Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Mam już wieści z wystawy.
ROMKA BOB BABY
FELKA
BOB WETERAN
SEREK
CWC, BOS, BOB i BOG III
Gratulacje!!! :loveu:

Ja dopiero teraz mam chwilke, bo goscie z dogo byli na weekendzie :diabloti:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']patrzac na to ze najczesciej NIC nie daja to i swinskie uszko jest dobre :)
W dawnym bloku wschodnim, a więc i na Litwie, Łotwie, Estonii, zawsze jest sporo nagród, różnych... rozetki, figurki, próbki itp. A tutaj taki zonk...

[quote name='Vectra']WOW , nagroda wypasiona :diabloti:
Hahaha, noooooooo, wypasiona;)

[quote name='lourdnes']To czekamy :) A zwycięzca juz zjadł swoją nagrodę ?:)
Nie, zwycięzca nie dostał tej nagrody; zawłaszczyła ja sobie Romka:) Choć w pierwszej chwili chciałam przekazac ją przy okazji do Schroniska...

[quote name='Zuza i Noddy']To jeszcze takie info, które znalazłam na Facebooku:
Old Legend´s Dojo-Hoshi won Ex1, CAC, BOB and BOG1 today in Jelenia Gora.
A ja nawet nie wiedziałam, że Katrin i Petra wybierają się do Polski.
Ja tez nie wiedziałam...Doczytałam się wczoraj na FB, że Katrinjedzie. A Petra tez była...?
Sędzia: Magdalena Musiał:)

[quote name='Błyskotka']To pucharków nie było za Boba ?
Nie....

[quote name='Alicja']mmmmmmmmmmmmm, dobre ucho nie jest złe ;)
No tak, ale ja mam 7 taki mordeczek, co to by chetnie się zaopiekowali świńskim uszkiem..... więc wzięła najmłodsza. I pociamkała w samotności;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tez nie wiedziałam...Doczytałam się wczoraj na FB, że Katrinjedzie. A Petra tez była...?
Sędzia: Magdalena Musiał:)

Pzdr.
Tak były oby dwie z kilkoma psiakami, Petra dodała wyniki na tablicy na fb:
We had a very successful day at the National Dog Show in Jelenia Gora (PL). Judging was Mrs. Magdalena Musial. OL Dojo-Hoshi won CWC, BOB and is now new Polish Champion. Zahleka Taji Watch the OL won CWC and BOS. OL Chinese Paony won CWC and Nganga´s Jimi Hendirix won his first CWC! OL Ignis was in the Baby Class and dispite her overshot bite received a very pleasing promising.

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu wielkie gratulki za wystawę odzywam się dopiero teraz bo w weekend zostałam porwana (z Mośkami) przez ziółków i pojechaliśmy do Helu

Ale wam dobrze :) To mam nadzieje ,ze foty są :)

Posted

lourdnes napisał(a):
Ale wam dobrze :) To mam nadzieje ,ze foty są :)

A figusa fot nie będzie i tyle za dużo u mnie poobrażanych ryjków w galerii

Posted

Cienka napisał(a):

Wredny małpiszon i tyle :eviltong: Mają być - Ty wiesz ,ze ja was w koncu odwiedze :mad:

Posted

lourdnes napisał(a):
Wredny małpiszon i tyle :eviltong: Mają być - Ty wiesz ,ze ja was w koncu odwiedze :mad:

Do tego czasu zdążysz zapomnieć ty pamiętliwa nie jesteś hahaha

Posted

Cienka napisał(a):

To wstaw tutaj,tu nikt się nie obraża :diabloti:.

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu wielkie gratulki za wystawę odzywam się dopiero teraz bo w weekend zostałam porwana (z Mośkami) przez ziółków i pojechaliśmy do Helu

Alez ja się nie gniewam...:)

Kisses napisał(a):
Też z opóźnieniem, ale gratulacje :loveu:

Dziękować!
Deer - dzięki:)

Pzdr.

Posted

O, Kochana, ja do tej Twojej samotni sama nie dotrę... Ale zyczę smacznego, piszę się na nastepne pieczenie. A może i w lipcu, jak Alicja dotrze do W-wy...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, Kochana, ja do tej Twojej samotni sama nie dotrę... Ale zyczę smacznego, piszę się na nastepne pieczenie. A może i w lipcu, jak Alicja dotrze do W-wy...?

pzdr.

Jak juz jest tak kulinarnie to kiedy znowu robisz rozki pierozki?:) Po naogladaniu sie ciasteczek dla psow pamietam ,ze kiedys bylo cos dla nas :evil_lol:
A swoja drogą ja jestem wielki łacuch a z takim rozkiem pierozkiem to nie tylko nad baskami bys miala wladze jakbym byla obok :eviltong:

Posted

lourdnes napisał(a):
Jak juz jest tak kulinarnie to kiedy znowu robisz rozki pierozki?:) Po naogladaniu sie ciasteczek dla psow pamietam ,ze kiedys bylo cos dla nas :evil_lol:
A swoja drogą ja jestem wielki łacuch a z takim rozkiem pierozkiem to nie tylko nad baskami bys miala wladze jakbym byla obok :eviltong:

Na Sopot na pewno napieke rożków-pierozków. chyba nawet z pełnej porcji, coby dla wszystkich starczyło:)
A tak bliżej, to chyba na 3-dniówkę na Słowacji; pewna nie jestem, ale będe się starała:)

Pzdr.

Posted

Noga nadal daje o sobie znac, ale głownie przy jakims mocnym szarpnięciu np. przez psa. Przy bieganiu, chodzeniu - jest juz prawie OK:)
W kazdym bądź razie biegam bez stabilizatora:)

Pzdr.