lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 To ja chyba wiedziona zapachem rozkow przyjade na sopot :diabloti: Zdjecia cudo a juz Romcia na 3 foto :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mała perełka :loveu:Słodkie jest to zdjęcie :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):To ja chyba wiedziona zapachem rozkow przyjade na sopot :diabloti: Zdjecia cudo a juz Romcia na 3 foto :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mała perełka :loveu:Słodkie jest to zdjęcie :loveu: A to miałaś zamiar NIE PRZYJECHAC do Sopotu...? Ej, no tak się nie robi... Ja myslę, że w sopocie bedzie fajne baskowe spotkanko, a tutaj lourdnes się wyłamuje... gosiaja napisał(a):o tak Romka się świetnie prezentuje Malutka ma chyba w sobie to coś. Ring ja nie przeraża, ludzie ani psy też nie...:) Pzdr. Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 loudres jak zwykle niedoinformowana z tego co ja wiem to zielona przyjeżdża na Sopot więc pewnie weźmie lourdnes ze sobą jak będzie grzeczna:evil_lol: Quote
cropka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Właśnie sprawdziłam - uda mi się wpaść pod baskowy ring w Sopocie, będę akurat w połowie wakacji i w niedzielę powinnam być przelotem w domu :multi:. A co to za rożki? Dla głodnych cropek też się coś dobrego znajdzie? :evil_lol: Asiaczku, a planujecie może Olsztyn? Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 No Zielona cos przebąkiwała ale nigdy nie można byc niczego pewnym ;) To bede ze szkodnikami i aparatosem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Cienka']loudres jak zwykle niedoinformowana z tego co ja wiem to zielona przyjeżdża na Sopot więc pewnie weźmie lourdnes ze sobą jak będzie grzeczna:evil_lol: O, to zmienia postac rzeczy:) [quote name='cropka']Właśnie sprawdziłam - uda mi się wpaść pod baskowy ring w Sopocie, będę akurat w połowie wakacji i w niedzielę powinnam być przelotem w domu :multi:. A co to za rożki? Dla głodnych cropek też się coś dobrego znajdzie? :evil_lol: Asiaczku, a planujecie może Olsztyn? Rozki-pierożki nadziewane marmoladką o różnych smakach, masa kakaową, masa makową lub orzechową, z rodzynkami lub/i zurawiną:) Olsztyn - chyba nie.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):No Zielona cos przebąkiwała ale nigdy nie można byc niczego pewnym ;) To bede ze szkodnikami i aparatosem :evil_lol: Juz lepiej:) No to rozkminiaj wiedze fotograficzną, cobyś mogła porobic super fotki:) Alez tam, w Sopocie będzie się działo! Nonono.... pzdr. Quote
Kisses Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Super fotki, zazdroszczę fotografa, bo to nie pierwsze foty tej osoby, które widzę :) Łee, a mnie nie ma w Sopocie :( Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Kisses']Super fotki, zazdroszczę fotografa, bo to nie pierwsze foty tej osoby, które widzę :) Łee, a mnie nie ma w Sopocie :( Boś gapiszon..... żałuję, że Was nie będzie. Ale to tak juz na 125 & Was nie będzie? pzdr. Quote
Kisses Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Boś gapiszon..... żałuję, że Was nie będzie. Ale to tak juz na 125 & Was nie będzie? pzdr. Drugi koniec Polski :( A chce jechać ze znajomą z Wa-wy do Białegostoku, więc rodzice mnie nie zawiozą do Wa-wy po to, żebym na Sopot pojechała, potem mnie zabrać by trzeba było, bo mam Nowy Sącz, a potem znowu do Wa-wy żeby na Białystok jechać... A raczej mało kto z Wa-wy na NS pojedzie ;) Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Trenuje focenie pełna parą :) Bede pstrykala wszystkich do bolu :evil_lol: Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ja się nad Sopotem zastanawiam, ale troszkę daleko ;) Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Iza. napisał(a):Ja się nad Sopotem zastanawiam, ale troszkę daleko ;) A co ze spacerem? mialas sie odezwac Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):A co ze spacerem? mialas sie odezwac Troszkę pogda się popsuła, czekam aż będzie sucho, biały pies na mokrej powierzchni to niemiły widok haha Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Iza. napisał(a):Troszkę pogda się popsuła, czekam aż będzie sucho, biały pies na mokrej powierzchni to niemiły widok haha Ok odzywaj sie jak bedziesz miala ochote na wypad :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Kisses napisał(a):Drugi koniec Polski :( A chce jechać ze znajomą z Wa-wy do Białegostoku, więc rodzice mnie nie zawiozą do Wa-wy po to, żebym na Sopot pojechała, potem mnie zabrać by trzeba było, bo mam Nowy Sącz, a potem znowu do Wa-wy żeby na Białystok jechać... A raczej mało kto z Wa-wy na NS pojedzie ;) No fakt. Daleko masz... lourdnes napisał(a):Trenuje focenie pełna parą :) Bede pstrykala wszystkich do bolu :evil_lol: Masz moje błogosławieństwo:) Iza. napisał(a):Ja się nad Sopotem zastanawiam, ale troszkę daleko ;) Próbuj... Pzdr. Quote
Kisses Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Nie ma co płakać, jeszcze nie raz się zobaczymy! Co tam przed Sopotem macie w planach? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Słowacja, Węgry, Światowa..... może jeszcze cos "po drodze" nam wpadnie:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ło ale tu się dzisiaj działo, a ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta, a tu jeszcze za lekcje się barć trzeba. Fotki z wystawy prześliczne, żałuje, ze nie wybrałam się razem z wami. Quote
Kisses Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Słowacja, Węgry, Światowa..... może jeszcze cos "po drodze" nam wpadnie:) pzdr. Słowacja to lipcowe Koszyce? Quote
Zuza i Noddy Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kisses napisał(a):Słowacja to lipcowe Koszyce? Nie, czerwcowy Senec i 2xNitra Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Ło ale tu się dzisiaj działo, a ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta, a tu jeszcze za lekcje się barć trzeba. Fotki z wystawy prześliczne, żałuje, ze nie wybrałam się razem z wami. Jeszcze jakieś lekcje macie...? Ale to juz chyba takie końcówki, co? Kisses napisał(a):Słowacja to lipcowe Koszyce? Bardzo chciałabym pojechac do Kosic, ale.... nie dam rady. Bo i Velka Ida tez kusi. Wybrałam to, co Zuzka napisała poniżej:) Zuza i Noddy napisał(a):Nie, czerwcowy Senec i 2xNitra Tak, dokładnie:) Pzdr. Quote
Iza. Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze jakieś lekcje macie...? Ale to juz chyba takie końcówki, co? Pzdr. Jeszcze miesiąc szkoły ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ale nie jesteś w jakiś szczególny sposób zagrożona, co? To juz TYLKO miesiąc:) Pzdr. Quote
Recommended Posts