Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
U p.Pohlreicha,to jest przynajmniej jedna suka,bo w niedzielę ma numerek po nas ;).

właśnie rozszyfrowałam, ten pan był w Opolu w 2010r z psem w otwartej i suką w pośrdniej
być może są na zbiorowej fotce z ubiegłego roku
czyli w niedzielę będą co najmniej cztery baski - będzie wesoło ;)

Posted

MMM napisał(a):
właśnie rozszyfrowałam, ten pan był w Opolu w 2010r z psem w otwartej i suką w pośrdniej
być może są na zbiorowej fotce z ubiegłego roku
czyli w niedzielę będą co najmniej cztery baski - będzie wesoło ;)

Ukłony za dociekliwość:crazyeye:.
To by wypadało,że piesek może już być w championach(lub nadal w otwartej),a sunia w otwartej lub w championach.A jak Maksio jest zgłoszony?

Guest papillonek
Posted

Heh fajne te z poduchą :D
I co odnalazł się ten psiak?

Posted

MMM napisał(a):
o ile dobrze pamiętam w otwartej, chyba innej opcji nie było

No tak,zapomniałam że Maksio już taki stary jest :diabloti:.Możecie mieć konkurencję,więc wyłączaj kompa,ringówka w dłoń i leć poćwiczyć :cool3:.
Jak Faro zostanie na niedzielę,to i 5 basków się zapowiada.No nic całą blaszkę ciasta wezmę :evil_lol:.

Posted

Buszki napisał(a):
A Ty jeszcze tu :mad:.A kto Maksia do wystawy przygotowuje?

No przecież nie ja, od czego jest młodsze pokolenie ??? Młodsze pokolenie twierdzi, że ćwiczy:diabloti: efekty zobaczymy wkrótce :crazyeye:

Posted

MMM napisał(a):
No przecież nie ja, od czego jest młodsze pokolenie ??? Młodsze pokolenie twierdzi, że ćwiczy:diabloti: efekty zobaczymy wkrótce :crazyeye:

Od ćwiczeń,to młodsze pokolenie,ale splendor to mamusia będzie zbierać ;).Mój mąż tak robi,mówi że psów nie lubi,a w koło się chwali jakie to mamy mądre i piękne dziewczynki :diabloti:.
Uciekam na film na pierwszym.Dziecka nie ma,to se mogę oglądać co chcę :multi:.

Posted

Buszki napisał(a):
Od ćwiczeń,to młodsze pokolenie,ale splendor to mamusia będzie zbierać ;).

wcale że nie, wszystkie dyplomy i pucharki są u dziecka w pokoju :eviltong:
ale nie wiem jak długo, bo powiedziałam, że jak zrobił wystawkę to musi je pucować:diabloti:

Posted

Buszki napisał(a):
U nas ostatni narzuty na kanapach są strasznie agresywne.Normalnie rzucają się na psice i każą ciągać po podłodze :diabloti:.

Hahaha...

papillonek napisał(a):
Heh fajne te z poduchą :D
I co odnalazł się ten psiak?

Niestety, Wazik się nie odnalazł...

Buszki napisał(a):
No tak,zapomniałam że Maksio już taki stary jest :diabloti:.Możecie mieć konkurencję,więc wyłączaj kompa,ringówka w dłoń i leć poćwiczyć :cool3:.
Jak Faro zostanie na niedzielę,to i 5 basków się zapowiada.No nic całą blaszkę ciasta wezmę :evil_lol:.

O, a jakie ciasto mnie ominie?

Pzdr.

Posted

MMM napisał(a):
wcale że nie, wszystkie dyplomy i pucharki są u dziecka w pokoju :eviltong:
ale nie wiem jak długo, bo powiedziałam, że jak zrobił wystawkę to musi je pucować:diabloti:

No to będziesz miała pucharki u siebie i będziesz je sobie pucować :evil_lol:.

Alicja napisał(a):
zawsze można w pucharkach lody podać ;)

Świetny pomysł ;).

Asiaczek napisał(a):

O, a jakie ciasto mnie ominie?

Pzdr.

Jeszcze nie wiem :diabloti:.

Gioco napisał(a):
Gorzej jak są takie na mur zaklajstrowane pokrywką ;-)

Zawsze można taki pucharek upuścić na podłogę,jest szansa że pokrywka odpadnie :evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Asiaczek napisał(a):
.

Niestety, Wazik się nie odnalazł...

Pzdr.

Nie jestem jakaś wścibska,ale ..jak to się właściwie stało???

Guest papillonek
Posted

Kurcze,znalazłam post w którym to opisałaś z 13 kwietnia :(
Współczuję i trzymam kciuki :(

Posted

Zbieramy ekipę na spotkanie w najbliższą sobotę na Polach Mokotowskich:)
Zapowiedzieli się:
Romka
Lansik
może wpadnie Boo (grzywacz)
Ajlu (mix)
Erka
...
...
...
Kto jeszcze?
Spotykamy się o 11-tej:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zbieramy ekipę na spotkanie w najbliższą sobotę na Polach Mokotowskich:)
Zapowiedzieli się:
Romka
Lansik
może wpadnie Boo (grzywacz)
Ajlu (mix)
Erka
...
...
...
Kto jeszcze?
Spotykamy się o 11-tej:)

Pzdr.
Szkoda ,ze to nie w Białym bo bym była pierwsza na liście :evil_lol:

Posted

Chciałabym mieć takiego psa już od dawna sie zastanawiam. Ale czy one są towarzyskie do innych zwierząt? (mam chomika)
W wychowaniu raczej trudne czy łatwe? Jak znoszą samotność? (7godz dziennie będą same)

Posted

Hmmm12 napisał(a):
Chciałabym mieć takiego psa już od dawna sie zastanawiam. Ale czy one są towarzyskie do innych zwierząt? (mam chomika)
W wychowaniu raczej trudne czy łatwe? Jak znoszą samotność? (7godz dziennie będą same)

Mysle ,ze to kwestia ułożenia psa. Moje są bardzo towarzyskie i strasznie wscibskie. Mowi sie ,że baski są nieufne a moje leca do kazdej napotkanej osoby sie witac. Mania nawet czasem skacze.Za to ja sie denerwuje bo zdecydowanie bym wolala zeby byly nieufne do obcych.Maniuś fakt -nie daje sie dotknac ale powachac przechodnia musi. Mania im wiecej glaskow otrzyma tym szczesliwsza. Z chomikiem bys musiala ułożyc psa mysle ,ze bez znaczenia co do rasy.Kazdemu trzeba pokazac ,ze nie wolno. Baski sa bardzo inteligentne i szybko sie ucza jesli tylko poswiecisz im uwage. Z samotnoscia nie wiem jak z jednym psem-sama mam dwa. Jak wychodze tesknia ale sa grzeczne- albo ida spac albo sie bawia ale na ogol śpią jak mnie nie ma , bo kiedy otwieram drzwi to sa zaspane .
Ja sie wypowiadam na podstawie 2 mies. obserwacji moich szkodnikow ale najlepiej niech sie reszta wypowie bo ja mam pieski od niedawna i tylko dwa a nasi hodowcy jednak przerobili troszke tych szkodnikow i moga powiedziec cos wiecej :)