Asiaczek Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 deer_1987 Paula03 gosiaja - dziękuję jako hodowca:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj na wystawie CACIB w Łodzi PEPPERMINT fRIEND Asiaczek FCi uzyskał ostatni wniosek do tytułu MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI!!!!!! Jupiiiiiiiiii:) Pzdr.No i znowu gratki :) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ale to głównie dla zielonej; Pepitek jest u niej:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Dzisiaj,podczas porannego spacerku, poczułam się doceniona;) Jstem na spacerku, psy kręcą się po trawniczku i, gdy znalazły juz "swoje" miejsce" - zginają się i robią kuuuu. Ja w tym czasie wyjmuję torebeczki z kieszeni. Ładuję "znaleziska" do torebek i idę do pobliskiego śmietnika, aby wyrzucić to "złoto". Widzę, że akurat podjechała śmieciara i dozorca pomaga im toczyc pojemniki na śmieci w kierunku śmieciary. Więc podchodze bliżej i grzecznie pytam, czy mogę wyrzucić "to" do pojemników. Na to p. dozorca - "Alez oczywiście!". Podziękowałam i wrzuciłam. Idę sobie dalej a w oddali słyszę, jak p. dozorca mówi do smieciarzy: "To jedyna osoba na osiedlu, która sprząta po swoich psach...". Nie wiem, czy mam się z tego cieszyć czy płakać... Pzdr. Quote
jambi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Asiaczek']Idę sobie dalej a w oddali słyszę, jak p. dozorca mówi do smieciarzy: "To jedyna osoba na osiedlu, która sprząta po swoich psach...". Nie wiem, czy mam się z tego cieszyć czy płakać... a może puścić mimo uszu ;) ja tez mieszkam na tym osiedlu i tez sprzatm po swoich psach, dozorca widać niedoinformowany ;) jakies wieści o Wazirku? Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='jambi']a może puścić mimo uszu ;) ja tez mieszkam na tym osiedlu i tez sprzatm po swoich psach, dozorca widać niedoinformowany ;) jakies wieści o Wazirku?[/QUOTE] Bo on dosyć wczesnie rano sprząta posesje i Ciebie po prostu nie widzi... O Wazim cisza. [quote name=':: FiGa ::']Gratulacje ;) podwojne :cool3:[/QUOTE] A dziękować:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Zobaczcie, jak dobrze wiedzie się rudej suczce o imieniu PROFESSIONAL PANCAKE Asiaczek FCI vel Zula. Pozazdrościć! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Zula:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Rośnie nam młody narybke do konkurencji Młody Prezenter:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
zielona Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Asiu to jest ta suczka "oczko".Tak ją nazywałam. Podobna do mamy.Bardzo mi się podoba. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Nie jest zbyt duża, ale jest proporcjonalna, ładnie katowana, ładna głowa:) Tez mi się podoba:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 I jeszcze zaległe 2 fotki FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - brat Farika i Felki... czy ktoś go jeszcze pamięta? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Zula super, ale Finagal też się pięknie trzyma, śliczny chłopak. Quote
Savannah Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 pamieta sie Fingala, pamieta :)) Asiaczku zobaczymy się gdzieś mam nadzieję.... Quote
Sylwia K Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/807/zmianarozmiarup1090575.jpg/ śliczna Quote
Vectra Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Asiu , potrawka kurczakowo-pieczarkowo .... wg Twojego przepisu , zmodernizowana trochę przez moją inwencję - REWELACJA :) Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Zula super, ale Finagal też się pięknie trzyma, śliczny chłopak. Chyba jedynie Fariczek posunął się, bo i Felka tez OK:) [quote name='Savannah']pamieta sie Fingala, pamieta :)) Asiaczku zobaczymy się gdzieś mam nadzieję.... Nie wiem, gdzie, ale tak BTW - brakuje mi pen-drive'a.... mówi Ci to coś? [quote name='gosiaja']a morastego brata od łatek zdjęć nie masz?? Nie, nowych fotek nie mam. Napiszę dzisiaj do Właścicieli i poproszę:) [quote name='Sylwia K']http://imageshack.us/photo/my-images/807/zmianarozmiarup1090575.jpg/ śliczna Tak, na zdjęciu widac, że ma sporo uroku:) [quote name='Vectra']Asiu , potrawka kurczakowo-pieczarkowo .... wg Twojego przepisu , zmodernizowana trochę przez moją inwencję - REWELACJA :) O, a co dodałaś lub czego nie dodałaś? Pisz , bom ciekawa... [quote name='deer_1987']Witam sie serdecznie! Witamy, witamy! Zapowiada się śliczny dzień. Bo i słoneczko od rana i dzisiaj przychodzi fachowiec od pralki i wymienia mi pompę (więc będe mogła zrobić wreszcie pranie), bo niedługo wystawa na Litwie, bo.... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No to milego dnia zycze :) Widze wlasnie ze sloneczko ladne i nawet nie wieje tak jak wczoraj :) A u nas dalam zdjecie nietypowego goscia pod koldra:) Quote
Recommended Posts