Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiaczek']nowości z radomia:

1/ amberose love music, piesek, bearded collie vel wini (był kilkakrotnie widziany u mnie w galerii), na swojej drugiej w zyciu wystawie...
Ocena doskonała, lokata i, cwc, bos, bob i........ [size=5]bog1
!!!!!!!!
Właściciele w szoku;)

2/ 2 baski naszej koleżanki forumowej tascha:
- old legend's dorian - dosk.1, cwc, bos, i bob!!!!
- saqui ameba - dosk.1, cwc, bos!!!!

brawo dla każdego z osobna i dla wszystkich razem!!!!

Pzdr.

gratulace !!!!!!!!!!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Gratuluję wyników :multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Wchodziłam tu z nadzieją, że zguba już w domu. Cały czas przeglądam ogłoszenia o znalezionych i zagubionych psach. I zaczęłam się rozglądać, czy ktoś z jakimś baskiem po okolicy nie chodzi. To niby mało prawdopodobne ale nie takie rzeczy w życiu się zdarzają.[/FONT]

DziękiL(
Mi na spacerach tez głowa lata dookoła...

Pzdr.

Posted

lourdnes napisał(a):
U nas caly dzien bylo parno i kazdy kto przebywal na powietrzu niezle sie upocil :evil_lol: Straszylo tez burza ale najwidoczniej sie rozmyslila ;)

A u nas była burza :multi:.Prawie przez całą noc :roll:.Jestem taka nie wyspana,że nie wiem jak się nazywam.A dziewczyny odsypiają,cwaniary :diabloti:.

Gratulacje dla naszych!!!

Posted

Hihi to miałyście wesolo :) U nas chyba ze 2 dni temu w nocy była i grzmialo ale to tak jakby przez sen pamietam wiec nie wiem czy sie nie snilo ale rano bylo wszedzie mokro ;)

Posted

agnethka napisał(a):
a ja znam te baski tra la la la :D
jechałam z nimi na wystawę ;) a Dorian ukradł mi z plecaka żwacza wołowego - cwaniak jeden :D

Wiem, doczytałam na watku wystawowym:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Może ktoś zaglądnie na bazarek - zapraszam!
Sporo CD, książeczki do czytania....
http://www.dogomania.pl/threads/207455-ODTWARZACZE-dvd-filmy-musyka-ksia%C5%BCki-na-staruszki-do-27.05

Pzdr.
Faktycznie jest tam tego troche ale w dobie internetu ciezko juz tak cos sprzedac- zwlaszcza filmy jak wszyscy sobie sa w stanie sciagnac za friko co chca :evil_lol: Sama mam ok 30Gb książek i ponad 1000Gb filmow na dyskach przenośnych :diabloti:

Posted

lourdnes napisał(a):
Faktycznie jest tam tego troche ale w dobie internetu ciezko juz tak cos sprzedac- zwlaszcza filmy jak wszyscy sobie sa w stanie sciagnac za friko co chca :evil_lol: Sama mam ok 30Gb książek i ponad 1000Gb filmow na dyskach przenośnych :diabloti:

Ale tu cel jest....konkretny cel!

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak nielegalnie sciagac za friko? :mad: :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Ale tu cel jest....konkretny cel!

Pzdr.

I moge sie podzielić :eviltong:

Posted

Cienka napisał(a):
A ja uważam, że to kradniesz cudzej własności intelektualnej mamy w domu tylko oryginalną muzę i oryginalne filmy

Tereferekuku pierwsze 50 filmow i full muzy to dostałam od Tomeckiego jak jeszcze nie mialam sieci i jechalam do roboty do szwecji a wyscie dopiero gruchali :evil_lol:

Posted

lourdnes napisał(a):
I moge sie podzielić :eviltong:

Ale bezdomniaczkom z tego nic nie przyjdzie... buuuuu....

lourdnes napisał(a):
Tereferekuku pierwsze 50 filmow i full muzy to dostałam od Tomeckiego jak jeszcze nie mialam sieci i jechalam do roboty do szwecji a wyscie dopiero gruchali :evil_lol:

Hahaha, czyli jednak nie kradzież;)

PZdr.

Posted

Naj naj imiennie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Buuuuu wiem ,ze nie przyjdzie ale fakt faktem ,ze teraz z sieci sciaga wszystko ponad 90% ludzi majacych internet. Wedlug statystyk ok 60% sie nie przyznaje bo to niby nie legalne ale co z tego jak na wyciągniecie reki? I dana ksiazke sciagasz w minute albo jeszcze krocej a film , na ktory masz ochote srednio od 1godz.do 24 godz.Dlatego takie sklepiki ciezko prosperuja - smutne ale prawdziwe
No i ja tego za kradzież nie uwazam- to co mam jest na uzytek wlasny- nie rozpowszechniam.