taxelina Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Mam już wieści z wystawy. ROMKA BOB BABY FELKA BOB WETERAN SEREK CWC, BOS, BOB i BOG III Gratulacje!!! :loveu: Ja dopiero teraz mam chwilke, bo goscie z dogo byli na weekendzie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [quote name='Elitesse']patrzac na to ze najczesciej NIC nie daja to i swinskie uszko jest dobre :) W dawnym bloku wschodnim, a więc i na Litwie, Łotwie, Estonii, zawsze jest sporo nagród, różnych... rozetki, figurki, próbki itp. A tutaj taki zonk... [quote name='Vectra']WOW , nagroda wypasiona :diabloti: Hahaha, noooooooo, wypasiona;) [quote name='lourdnes']To czekamy :) A zwycięzca juz zjadł swoją nagrodę ?:) Nie, zwycięzca nie dostał tej nagrody; zawłaszczyła ja sobie Romka:) Choć w pierwszej chwili chciałam przekazac ją przy okazji do Schroniska... [quote name='Zuza i Noddy']To jeszcze takie info, które znalazłam na Facebooku: Old Legend´s Dojo-Hoshi won Ex1, CAC, BOB and BOG1 today in Jelenia Gora. A ja nawet nie wiedziałam, że Katrin i Petra wybierają się do Polski. Ja tez nie wiedziałam...Doczytałam się wczoraj na FB, że Katrinjedzie. A Petra tez była...? Sędzia: Magdalena Musiał:) [quote name='Błyskotka']To pucharków nie było za Boba ? Nie.... [quote name='Alicja']mmmmmmmmmmmmm, dobre ucho nie jest złe ;) No tak, ale ja mam 7 taki mordeczek, co to by chetnie się zaopiekowali świńskim uszkiem..... więc wzięła najmłodsza. I pociamkała w samotności;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja tez nie wiedziałam...Doczytałam się wczoraj na FB, że Katrinjedzie. A Petra tez była...? Sędzia: Magdalena Musiał:) Pzdr. Tak były oby dwie z kilkoma psiakami, Petra dodała wyniki na tablicy na fb: We had a very successful day at the National Dog Show in Jelenia Gora (PL). Judging was Mrs. Magdalena Musial. OL Dojo-Hoshi won CWC, BOB and is now new Polish Champion. Zahleka Taji Watch the OL won CWC and BOS. OL Chinese Paony won CWC and Nganga´s Jimi Hendirix won his first CWC! OL Ignis was in the Baby Class and dispite her overshot bite received a very pleasing promising. Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Asiu wielkie gratulki za wystawę odzywam się dopiero teraz bo w weekend zostałam porwana (z Mośkami) przez ziółków i pojechaliśmy do Helu Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cienka napisał(a):Asiu wielkie gratulki za wystawę odzywam się dopiero teraz bo w weekend zostałam porwana (z Mośkami) przez ziółków i pojechaliśmy do Helu Ale wam dobrze :) To mam nadzieje ,ze foty są :) Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):Ale wam dobrze :) To mam nadzieje ,ze foty są :) A figusa fot nie będzie i tyle za dużo u mnie poobrażanych ryjków w galerii Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cienka napisał(a):A figusa fot nie będzie i tyle za dużo u mnie poobrażanych ryjków w galerii Wredny małpiszon i tyle :eviltong: Mają być - Ty wiesz ,ze ja was w koncu odwiedze :mad: Quote
Cienka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):Wredny małpiszon i tyle :eviltong: Mają być - Ty wiesz ,ze ja was w koncu odwiedze :mad: Do tego czasu zdążysz zapomnieć ty pamiętliwa nie jesteś hahaha Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cienka napisał(a):Do tego czasu zdążysz zapomnieć ty pamiętliwa nie jesteś hahaha No dobra - tu mnie masz :eviltong: Ale foty wstawiajcie :evil_lol: Quote
taxelina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A moj post opuszczony bo na poprzedniej stronie i Asiaczek pewnie nie zauwazyla jak odp :P Quote
Buszki Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cienka napisał(a):A figusa fot nie będzie i tyle za dużo u mnie poobrażanych ryjków w galerii To wstaw tutaj,tu nikt się nie obraża :diabloti:. Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 deer_1987 napisał(a):A moj post opuszczony bo na poprzedniej stronie i Asiaczek pewnie nie zauwazyla jak odp :P Hihihi robi sie wesoło :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Cienka napisał(a):Asiu wielkie gratulki za wystawę odzywam się dopiero teraz bo w weekend zostałam porwana (z Mośkami) przez ziółków i pojechaliśmy do Helu Alez ja się nie gniewam...:) Kisses napisał(a):Też z opóźnieniem, ale gratulacje :loveu: Dziękować! Deer - dzięki:) Pzdr. Quote
Vectra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 jak by kto pytał , karkóweczka się piecze :cooldevi: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 O, Kochana, ja do tej Twojej samotni sama nie dotrę... Ale zyczę smacznego, piszę się na nastepne pieczenie. A może i w lipcu, jak Alicja dotrze do W-wy...? pzdr. Quote
lourdnes Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Asiaczek napisał(a):O, Kochana, ja do tej Twojej samotni sama nie dotrę... Ale zyczę smacznego, piszę się na nastepne pieczenie. A może i w lipcu, jak Alicja dotrze do W-wy...? pzdr. Jak juz jest tak kulinarnie to kiedy znowu robisz rozki pierozki?:) Po naogladaniu sie ciasteczek dla psow pamietam ,ze kiedys bylo cos dla nas :evil_lol: A swoja drogą ja jestem wielki łacuch a z takim rozkiem pierozkiem to nie tylko nad baskami bys miala wladze jakbym byla obok :eviltong: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 lourdnes napisał(a):Jak juz jest tak kulinarnie to kiedy znowu robisz rozki pierozki?:) Po naogladaniu sie ciasteczek dla psow pamietam ,ze kiedys bylo cos dla nas :evil_lol: A swoja drogą ja jestem wielki łacuch a z takim rozkiem pierozkiem to nie tylko nad baskami bys miala wladze jakbym byla obok :eviltong: Na Sopot na pewno napieke rożków-pierozków. chyba nawet z pełnej porcji, coby dla wszystkich starczyło:) A tak bliżej, to chyba na 3-dniówkę na Słowacji; pewna nie jestem, ale będe się starała:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Mam juz kilka zdjęć z Alytus od Klaudii. Sa b. ładne - zapraszam:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - Serek:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Cd. Alytus, 14-05-2011 ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - Romka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us - Pańcia, ale było fajnie, prawda? - Prawda, prawda... Uploaded with ImageShack.us FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - Felka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie to wszystko. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Rzeczywiście piękne fotki. 3 najładniejsza :) A jak noga? już całkowicie nie dokucza? Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Noga nadal daje o sobie znac, ale głownie przy jakims mocnym szarpnięciu np. przez psa. Przy bieganiu, chodzeniu - jest juz prawie OK:) W kazdym bądź razie biegam bez stabilizatora:) Pzdr. Quote
Recommended Posts