madziasto4 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 łoo rety, jakie już duże psinki :loveu: Quote
hanacek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiaczek -szczeniczki sia SUPER-SLODUCZKIE!!!!!!:iloveyou::buzi: Quote
Elitesse Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Najświeższe wieści z Rzeszowa; Abotere's WAHZIRI - CAC, NPwR!!! Skonczony Championat Polski!!! jejeje Pzdr. gratulacje !!!!! :laola: :laola: Quote
donya Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Najświeższe wieści z Rzeszowa; Abotere's WAHZIRI - CAC, NPwR!!! Skonczony Championat Polski!!! jejeje Sędzia: Piotr KUBICA (oceniał I raz jednego z moich basków). Pzdr. SUUUUPER !!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!!!!! :laola:[SIZE=2] Quote
donya Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 chłopcy :loveu: :loveu: :loveu: a dziewczynki - gdzie są :roll: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wiesz, co, Donya - prawdziwa nauczycielka z Ciebie! Nic się nie ukryje... a ja musiałam po prostu wyjść z psiakami na spacerek, no i coś zjeść... Sunie zaraz będą. Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gratuluje"!:multi::multi::multi: wie gdzie najlepiej:lol: Quote
bazylowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [CENTER]:evil_lol: pełzaczki :evil_lol: [/CENTER] Quote
Czoko Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dołączam do najserdeczniejszych gratulacji Asiu!!! Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No, to lecimy ze zdjęciami suniek. KISS FOR GOOD DAY Asiaczek. Czy ja coś zawiniłam? Mamcia i córcia. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 KALIMERA Asiaczek - tradycyjnie, na końcu. Sylrwia - zadowolona? Pzdr. Quote
donya Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiesz, co, Donya - prawdziwa nauczycielka z Ciebie! Nic się nie ukryje... a ja musiałam po prostu wyjść z psiakami na spacerek, no i coś zjeść... Sunie zaraz będą. Pzdr. Wiesz, z drugiej strony dobrze wszystko widać ;) :lol: :lol: Dziewczynki tez słodziutkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']KALIMERA Asiaczek Sylrwia - zadowolona? Pzdr. Kalimera ciekawska zdobywczyni szczytów:evil_lol: Pewnie, że zadowolona Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wahzirek juz w domu, w bardzo dobrej kondycji. Na dworzu to tak nie za bardzo ucieszył się, że wrócił. Ale a to w domu, to była po prostu orgia radości... Aż przyjemnie popatrzeć na taka radość psiaka. pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O, jaaaa... Sa cudne, cudne, cudne!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 A jak1 Po takich rodzicach?! pzdr. Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Dlaczego szkalujesz swojego psa? Nic nie wiem na temat jego "nienormalności"... Mój Bońcio jest całkiem normalnym pieskiem, tylko szczeniaczki miewa rzadko:p , choć kryta jest często:cool3: . A maluszki cudne:loveu: , tak szybko rosną:loveu: , jeszcze się człowiek nie nacieszy, a już trzeba do nowych domków oddawać:razz: . Quote
Matagi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :multi: Asiaczkuuuuuuuuuuu!!!!!:lol: Gratulacje wieeeeeeelkie!!!!!!!!!!!!:multi: :loveu: No to masz kolejnego szampona!:lol: Czekam na zdjęcia Perłowo-Wazirkowe!:lol: A na razie obejrzałam Twoje dzieci i ....jestem pod wrażeniem!:lol: Ojjjj,jak one wejdą na ringi wystawowe,to sie będzie działo,one,jeszcze nie urodzone ,już budziły sobą zainteresowanie,uparły sie i nie śpieszyły sie na świat:evil_lol: ,później narobiły kolorystycznego zamieszania,na bank będą "mieszały" w baskowym,wystawowym świecie.!!!!:loveu: Oczywiście POZYTYWNIE!!!!:loveu: :lol: Gratki!!!!!!!:lol: :multi: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Matagi - jak zwykle trafiasz w "dziesiatkę" ze swoimi uwagami...:klacz: Perełka powiedziała, że zdjęcia będą. Jutro będą z Nia na spokojnie rozmawiać, to dowiem się czegoś bliżej nt. fotek. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No i przez sukces Wahzirka omal, a zapomniałabym o zdjęciach grupowych maluszków. Oto one... Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']No i przez sukces Wahzirka omal, a zapomniałabym o zdjęciach grupowych maluszków. Oto one... Mleczarnia:loveu: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Wahzirek juz w domu, w bardzo dobrej kondycji. Na dworzu to tak nie za bardzo ucieszył się, że wrócił. Ale a to w domu, to była po prostu orgia radości... Aż przyjemnie popatrzeć na taka radość psiaka. pzdr. Asiuuu a wiesz, że Twój Whaziri spedził ze mna i nugatkiem miłe chwile byliśmy na spacerku a potem trzymałam go na kolanach na hali :loveu: :loveu: :loveu: Cuuuuuuuuuuuuuuuudowny Lizak Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 O, to fajnie, że nie była taaaaki samotny...Dzieki!:lol: A Małgosia, która go wiozła na i z wystawy, powiedziała, że Wazi pięknie bawił sie z jej psiakami, które od razu go zaakceptowały! A Sentinel twierdzi wręcz, że Wazi wysyła bardzo pozytywne sygnały do innych psów, które go za to lubieją!:lol: Pzdr. Quote
Nugatowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asiaczek napisał(a):O, to fajnie, że nie była taaaaki samotny...Dzieki!:lol: A Małgosia, która go wiozła na i z wystawy, powiedziała, że Wazi pięknie bawił sie z jej psiakami, które od razu go zaakceptowały! A Sentinel twierdzi wręcz, że Wazi wysyła bardzo pozytywne sygnały do innych psów, które go za to lubieją!:lol: Pzdr. tAK :loveu: :loveu: :loveu: Wazi jest niezywkle radosny i sympatyczny razem z Nugatowym ganiali za piszczącą ropuchą na spacerze Quote
Recommended Posts