Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja chyba wiedziona zapachem rozkow przyjade na sopot :diabloti:
Zdjecia cudo a juz Romcia na 3 foto :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Mała perełka :loveu:Słodkie jest to zdjęcie :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

lourdnes napisał(a):
To ja chyba wiedziona zapachem rozkow przyjade na sopot :diabloti:
Zdjecia cudo a juz Romcia na 3 foto :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Mała perełka :loveu:Słodkie jest to zdjęcie :loveu:

A to miałaś zamiar NIE PRZYJECHAC do Sopotu...? Ej, no tak się nie robi...
Ja myslę, że w sopocie bedzie fajne baskowe spotkanko, a tutaj lourdnes się wyłamuje...

gosiaja napisał(a):
o tak Romka się świetnie prezentuje

Malutka ma chyba w sobie to coś. Ring ja nie przeraża, ludzie ani psy też nie...:)

Pzdr.

Posted

loudres jak zwykle niedoinformowana z tego co ja wiem to zielona przyjeżdża na Sopot więc pewnie weźmie lourdnes ze sobą jak będzie grzeczna:evil_lol:

Posted

Właśnie sprawdziłam - uda mi się wpaść pod baskowy ring w Sopocie, będę akurat w połowie wakacji i w niedzielę powinnam być przelotem w domu :multi:.
A co to za rożki? Dla głodnych cropek też się coś dobrego znajdzie? :evil_lol:
Asiaczku, a planujecie może Olsztyn?

Posted

[quote name='Cienka']loudres jak zwykle niedoinformowana z tego co ja wiem to zielona przyjeżdża na Sopot więc pewnie weźmie lourdnes ze sobą jak będzie grzeczna:evil_lol:
O, to zmienia postac rzeczy:)

[quote name='cropka']Właśnie sprawdziłam - uda mi się wpaść pod baskowy ring w Sopocie, będę akurat w połowie wakacji i w niedzielę powinnam być przelotem w domu :multi:.
A co to za rożki? Dla głodnych cropek też się coś dobrego znajdzie? :evil_lol:
Asiaczku, a planujecie może Olsztyn?
Rozki-pierożki nadziewane marmoladką o różnych smakach, masa kakaową, masa makową lub orzechową, z rodzynkami lub/i zurawiną:)
Olsztyn - chyba nie....

Pzdr.

Posted

lourdnes napisał(a):
No Zielona cos przebąkiwała ale nigdy nie można byc niczego pewnym ;)
To bede ze szkodnikami i aparatosem :evil_lol:

Juz lepiej:)
No to rozkminiaj wiedze fotograficzną, cobyś mogła porobic super fotki:)
Alez tam, w Sopocie będzie się działo! Nonono....

pzdr.

Posted

[quote name='Kisses']Super fotki, zazdroszczę fotografa, bo to nie pierwsze foty tej osoby, które widzę :)
Łee, a mnie nie ma w Sopocie :(
Boś gapiszon..... żałuję, że Was nie będzie. Ale to tak juz na 125 & Was nie będzie?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Boś gapiszon..... żałuję, że Was nie będzie. Ale to tak juz na 125 & Was nie będzie?

pzdr.

Drugi koniec Polski :(
A chce jechać ze znajomą z Wa-wy do Białegostoku, więc rodzice mnie nie zawiozą do Wa-wy po to, żebym na Sopot pojechała, potem mnie zabrać by trzeba było, bo mam Nowy Sącz, a potem znowu do Wa-wy żeby na Białystok jechać... A raczej mało kto z Wa-wy na NS pojedzie ;)

Posted

lourdnes napisał(a):
A co ze spacerem? mialas sie odezwac

Troszkę pogda się popsuła, czekam aż będzie sucho, biały pies na mokrej powierzchni to niemiły widok haha

Posted

Iza. napisał(a):
Troszkę pogda się popsuła, czekam aż będzie sucho, biały pies na mokrej powierzchni to niemiły widok haha

Ok odzywaj sie jak bedziesz miala ochote na wypad :)

Posted

Kisses napisał(a):
Drugi koniec Polski :(
A chce jechać ze znajomą z Wa-wy do Białegostoku, więc rodzice mnie nie zawiozą do Wa-wy po to, żebym na Sopot pojechała, potem mnie zabrać by trzeba było, bo mam Nowy Sącz, a potem znowu do Wa-wy żeby na Białystok jechać... A raczej mało kto z Wa-wy na NS pojedzie ;)

No fakt. Daleko masz...

lourdnes napisał(a):
Trenuje focenie pełna parą :) Bede pstrykala wszystkich do bolu :evil_lol:

Masz moje błogosławieństwo:)

Iza. napisał(a):
Ja się nad Sopotem zastanawiam, ale troszkę daleko ;)

Próbuj...

Pzdr.

Posted

Ło ale tu się dzisiaj działo, a ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta, a tu jeszcze za lekcje się barć trzeba.
Fotki z wystawy prześliczne, żałuje, ze nie wybrałam się razem z wami.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Ło ale tu się dzisiaj działo, a ja dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta, a tu jeszcze za lekcje się barć trzeba.
Fotki z wystawy prześliczne, żałuje, ze nie wybrałam się razem z wami.

Jeszcze jakieś lekcje macie...? Ale to juz chyba takie końcówki, co?

Kisses napisał(a):
Słowacja to lipcowe Koszyce?

Bardzo chciałabym pojechac do Kosic, ale.... nie dam rady. Bo i Velka Ida tez kusi. Wybrałam to, co Zuzka napisała poniżej:)

Zuza i Noddy napisał(a):
Nie, czerwcowy Senec i 2xNitra

Tak, dokładnie:)

Pzdr.