Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Deer - tych informacji o Wazirku to tak jakby wogóle nie było....
Ostatnia sprzed prawie 2 tygodni ... i cisza...

Pzdr.

udostepnie znow na fb. zalozylas mu watek tutaj w zagionych?

Posted

[quote name='Asiaczek']Na FB jest wątek-wydarzenie i tutaj też jest temat. Widziałam, że sie tam zalogowałaś, dzięki:)

Pzdr.

a zaprosisz mnie do wydarzenia? albo powiedz jak je znalesc

Posted

[quote name='Asiaczek']Sama wiesz, że to loteria, te wszystkie BIS'y. Oby tylko smerfa nie załamała się, gdy nie zajmie I miejsca....;-)[/QUOTE]
BIS'y? Ogólnie wystawa to gigantyczna loteria. Młoda się nie załamie, na kilku wystawach była, gdzie robiliśmy tylko hodowlankę i widziała, jak ze stoickim spokojem przyjmowałam oceny, raz nawet bez lokaty. Pod tym kątem jest już wyedukowna ;-)

[quote name='Vectra']to wygląda świetnie !!! dzieciak i weteran pies ...
W Krakowie , taki występ zrobiła dziewuszka z bullką ... normalnie wszyscy klaskali dookoła ringu , tak to pięknie wyglądało.
Bullek był doskonale wyuczony , słuchać swojej małej pańci ...

Więc jak najbardziej Smerfę edukuj i niech pokazuje !!
[/QUOTE]
Gi to się sama zaprezentuje, dlatego mogę spokojnie pod nią podłączyć Smerfę. Problem tylko z wiekiem Smerfy. Rozmawiałam w warszawskim oddziale i uzyskałam wiadomość, że powinna mieć skończone 8 lat - jak do Młodego Prezentera.

Posted

O tej konkurencji wiem i tam ten duet puszczę. Na chwilę obecną jednak muszę dogoić rękę - inaczej nie ma komu przygotować psów.

Asiaczku, wspominałaś, że były sygnały spod Okęcia o Wazim. I nic?

Posted

Był sygnał, że Wazik był widziany, jak przebiegał ul.Żwirki i Wigury w kier. hotelu Novotel. Potem miał pobiec na pobliskie osiedle.
Byłam tam, okleiłam, co mogłam, ale nikt go nie widział...

Pzd.

Posted

[quote name='lourdnes']Asiaczku dodałam do wystawy pare fotek tych rosyjskich pieskow dla Twojej znajomej
Dziękuję; Natalia na pewno będzie baaaardzo zadowolona:)
Ona na FB napisała, że bardzo sorry, ale nie ma żadnej fotki z wystawy. Więc ja do niej, że jakie sorry, fotki sa!
Naprawdę się ucieszyła:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']lourdnes, wiesz, że masz stałe zaproszenie:)

pzdr.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i tym razem jak Zielona ruszy sie z domu to przyjadę :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zielona to juz jest w trakcie szykowania. Więc obie przyjedziecie?

Pzdr.[/QUOTE]
Do łodzi niestety nie jadę bo nie mam z kim koni zostawić ale jak będzie krótszy wyjazd to juz obiecuję będę :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Dogaduj się z zieloną. Fajnie byłoby gościć Was obie u mnie:)

.Pzdr.
Zielona juz wie :) Jadę i basta . Mowiła ,ze masz dużo modeli do fotografowania wiec nie moze mnie taka okazja ominąć a ja uwielbiam robic zdjęcia :) Jeszcze nie bardzo umiem ale powoli sie wprawiam:evil_lol: