też nie narzekam :). A Bekko(chyba tak się pisze) ma fajną pralkę.Usuwa sierść zwierząt i z kota perskiego można sobie sfinksa zrobić :diabloti:. Quote
Elitesse Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a):Ja mam Electroluxa i też nie narzekam :). A Bekko(chyba tak się pisze) ma fajną pralkę.Usuwa sierść zwierząt i z kota perskiego można sobie sfinksa zrobić :diabloti:. ja na beko polowalam ale akurat w zadnym sklepie nie bylo - tak sie dobrze sprzedaja ... Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Widocznie bezwłose zwierzaki są w modzie :evil_lol:. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Buszki napisał(a):Widocznie bezwłose zwierzaki są w modzie :evil_lol:. Niom tak po co sie wykosztowywac na chemioterapie dla kota jak mozna go wyprac i tez bedzie łysy ;) Quote
Gioco Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Trudno, może ktoś inny cos zaproponuje. Bo ja na razie wybrałam pralkę firmy Bosh. Pzdr. Właśnie taką nabyłam ;-) Poprzednią też miałam Boscha i żyła coś około 17 lat. Quote
Cienka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 My w tamtym roku kupowaliśmy pralkę musiała mieć 45 cm bo inaczej się nie mieściła. Wahaliśmy się miedzy boshem i beko w sklepie (takim niedużym osiedlowym) pan polecił beko. Zapłaciliśmy za nią ok 800zł. Co lepsze ma ładowność 5kg mimo węższej obudowy. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Cienka napisał(a):My w tamtym roku kupowaliśmy pralkę musiała mieć 45 cm bo inaczej się nie mieściła. Wahaliśmy się miedzy boshem i beko w sklepie (takim niedużym osiedlowym) pan polecił beko. Zapłaciliśmy za nią ok 800zł. Co lepsze ma ładowność 5kg mimo węższej obudowy. A ja nawet nie wiem ile moja ma ale jak widac trzyma sie nawet po zaladowaniu ciezkich i brudnych czaprakow konskich :evil_lol: A dwa takie zimowe grube to potrafia wazyc ;) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 lourdnes napisał(a):Nie wiem jaka mam pralke w domu ale tu na wyposazeniu mamy indesit. Jestem z niej zadowolona tym bardziej ,ze jest dość cicha w porownaniu do domowej :) Zebym miala jakies techniczne pojecie to bym moze cos pomogla ale tak to nawet nie wiem co. Panciu tez niegramotny w tej dziedzinie i zawsze technicznych sprawach jego koledzy interweniuja ;) A może zapytaj Zielona? Ona wszystko naprawi od mikro pierdołki po traktor -mowie serio :evil_lol: le zielona nie przyjedzie do w-wy, aby zerknąc na moja pralke... aż taka miłosierna to ona nie jest;) Czyli Samsung i Beko. OK, zaraz zobaczę, co oni mają... A jutro z rana - do RTV-AGD i kupuję! Pzdr. Quote
Mudik Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 To i ja (nadrabiając zaległości) dorzucę swoje 3 grosiki, ja mam Beko pralkę i lodówkę polecam, za moją pralkę zapłaciłam ok 600 zł. Wszystkiego co najlepsze, znalezienia Waziego na imieniny życzę, Gratki wystaw! Quote
taxelina Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 I cos sie wyjasnilo jaka firma pralki bedzie? :) Quote
lourdnes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ale ona moze przez tel naprawi Jak bedzie wiedziala co tam jest grane to Cie popilotuje :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Mudik napisał(a):To i ja (nadrabiając zaległości) dorzucę swoje 3 grosiki, ja mam Beko pralkę i lodówkę polecam, za moją pralkę zapłaciłam ok 600 zł. Wszystkiego co najlepsze, znalezienia Waziego na imieniny życzę, Gratki wystaw! Dziękować:) deer_1987 napisał(a):I cos sie wyjasnilo jaka firma pralki bedzie? :) Bosh, Samsung. A koniec końców będzie to, co będzie w sklepie i na co zwrócę moje oczy:) gosiaja napisał(a):ja mam w domu bosch i jestem zadowolona No, może Bosh... lourdnes napisał(a):Ale ona moze przez tel naprawi Jak bedzie wiedziala co tam jest grane to Cie popilotuje :evil_lol: Żarty... Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nie zarty tylko praktyka wlasna ja jak nie wiem to dzwonie i mowi co i jak robic krok po kroku :evil_lol: I dziala :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Ja nie mam kasy na dzwonienie, a i zielona tez nie. Więc ten sposób - odpada... Zaraz wychodzę i lecę do RTV-AGD. W necie (Vectra, dzieki za link!) pooglądałam sobie, poczytałam. Wiem, co chcę, a co będzie w sklepie - zobaczymy. Na pewno dam znac, co kupiłam... Pzdr. Quote
Vectra Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 mogłaś zamówić przez net, do wybranego sklepu - tam wtedy załatwiasz raty ;) odbierasz towar etc .. często gęsto , jest opis na stronie , że coś jest dostępne tylko przez net ... Quote
lourdnes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja nie mam kasy na dzwonienie, a i zielona tez nie. Więc ten sposób - odpada... Zaraz wychodzę i lecę do RTV-AGD. W necie (Vectra, dzieki za link!) pooglądałam sobie, poczytałam. Wiem, co chcę, a co będzie w sklepie - zobaczymy. Na pewno dam znac, co kupiłam... Pzdr. To udanych zakupów :) Quote
Guest papillonek Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A kiedy będą jakieś zdjęcia? No to jest galeria w końcu :D Quote
Recommended Posts