Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi:brawo Asiaczki i baski:multi::multi: świetne fotki z wystawy i błękitna bluzeczka jak najbardziej ok;) Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Aaaaa, przeczytałam taką oto piękną, niezwykle trafną złota mysl: "nie puszczone bąki idą do głowy a tam powstają posrane pomysły..." Pzdr. :evil_lol: Super myśl. Cześc Asiaczku :) Boksie nie muszą mieć IPO do tyt. Championa Polski, wystarczą 3 CWC ( jedno międzynarodowe), i odstęp czasu tak jak u innych ras :) Pozdrowionka :) Quote
SuperGosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dostalam wlasnie maila od naszej wspolnej znajomej Kasi od grzywek, a w nim cos aktualnego :diabloti: "A oto kilka zasad przetrwania w biurze. Zasady biurokratyczne: 1. Nie myśl! A jeżeli już pomyślałeś to... 2. Nie mów! Ale jeżeli już powiedziałeś to... 3. Nie pisz! Jeżeli już napisałeś to... 4. Nie podpisuj! A jak podpisałeś, no to się potem nie dziw.... Prawo Tertila: Sprawa raz odłożona dalej odkłada się sama. Prawo Clyde'a: Im dłużej zwlekasz z tym, co masz do zrobienia, tym większa szansa, że ktoś cię wyręczy.... Zasada Larsona: Dokonaj czegoś niemożliwego, a szef zaliczy to do twoich obowiązków. Reguła Achesona: Raport ma służyć nie informowaniu czytelnika, lecz ochronie autora. Prawo Niesa: Energia zużywana przez biurokracje na obronę błędu jest wprost proporcjonalna do jego wielkości. Prawo Phillipa: Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze. Reguły komisyjne: 1. Nigdy nie zjawiaj się na czas, bo będziesz musiał zaczynać. 2. Nie odzywaj się do połowy posiedzenia, a zyskasz opinię człowieka inteligentnego. 3. Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz. 4. Kiedy masz wątpliwości zaproponuj powołanie podkomisji. 5. Pierwszy wystąp z wnioskiem o przełożenie obrad do 2013 Zyskasz popularność, gdyż wszyscy na to czekają. Prawo Woltrskiego: Praca w zespole polega na tym, że przez połowę czasu trzeba tłumaczyć innym, że są w błędzie. Prawo Owena: Jeśli jesteś dobry, to cała robota zwali się na ciebie. Jeśli jesteś naprawdę dobry, to nie dopuścisz do tego." Wydrukuje sobie i powiesze na scianie przy biurku obok wedrujacej listy pracownikow. Dzis znowu gdzies sobie poszla :scream7: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Czoko']Uśmiech Żeleczki na ringu był rzeczywiście prześliczny... Jutro będę na Polu Mokotowskim od około 13.30 Czoko - o tej porze, to ja będę dopiero wracała z zakupów z MAKRO... Widac, że i tym razem nie uda nam sie spotkać... [quote name='gwiezdny-wyslannik']Co ja tu widzę, wystarczy chwila nieobecności a nóżki już obrobione! :) Ale w sumie to mieliśmy duże szczęście, że ostrzygliśmy nóżki, bo w innym wypadku moglibyśmy dostrzec sporą ilość kłaczków między paluszkami :lol: :diabloti: Matagi - zgadłaś to Tajfunek Piotrka, znów nam się powiodło ;) SuperGosia - my to mamy do pogadania :evil_lol: A ja się cieszę, że GW nas nie pobiła za te nóżki... [quote name='SuperGosia']Witaj :multi: Dostalismy potwierdzenie CACIBa z Litwy, chwale sie wszystkim i wszedzie do znudzenia :megagrin: Drugiego trzeba by z Lodzi przywiezc ;) Asia, a Ty jedziesz z baskami-bobaskami, czy jeszcze tak dalekiech i podstepnych planow nie masz?? Oj, plany to ja już mam,rozpisane nawet do kwietnia włącznie. ale w tych planach nie wybieram się ani do Plocka ani do Łodzi... Co prawda w Łodzi będę, ale na klubówce we wrześniu. [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:brawo Asiaczki i baski:multi::multi: świetne fotki z wystawy i błękitna bluzeczka jak najbardziej ok;) Wiesz, jak oglądam zdjęcia, to też wydaje mi się, że błękitny kolor "pasi" do basków.:lol: [quote name='bonita']:evil_lol: Super myśl. Cześc Asiaczku :) Boksie nie muszą mieć IPO do tyt. Championa Polski, wystarczą 3 CWC ( jedno międzynarodowe), i odstęp czasu tak jak u innych ras :) Pozdrowionka :) Bardzo dzięki za info. Już zaraz wyslę odp. tej mojej Oli z Węgier. A dla Ciebie postaram się o jakieś fotki boxerków z jej hodowli. W podziękowaniu. No i na PW (bo chyba tak normalnie na DGM to nie wolno) prześlę Ci namiary na stronę www tej mojej Oli. Mnie jej boksie bardzo się podobają. Są podobne w typie do Twoich... Super Gosia - po przeczytaniu takich rewelacji, to nic, tylko się powiesić... Hihihi :evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Bonita - dostałaś PW? A byłaś może na stronie? Jakie wrażenia? pzdr. Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Bonita - dostałaś PW? A byłaś może na stronie? Jakie wrażenia? pzdr. Cześć Asiaczku! Dostałam PW Oczywiście że oglądałam stronkę, psy Twojej koleżanki są piękne :D Słyszałam już o tej hodowli. Gdyby mój Bonek był "normalny", to z chęcią bym się tam wybrała, podoba mi się QRARE v. Eurozone:loveu: . Piękny pies:loveu: . Quote
donya Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Asiaczek'] Donya - jakie mało!!! Ja uważam, że zdjęć jest całkiem sporo! Pzdr. Nooo, może i sporo - i okazy na zdjęciach całkiem, całkiem ;) :lol: :lol: Tylko, że ja wciąż czekam na nowe fotki małych szkrabków :loveu: Quote
PANGEA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Anecioreczek'] JAKI RUCH!!!! :-o Rany!!! Co za wykrok :-o Super fotka, uwielbiam te faze ruchu :loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='mamabazyla']A kluseczki gdzie??:evil_lol:pewnie śpią;) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']Cześć Asiaczku! Dostałam PW Oczywiście że oglądałam stronkę, psy Twojej koleżanki są piękne :D Słyszałam już o tej hodowli. Gdyby mój Bonek był "normalny", to z chęcią bym się tam wybrała, podoba mi się QRARE v. Eurozone:loveu: . Piękny pies:loveu: . Dlaczego szkalujesz swojego psa? Nic nie wiem na temat jego "nienormalności"... [quote name='donya']Nooo, może i sporo - i okazy na zdjęciach całkiem, całkiem ;) :lol: :lol: Tylko, że ja wciąż czekam na nowe fotki małych szkrabków :loveu: Aaaaa, wsio jasne! Wczoraj, tuz przed wyjściem do pracy porobiłam fotki maluchów, jak juz stoją na nóżkach. Cudowności! Poczekaj jeszcze troszkę, bo w pracy jestem do 9.00, potem spacerki i dopiero ok. 12:00 pewnie usiądę do kompa... [quote name='PANGEA']JAKI RUCH!!!! :-o Rany!!! Co za wykrok :-o Super fotka, uwielbiam te faze ruchu :loveu: Ja też lubię takie fotki, bo tutaj juz nic się nie ukryje, prawda? Albo pies jest kątowany OK, albo nie... Na mojej stronie www (Galerie - wystawy) jest sporo takich ujęć... Jak znajdziesz czas - zajrzyj tam i poszukaj... Sylrwia, Mamabazyla, Alicjarydzewska - mam najnowsze fotki maluchów, jak już stoją na własnych nóżkach. Co prawda, to jeszcze jest faza "kiwaczków" i trudno tu powiedzieć, że twardo stoją na ziemi, ale przynajmniej usiłują...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Najświeższe wieści z Rzeszowa; Abotere's WAHZIRI - CAC, NPwR!!! Skonczony Championat Polski!!! jejeje Sędzia: Piotr KUBICA (oceniał I raz jednego z moich basków). Wazirek był prezentowany ( i to jak skutecznie!!!) przez Pearl, naszą kolezankę z DGM. Perełko jesteś the best!!! Masz u mnie duże lody, dużą kawę, duże ciacho, oj, sama nie wiem, głupoty piszę, ale to ze szczęścia i radości!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr. Quote
Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 gratulacje!!!:laola: cieszę sie razem z Wami czekam na fotki kiwaczków mój kiwaczek tez chodzi potroszku ale trzęsie sie jeszcze na łapkach, odwiedzę go w poniedziałek lub wtorek to bedę wiedziała czy ma jakieś postępy:lol: Quote
sylrwia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Sylrwia, Mamabazyla, Alicjarydzewska - mam najnowsze fotki maluchów, jak już stoją na własnych nóżkach. Co prawda, to jeszcze jest faza "kiwaczków" i trudno tu powiedzieć, że twardo stoją na ziemi, ale przynajmniej usiłują...:lol: Pzdr. Bardzo sie ciesze że masz już zdjecia:evil_lol: a podzielisz sie z nami nimi?:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Oj, oj, oj... nie krzyczcie, nie bijcie... Musiałam trochę do siebie dojść po 12-godzinnym dyżurze... Ale już jestem przy kompie, bo... Perełka + Wahzirek skutecznie mnie obudzili. :lol: Ale z drugiej strony, być budzonym informacją, że mój Wazi skończył Championat Polski, to tak może być codziennie, nie? No, dobra, dobra. Już zabieram się do zdjęć. pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No, zabieramy się do wstawiania fotek. Tradycyjnie, na pierwszy ogień idzie KEY TO LOVE Asiaczek. Zawstydzony KEY. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Cd. KENTARO WITH ME Asiaczek Jestem zły! No, tylko troszkę;)... Mamcia, daj buzi! Czego tam szukasz, gówniarzu? Sunie za chwilę. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale cuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool3: :cool3: ukradne ci jednego:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 OK. Bierz chłopaka... ja nie patrzę...:lol: pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jutro przyjezdzam i wlamie ci sie do domu wykradne wszystkie baski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dobry ze mnie zlodziej bo jeszcze sie zapowiada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Nie, no coś Ty! Wszystkich nie kradnij, bo będzie łatwo za Tobą trafić. Weź jednego, a ja i tak nie zorientuję się; tzn. udam, że nie widzę, OK? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ok alatwione co miocik to jednego dla mnie:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts