Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Najświeższe wieści z Rzeszowa;
Abotere's WAHZIRI - CAC, NPwR!!! Skonczony Championat Polski!!! jejeje

Sędzia: Piotr KUBICA (oceniał I raz jednego z moich basków).

Pzdr.

SUUUUPER !!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
GRATULACJE!!!!!! :laola:[SIZE=2]

Posted

Wiesz, co, Donya - prawdziwa nauczycielka z Ciebie! Nic się nie ukryje...
a ja musiałam po prostu wyjść z psiakami na spacerek, no i coś zjeść...
Sunie zaraz będą.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, co, Donya - prawdziwa nauczycielka z Ciebie! Nic się nie ukryje...
a ja musiałam po prostu wyjść z psiakami na spacerek, no i coś zjeść...
Sunie zaraz będą.
Pzdr.

Wiesz, z drugiej strony dobrze wszystko widać ;) :lol: :lol:
Dziewczynki tez słodziutkie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wahzirek juz w domu, w bardzo dobrej kondycji. Na dworzu to tak nie za bardzo ucieszył się, że wrócił. Ale a to w domu, to była po prostu orgia radości... Aż przyjemnie popatrzeć na taka radość psiaka.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dlaczego szkalujesz swojego psa? Nic nie wiem na temat jego "nienormalności"...
Mój Bońcio jest całkiem normalnym pieskiem, tylko szczeniaczki miewa rzadko:p , choć kryta jest często:cool3: .

A maluszki cudne:loveu: , tak szybko rosną:loveu: , jeszcze się człowiek nie nacieszy, a już trzeba do nowych domków oddawać:razz: .

Posted

:multi: Asiaczkuuuuuuuuuuu!!!!!:lol: Gratulacje wieeeeeeelkie!!!!!!!!!!!!:multi: :loveu: No to masz kolejnego szampona!:lol: Czekam na zdjęcia Perłowo-Wazirkowe!:lol: A na razie obejrzałam Twoje dzieci i ....jestem pod wrażeniem!:lol: Ojjjj,jak one wejdą na ringi wystawowe,to sie będzie działo,one,jeszcze nie urodzone ,już budziły sobą zainteresowanie,uparły sie i nie śpieszyły sie na świat:evil_lol: ,później narobiły kolorystycznego zamieszania,na bank będą "mieszały" w baskowym,wystawowym świecie.!!!!:loveu: Oczywiście POZYTYWNIE!!!!:loveu: :lol: Gratki!!!!!!!:lol: :multi:

Posted

Matagi - jak zwykle trafiasz w "dziesiatkę" ze swoimi uwagami...:klacz:

Perełka powiedziała, że zdjęcia będą. Jutro będą z Nia na spokojnie rozmawiać, to dowiem się czegoś bliżej nt. fotek.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wahzirek juz w domu, w bardzo dobrej kondycji. Na dworzu to tak nie za bardzo ucieszył się, że wrócił. Ale a to w domu, to była po prostu orgia radości... Aż przyjemnie popatrzeć na taka radość psiaka.
pzdr.

Asiuuu a wiesz, że Twój Whaziri spedził ze mna i nugatkiem miłe chwile byliśmy na spacerku a potem trzymałam go na kolanach na hali :loveu: :loveu: :loveu: Cuuuuuuuuuuuuuuuudowny Lizak

Posted

O, to fajnie, że nie była taaaaki samotny...Dzieki!:lol:
A Małgosia, która go wiozła na i z wystawy, powiedziała, że Wazi pięknie bawił sie z jej psiakami, które od razu go zaakceptowały!
A Sentinel twierdzi wręcz, że Wazi wysyła bardzo pozytywne sygnały do innych psów, które go za to lubieją!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, to fajnie, że nie była taaaaki samotny...Dzieki!:lol:
A Małgosia, która go wiozła na i z wystawy, powiedziała, że Wazi pięknie bawił sie z jej psiakami, które od razu go zaakceptowały!
A Sentinel twierdzi wręcz, że Wazi wysyła bardzo pozytywne sygnały do innych psów, które go za to lubieją!:lol:
Pzdr.

tAK :loveu: :loveu: :loveu: Wazi jest niezywkle radosny i sympatyczny razem z Nugatowym ganiali za piszczącą ropuchą na spacerze