Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam takie priorytety:
ładownośc 5-5,5 kg
A+ lub AAA
wymiary: 56-60-wysokośc w zasadzie obojętna
ładowane z boku
nie chce dokupywac dodatkowych wężyków itp.; wsio ma byc w pakiecie
cena - 1200zPLN. Chyba jest OK.
I to w zasadzie wsio.
Ma byc wytrzymała, cicha i służyc mi przez nastepne 10 lat;)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
J
Ma byc wytrzymała, cicha i służyc mi przez nastepne 10 lat;)

Pzdr.

to już nie te czasy :diabloti: teraz sprzęt jest nastawiony , że ma się psuć , Ty masz kupować nowy i nowy i co chwila nowy

Posted

Vectra napisał(a):
to już nie te czasy :diabloti: teraz sprzęt jest nastawiony , że ma się psuć , Ty masz kupować nowy i nowy i co chwila nowy

Hahaha, ja tam jestem nastawiona optymistycznie i wierze, że jakies 10 lat to nowa pralka popracuje...

Bogarka napisał(a):
Spóznione wszystkiego najlepszego!

Dzięki:)

Pzdr.

Posted

Nie wiem jaka mam pralke w domu ale tu na wyposazeniu mamy indesit. Jestem z niej zadowolona tym bardziej ,ze jest dość cicha w porownaniu do domowej :)
Zebym miala jakies techniczne pojecie to bym moze cos pomogla ale tak to nawet nie wiem co. Panciu tez niegramotny w tej dziedzinie i zawsze technicznych sprawach jego koledzy interweniuja ;) A może zapytaj Zielona? Ona wszystko naprawi od mikro pierdołki po traktor -mowie serio :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Trudno, może ktoś inny cos zaproponuje.
Bo ja na razie wybrałam pralkę firmy Bosh.

Pzdr.

poprzednia mialam polar teraz mam samsunga i kocham ja :loveu::loveu: w 100 % trafiony zakup

Posted

ja też już tyle lat mam pralkę boscha i jest ok :) I podobno przy zakupie nowej mają obowiązek za darmo wziąć starą. A jak nie to są miejsca gdzie można się pozbyć elektrośmieci. na tej stronce można znaleźć najbliższy 'skup' elektrosmieci.pl/

Posted

Ja mam Electroluxa i też nie narzekam :).
A Bekko(chyba tak się pisze) ma fajną pralkę.Usuwa sierść zwierząt i z kota perskiego można sobie sfinksa zrobić :diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
Ja mam Electroluxa i też nie narzekam :).
A Bekko(chyba tak się pisze) ma fajną pralkę.Usuwa sierść zwierząt i z kota perskiego można sobie sfinksa zrobić :diabloti:.

ja na beko polowalam ale akurat w zadnym sklepie nie bylo - tak sie dobrze sprzedaja ...

Posted

Buszki napisał(a):
Widocznie bezwłose zwierzaki są w modzie :evil_lol:.

Niom tak po co sie wykosztowywac na chemioterapie dla kota jak mozna go wyprac i tez bedzie łysy ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Trudno, może ktoś inny cos zaproponuje.
Bo ja na razie wybrałam pralkę firmy Bosh.

Pzdr.

Właśnie taką nabyłam ;-)
Poprzednią też miałam Boscha i żyła coś około 17 lat.

Posted

My w tamtym roku kupowaliśmy pralkę musiała mieć 45 cm bo inaczej się nie mieściła. Wahaliśmy się miedzy boshem i beko w sklepie (takim niedużym osiedlowym) pan polecił beko. Zapłaciliśmy za nią ok 800zł. Co lepsze ma ładowność 5kg mimo węższej obudowy.

Posted

Cienka napisał(a):
My w tamtym roku kupowaliśmy pralkę musiała mieć 45 cm bo inaczej się nie mieściła. Wahaliśmy się miedzy boshem i beko w sklepie (takim niedużym osiedlowym) pan polecił beko. Zapłaciliśmy za nią ok 800zł. Co lepsze ma ładowność 5kg mimo węższej obudowy.

A ja nawet nie wiem ile moja ma ale jak widac trzyma sie nawet po zaladowaniu ciezkich i brudnych czaprakow konskich :evil_lol: A dwa takie zimowe grube to potrafia wazyc ;)

Posted

lourdnes napisał(a):
Nie wiem jaka mam pralke w domu ale tu na wyposazeniu mamy indesit. Jestem z niej zadowolona tym bardziej ,ze jest dość cicha w porownaniu do domowej :)
Zebym miala jakies techniczne pojecie to bym moze cos pomogla ale tak to nawet nie wiem co. Panciu tez niegramotny w tej dziedzinie i zawsze technicznych sprawach jego koledzy interweniuja ;) A może zapytaj Zielona? Ona wszystko naprawi od mikro pierdołki po traktor -mowie serio :evil_lol:

le zielona nie przyjedzie do w-wy, aby zerknąc na moja pralke... aż taka miłosierna to ona nie jest;)

Czyli Samsung i Beko.
OK, zaraz zobaczę, co oni mają...
A jutro z rana - do RTV-AGD i kupuję!

Pzdr.

Posted

To i ja (nadrabiając zaległości) dorzucę swoje 3 grosiki, ja mam Beko pralkę i lodówkę polecam, za moją pralkę zapłaciłam ok 600 zł.
Wszystkiego co najlepsze, znalezienia Waziego na imieniny życzę,
Gratki wystaw!

Posted

Mudik napisał(a):
To i ja (nadrabiając zaległości) dorzucę swoje 3 grosiki, ja mam Beko pralkę i lodówkę polecam, za moją pralkę zapłaciłam ok 600 zł.
Wszystkiego co najlepsze, znalezienia Waziego na imieniny życzę,
Gratki wystaw!

Dziękować:)

deer_1987 napisał(a):
I cos sie wyjasnilo jaka firma pralki bedzie? :)

Bosh, Samsung. A koniec końców będzie to, co będzie w sklepie i na co zwrócę moje oczy:)

gosiaja napisał(a):
ja mam w domu bosch i jestem zadowolona

No, może Bosh...

lourdnes napisał(a):
Ale ona moze przez tel naprawi Jak bedzie wiedziala co tam jest grane to Cie popilotuje :evil_lol:

Żarty...

Pzdr.

Posted

Ja nie mam kasy na dzwonienie, a i zielona tez nie. Więc ten sposób - odpada...

Zaraz wychodzę i lecę do RTV-AGD. W necie (Vectra, dzieki za link!) pooglądałam sobie, poczytałam. Wiem, co chcę, a co będzie w sklepie - zobaczymy.
Na pewno dam znac, co kupiłam...

Pzdr.

Posted

mogłaś zamówić przez net, do wybranego sklepu - tam wtedy załatwiasz raty ;) odbierasz towar etc ..
często gęsto , jest opis na stronie , że coś jest dostępne tylko przez net ...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie mam kasy na dzwonienie, a i zielona tez nie. Więc ten sposób - odpada...

Zaraz wychodzę i lecę do RTV-AGD. W necie (Vectra, dzieki za link!) pooglądałam sobie, poczytałam. Wiem, co chcę, a co będzie w sklepie - zobaczymy.
Na pewno dam znac, co kupiłam...

Pzdr.

To udanych zakupów :)

Guest papillonek
Posted

A kiedy będą jakieś zdjęcia?
No to jest galeria w końcu :D