Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Deer - tych informacji o Wazirku to tak jakby wogóle nie było.... Ostatnia sprzed prawie 2 tygodni ... i cisza... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Deer - tych informacji o Wazirku to tak jakby wogóle nie było.... Ostatnia sprzed prawie 2 tygodni ... i cisza... Pzdr. udostepnie znow na fb. zalozylas mu watek tutaj w zagionych? Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Na FB jest wątek-wydarzenie i tutaj też jest temat. Widziałam, że sie tam zalogowałaś, dzięki:) Pzdr. Quote
taxelina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Na FB jest wątek-wydarzenie i tutaj też jest temat. Widziałam, że sie tam zalogowałaś, dzięki:) Pzdr. a zaprosisz mnie do wydarzenia? albo powiedz jak je znalesc Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Zaraz wejdę na FB, to zerknę, jak to zrobić:) Pzdr. Quote
Gioco Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Sama wiesz, że to loteria, te wszystkie BIS'y. Oby tylko smerfa nie załamała się, gdy nie zajmie I miejsca....;-)[/QUOTE] BIS'y? Ogólnie wystawa to gigantyczna loteria. Młoda się nie załamie, na kilku wystawach była, gdzie robiliśmy tylko hodowlankę i widziała, jak ze stoickim spokojem przyjmowałam oceny, raz nawet bez lokaty. Pod tym kątem jest już wyedukowna ;-) [quote name='Vectra']to wygląda świetnie !!! dzieciak i weteran pies ... W Krakowie , taki występ zrobiła dziewuszka z bullką ... normalnie wszyscy klaskali dookoła ringu , tak to pięknie wyglądało. Bullek był doskonale wyuczony , słuchać swojej małej pańci ... Więc jak najbardziej Smerfę edukuj i niech pokazuje !! [/QUOTE] Gi to się sama zaprezentuje, dlatego mogę spokojnie pod nią podłączyć Smerfę. Problem tylko z wiekiem Smerfy. Rozmawiałam w warszawskim oddziale i uzyskałam wiadomość, że powinna mieć skończone 8 lat - jak do Młodego Prezentera. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Gioco - jest jeszcze taka konkurencja "Dziecko i pies", i tam nie ma ograniczeń wieku, ale nie każdy oddział organizuje tę konkurencję... Pzdr. Quote
Gioco Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 O tej konkurencji wiem i tam ten duet puszczę. Na chwilę obecną jednak muszę dogoić rękę - inaczej nie ma komu przygotować psów. Asiaczku, wspominałaś, że były sygnały spod Okęcia o Wazim. I nic? Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Spod Okęcia? Nie, nic o tym nie wiem... Pzdr. Quote
Gioco Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Może ja źle przeczytałam ale coś mi się kołacze o tym kierunku Żwirki i Wigury co do portu lotniczego dochodzi. Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Był sygnał, że Wazik był widziany, jak przebiegał ul.Żwirki i Wigury w kier. hotelu Novotel. Potem miał pobiec na pobliskie osiedle. Byłam tam, okleiłam, co mogłam, ale nikt go nie widział... Pzd. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Asiaczku dodałam do wystawy pare fotek tych rosyjskich pieskow dla Twojej znajomej Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='lourdnes']Asiaczku dodałam do wystawy pare fotek tych rosyjskich pieskow dla Twojej znajomej Dziękuję; Natalia na pewno będzie baaaardzo zadowolona:) Ona na FB napisała, że bardzo sorry, ale nie ma żadnej fotki z wystawy. Więc ja do niej, że jakie sorry, fotki sa! Naprawdę się ucieszyła:) Pzdr. Quote
Króffka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Asiaczku , ile ty masz tych basków? Bo się nie mogę doliczyc.;) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Witaj, Króffka. Basków mam dużo... różnych-różnistych...;) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dlatego muszę do Ciebie wpaść z moim apaatosem i obfocic całe to Baskowe towarzystwo :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 lourdnes, wiesz, że masz stałe zaproszenie:) pzdr. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']lourdnes, wiesz, że masz stałe zaproszenie:) pzdr. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i tym razem jak Zielona ruszy sie z domu to przyjadę :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Zielona to juz jest w trakcie szykowania. Więc obie przyjedziecie? Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Zielona to juz jest w trakcie szykowania. Więc obie przyjedziecie? Pzdr.[/QUOTE] Do łodzi niestety nie jadę bo nie mam z kim koni zostawić ale jak będzie krótszy wyjazd to juz obiecuję będę :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Dogaduj się z zieloną. Fajnie byłoby gościć Was obie u mnie:) .Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Dogaduj się z zieloną. Fajnie byłoby gościć Was obie u mnie:) .Pzdr. Zielona juz wie :) Jadę i basta . Mowiła ,ze masz dużo modeli do fotografowania wiec nie moze mnie taka okazja ominąć a ja uwielbiam robic zdjęcia :) Jeszcze nie bardzo umiem ale powoli sie wprawiam:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 OK. No więc nie zapomnij aparatosa. Bardzo chciałabym potrzymać to cudo w swoich łapkach i postrzelać kilka foteczek... Pzdr.. Quote
Recommended Posts