Asiaczek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Kochane, dziękuję za pamięć:) Wierzę, że dzisiaj będzie miły dzięń dla mnie:) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Kochane, dziękuję za pamięć:) Wierzę, że dzisiaj będzie miły dzięń dla mnie:) pzdr. Nie moze byc inaczej- nawet pogoda zamowiona :) Quote
kaskaSz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 wszystkiego najlepszego! ten dzień musi być udany :) Quote
taxelina Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Wszystkiego najlepszego! No i zeby dzien byl mily! Quote
Asiaczek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Na razie fajnie się zapowiada, bo: - odebrałam z poczty przesyłkę z perfumami z bazarku, - dostałam info, że LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCi jest "probably Clear" jeżeli chodzi o FS. Ciekawe, co dalej...? Pzdr. Quote
taxelina Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 A ten syndrom Fanconiego to wystepuje glownie u basenji czy to nie ma znaczenia? Quote
Asiaczek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Wystepuje tez u dzieci ludzkich... Pzdr. Quote
Cienka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Asiu wszystkiego naj, naj lourdnes napisał(a):Tereferekuku pierwsze 50 filmow i full muzy to dostałam od Tomeckiego jak jeszcze nie mialam sieci i jechalam do roboty do szwecji a wyscie dopiero gruchali :evil_lol: No właśnie muza była przegrywana z oryginalnych płyt (Tomek się lubuje by mieć oryginały teraz kurzą się w pudlach w łazience która jest składzikiem:evil_lol:) a jeśli chodzi o filmy od tego czasu wiele się zmieniło. Może to kwestia branży, ale zrobiliśmy się wrażliwi na kradzież własności intelektualnych. Nas też kilka razy zrobiono w bambuko. Przedstawiliśmy klientowi projekt czegoś tam a on się nagle rozmyślił (nie płacą za niego bo nie został wykonany). Potem po paru tygodniach nasz projekt wykonywała inna firma (wiadomo, że taniej bo nie musieli robić projektu który często zajmuje więcej czasu czyli jest droższy niż wykonanie). Quote
gosiaja Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 a ja dostałam bardzo miłą wiadomość od szefa że wstrzymuje nam urlopy do końca września żebyśmy się z robotą wyrobili Quote
Gioco Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Wszystkiego naj Asiaczku :-) i żeby Wazi nareszcie wrócił. Quote
betka-sp Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Asiu...zdrowia..szczęscia..pomyślności...Wazika w domku..i spełnienia całej reszty marzeń ;) ...a jak sie chce to sie ma ;) i Tobie tego zycze;) Quote
Elitesse Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 i ja sie do zyczen przylacze :) a w wolnej chwili zapraszam do mnie - wrzucilam swieza porcje szczeniakowych fotek Quote
*anusia&ajlu* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Asiu wszystkiego naj naj naj z okazji imienin :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='gosiaja']a ja dostałam bardzo miłą wiadomość od szefa że wstrzymuje nam urlopy do końca września żebyśmy się z robotą wyrobili Matko...... alez niespodziewajka. Rodem z koszmaru sennego... brrrr.... [quote name='Vectra'] Hahaha, super kartka, dziękuję! [quote name='Elitesse']i ja sie do zyczen przylacze :) a w wolnej chwili zapraszam do mnie - wrzucilam swieza porcje szczeniakowych fotek Zaraz wpadam... Kochani, WSZYSTKIM bardzo dziękuję za zyczenia. Dzień spędziłam trochę leniwie, ale co mi tam! Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Asiaczek napisał(a): Kochani, WSZYSTKIM bardzo dziękuję za zyczenia. Dzień spędziłam trochę leniwie, ale co mi tam! Pzdr. Należało się -praca uszlachetnia ale w koncu to lenistwo uszczęśliwia prawda ?:evil_lol: Ja się głównie obibocze i jestem wiecznie happy ;) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 O taaaaaaak, lenistwo uszczęśliwia... Ale dzisiaj, juz od rana - praca wre;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ja sie wzielam za mycie transporterow :evil_lol: pozniej w planach prasowanie, pranie, odkurzanie ... a po poludniu strzyzenia oj bede miala pracowity dzien Quote
lourdnes Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Ja ogolnie prace to mam latem jak jestem w domu(żniwa) , reszte roku to troche firma ale wiekszosc dom. Obecnie to pracuje nad tlumaczeniem posluszenstwa u baskow ;) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Elitesse napisał(a):ja sie wzielam za mycie transporterow :evil_lol: pozniej w planach prasowanie, pranie, odkurzanie ... a po poludniu strzyzenia oj bede miala pracowity dzien U mnie pranie - nastwaione. Się pierze:) Zacznę porządek na balkonie. Trzeba wynieść starą zamrażarkę, przeglądnąć to, co zostanie itp.. Obiad - na szczęście - mam, spaghetti. Wykonać obowiązki pisarskie, przynajmniej częściowo. Spacerosy I pewnie jeszcze kilka innych czynności, nie objętych grafikiem;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Kilka foteczek zaprzyjaźnionych kitek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I akitka z bonusikiem:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Zobaczcie, co znalazłam na FB:) BASENJIS - British Pathe www.britishpathe.com Pzdr. Quote
Recommended Posts