gosiaja Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 a bo ja sobie z Azizem skojarzyłam on się wyciera i szaleje Quote
betka-sp Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Ciapkowa.']To brawo dla Romki :) Niestety mnie nie będzie w Opolu, ale życzę powodzenia! ;).[/QUOTE] nas tez jednak nie /na 99%/ ..ale trzymamy kciukasy za Asiaczkowe piesie ;)))) Quote
inga.mm Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT] Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Korenia']Chcą pewnie uciec od wody :) w sensie tej, co mają na sobie ;) Amy też tak szaleje ;)[/QUOTE] Może i o wodę chodzi, a przynajmniej o jej resztki;) Ami - Prawdziwy Przedstawiciel Psiowy;) [quote name='gosiaja']a bo ja sobie z Azizem skojarzyłam on się wyciera i szaleje[/QUOTE] Patrz, a moje TYLKO szaleją...;) [quote name='betka-sp']nas tez jednak nie /na 99%/ ..ale trzymamy kciukasy za Asiaczkowe piesie ;))))[/QUOTE] Szkoda, Ze Was nie będzie... [quote name='inga.mm'][INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT][/QUOTE] O, matko...... następny problem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Powoli zbieramy się i..... jazda do Opola. Busik będzie nieco wypchany, ale myslę, że damy radę;) Trzymajcie za nas kciukaski:) Pzdr. Quote
taxelina Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 My jeszcze raz trzymamy! bo juz wczoraj zapowiedzialam ze trzymac bede! Quote
Alicja Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Asiu :kciuki: Przez te moje zdrowotne zawirowania , dopiero dziś zorientowałam się ze to dziś Opole ...a chciałam podjechać do siostry i skoczyć na wystawę Quote
Yourii Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 I jak ? I jak ? Kciuki poskutkowały ? już nie mam siły trzymać :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nadzienie jest różne, generalnie marmoladka w różnych smakach, z rodzynkami i suszoną żurawiną [FONT=Comic Sans MS]Brzmi bardzo smakowicie :-)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
ewtos Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nikt nic nie wie jak tam Asiaczkowe stadko ? Kciuki trzymam, oczywiste, ale tak myślę czy wszystkie pudła ich, czy coś zostawili konkurencji :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='Alicja']Asiu :kciuki: Przez te moje zdrowotne zawirowania , dopiero dziś zorientowałam się ze to dziś Opole ...a chciałam podjechać do siostry i skoczyć na wystawę[/QUOTE] Gapiszon z Ciebie;) [quote name='Elitesse']calkiem niezle poszlo asiaczkowym baskom :)[/QUOTE] Oj tak, oj tak:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Na wystawę w Opolupojechali: Kanibaru FROMAJE FRAIS 9Serek) OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik) ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (Roma) - absolutna debiutantka OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Szepsi) LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI (Erka) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) Silna ekipa, to i wyniki sa całkiem-całkiem:) I tak: Serek - dosk.1, CWC, r.CACIB Ofik - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ofik rozpoczął Interchampionat:) Roma - w.o.1, Best Baby, BIS BABY2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mała dała z siebie wszystko i zadziwiła mnie niesamowicie...Ma Romcia potencjał, oj ma! Szepsi - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Naj. Junior, na finałach "wyszła z grupy". Po prostu zjawiskowa w ruchu; dawno nie widzialam tak biegnącego basenji, serio....Szepsi, tak jak i niezyjąca Maśka ["], są po Żelce. Tak więc ten ruch to chyba Mamcia w genach przekazała... Szepsi była pokazana przez Madunia, której pięknie dziękuję za cudny handling na ringu i na finałach:) Dodatkowo Szepsi zakończyła Młodzieżowy Championat Polski!!! Brawo, Buszki, Brawo Szepsi!!! Erka - mimo konkurencji w katalogu, sama dzielnie broniła się w kl. championów - dosk.1, CWC, CACIB, BOS Felka - dosk.1, Naj. Weteran. Niestety na finałach nie wpadła oko sędziemu... Pzdr. Quote
Korenia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Brawo!! :) Super wypadliście! :) Największe gratulacje dla Romki ! :) W końcu to debiutantka ;) Quote
Asiaczek Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Najmniejsza ma dostać największe gratulacje? Niesamowite:) Pzdr. Quote
Kisses Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Asiaczku, super :) Bardzo mi było miło trochę u was pokoczować :D Quote
Gioco Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Gratulujemy Asiaczkom :Rose: Jak mi się już chce na ring ale z tą moją ręką to nie wiem kiedy dotrzemy :niewiem::wallbash: Quote
Recommended Posts