Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojeju i jeszcze kot tam jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale slodkie fotki :evil_lol:
Ja juz te filmiki widzialam- jeszcze ze 2 sa w sieci bo chyba Tudorowa ma lacznie 3 filmiki swoich baskow o ile pamietam .A samych takich rozniastych filmokow jest masa jak poszperasz w googlach :)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
a ja narzekam że nie mam miejsca na kanapie jak chłopaki się rozłożą

No, właśnie:)
Zawsze możesz miec gorzje niz masz;)

lourdnes napisał(a):
Ojeju i jeszcze kot tam jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale slodkie fotki :evil_lol:
Ja juz te filmiki widzialam- jeszcze ze 2 sa w sieci bo chyba Tudorowa ma lacznie 3 filmiki swoich baskow o ile pamietam .A samych takich rozniastych filmokow jest masa jak poszperasz w googlach :)

Ja nie szperam, bo nie mam czasu. Korzystam z tego, co inni zrobią;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie:)
Zawsze możesz miec gorzje niz masz;)

Ja nie szperam, bo nie mam czasu. Korzystam z tego, co inni zrobią;)

pzdr.

No ja jak bede cos nowego wstawiac w watku tlumaczonym to moze cos tam dokleje ekstra ;)

Posted

[quote name='Vectra']kot ma minę rewelacja :evil_lol: http://imageshack.us/photo/my-images/269/p2250083.jpg/
ja też wczoraj , miałam dość leniwy dzień ... tylko potem po takim lenistwie , trzeba nadrabiać
Niestety... właśnie usiłuję ponadrabiać to i owo.

cos mnie niepokoi pralka. Jakoś dziwnie się zachowuje i obawiam się, że czeka mnie nie zakup nowego obiektywu, ale pralki. Pomoc fachowca w postaci wymiany pompy chyba na niewiele się zdała...

Pzdr.

Posted

a sprawdzałaś/wymieniałaś przewód spustowy do wody ?
u mnie było wskazanie na pompę , pralka świrowała , co chwila dawała znać , że filtr zapchany , a nie był zapchany , bo był non stop sprawdzany ... jak już zwątpiłam w powodzenie akcji , tak wpadłam na ostatni pomysł .... właśnie przewód spustowy i bingo ... rozwulkanizował się w jednym miejscu , co spowodowało , że woda nie odchodziła pełnym ciśnieniem i ew syfki ;) cofały się ..
wymieniłam przewód , no i mam ponad tysiaka w kieszeni :)

tylko fachowcem , to ja sama sobie jestem :diabloti: pompę wymieniałam również ... niestety kołderki/kocyki/pledziki i wszelkie psie szmaty ... z pralki robią złoma :(

Posted

Asiaczek napisał(a):

cos mnie niepokoi pralka. Jakoś dziwnie się zachowuje i obawiam się, że czeka mnie nie zakup nowego obiektywu, ale pralki. Pomoc fachowca w postaci wymiany pompy chyba na niewiele się zdała...

Pzdr.

Moja odeszła nagle, w trakcie prania psowych dywaników, miesiąc temu. Przeleciałam wszelki okoliczne euro, media markt, etc. Najlepszą okazję obczaiłam w elektro worldzie - różnica z innymi około 300 zł.

Posted

Vectra napisał(a):
a sprawdzałaś/wymieniałaś przewód spustowy do wody ?
u mnie było wskazanie na pompę , pralka świrowała , co chwila dawała znać , że filtr zapchany , a nie był zapchany , bo był non stop sprawdzany ... jak już zwątpiłam w powodzenie akcji , tak wpadłam na ostatni pomysł .... właśnie przewód spustowy i bingo ... rozwulkanizował się w jednym miejscu , co spowodowało , że woda nie odchodziła pełnym ciśnieniem i ew syfki ;) cofały się ..
wymieniłam przewód , no i mam ponad tysiaka w kieszeni :)
tylko fachowcem , to ja sama sobie jestem :diabloti: pompę wymieniałam również ... niestety kołderki/kocyki/pledziki i wszelkie psie szmaty ... z pralki robią złoma :(

Wiesz, ta pralka ma juz ponad 10 lat i była juz raz albo dwa razy reanimowana przez Jacka["]. Więc tak jakby jej pora nadeszła. Szkoda, że w najmniej odpowiednim momencie...

Gioco napisał(a):
Moja odeszła nagle, w trakcie prania psowych dywaników, miesiąc temu. Przeleciałam wszelki okoliczne euro, media markt, etc. Najlepszą okazję obczaiłam w elektro worldzie - różnica z innymi około 300 zł.

Ja jeszcze nie wiem, jaka marka pralki będzie wchodziła w grę. Może dzisiaj ppłd. przejdę się do RTV-AGD i po prostu popatrzę...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja jeszcze nie wiem, jaka marka pralki będzie wchodziła w grę. Może dzisiaj ppłd. przejdę się do RTV-AGD i po prostu popatrzę...

Pzdr.

Dokładnie tak samo zrobiłam. Wypatrzyłam sobie typka i sprawdziłam. Dodatkowo też zapytałam o cenę wywozu starej i przywozu nowej. Euro i elektro world są porównywalne w kosztach. Płatność za podłączenie sobie odpuściłam - do przykręcenia jest wężyk i do odkręcenia śruby mocujące bęben. Spokojnie można samemu ogarnąć a nie płacić 60 zyla.

Posted

Ja na pewno będę dopytywała o zabranie starej pralki, bo sama jej nie wyniosę na śmietnik...
Ale w pakiecie chce, aby mi ja podłączono, bo ja sama nie jestem techniczna i nie podejmę się tego.

Pzdr.

Posted

[quote name='Gioco']Zabierają za około 30 zł.
Teraz wedle prawa to już chyba nie można wynosić na śmietnik ;-)
Hm, patrząc na okolice naszych śmietników, to mam powazne watpliwości, czy lokatorzy to wiedzą...;)

[quote name='Vectra']można obejrzeć wsio w necie i sobie zamówić do domu , bez wychodzenia i szukania ;)
http://www.euro.com.pl/pralki.bhtml
Zaraz tam zajrzę...
Tylko, że ja musze kupić na raty; innej możliwości nie mam.
I to musze kupić na cito, bo patrząc na to, co wyczynia moja obecna pralka, to.... Daję jej szansę do końca dnia. Jak się nie poprawi, jutro z rana idę i kupuję:)

[quote name='Elitesse']my jakos niedawno kupowalismy nowa pralke - wiekszosc sklepow oferuje zabranie starej pralki za darmo
Jak wymieniałam kuchenkę w kuchni, to za ok. 150 zł (pakiet) fachowcy odłąćzyli starą kuchenkę, zabrali ją, wnieśli nową, zamontowali, podłączyli i to z certyfikatem. Ciekawe, jak będzie z pralkami...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dziewczyny, a jakie marki pralek polecacie?
Ja mam AEG Lavamat i bardzo ją sobie chwalę...
A Wy, co polecacie?

Pzdr.
A ja nawet nie wiem co ja w domu mam a co dopiero cos polecac ;)

Posted

wiesz , teraz co za różnica jaka firma ;) i tak wsio made in małe chińskie rączki :evilbat:
patrz cenę , jakiś tam wygląd , ile można wsadzić prania ... i to cały wybór :)