Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ciapkowa.']To brawo dla Romki :)

Niestety mnie nie będzie w Opolu, ale życzę powodzenia! ;).[/QUOTE]

nas tez jednak nie /na 99%/ ..ale trzymamy kciukasy za Asiaczkowe piesie ;))))

Posted

[INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]

[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT]

Posted

[quote name='Korenia']Chcą pewnie uciec od wody :) w sensie tej, co mają na sobie ;)
Amy też tak szaleje ;)[/QUOTE]
Może i o wodę chodzi, a przynajmniej o jej resztki;)
Ami - Prawdziwy Przedstawiciel Psiowy;)

[quote name='gosiaja']a bo ja sobie z Azizem skojarzyłam on się wyciera i szaleje[/QUOTE]
Patrz, a moje TYLKO szaleją...;)

[quote name='betka-sp']nas tez jednak nie /na 99%/ ..ale trzymamy kciukasy za Asiaczkowe piesie ;))))[/QUOTE]
Szkoda, Ze Was nie będzie...

[quote name='inga.mm'][INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]
[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT][/QUOTE]
O, matko...... następny problem...

Pzdr.

Posted

Asiu :kciuki:

Przez te moje zdrowotne zawirowania , dopiero dziś zorientowałam się ze to dziś Opole ...a chciałam podjechać do siostry i skoczyć na wystawę

Posted

Nikt nic nie wie jak tam Asiaczkowe stadko ? Kciuki trzymam, oczywiste, ale tak myślę czy wszystkie pudła ich, czy coś zostawili konkurencji :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicja']Asiu :kciuki:
Przez te moje zdrowotne zawirowania , dopiero dziś zorientowałam się ze to dziś Opole ...a chciałam podjechać do siostry i skoczyć na wystawę[/QUOTE]
Gapiszon z Ciebie;)

[quote name='Elitesse']calkiem niezle poszlo asiaczkowym baskom :)[/QUOTE]
Oj tak, oj tak:)

Pzdr.

Posted

Na wystawę w Opolupojechali:
Kanibaru FROMAJE FRAIS 9Serek)
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Ofik)
ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (Roma) - absolutna debiutantka
OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (Szepsi)
LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI (Erka)
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka)

Silna ekipa, to i wyniki sa całkiem-całkiem:) I tak:
Serek - dosk.1, CWC, r.CACIB
Ofik - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ofik rozpoczął Interchampionat:)
Roma - w.o.1, Best Baby, BIS BABY2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mała dała z siebie wszystko i zadziwiła mnie niesamowicie...Ma Romcia potencjał, oj ma!

Szepsi - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Naj. Junior, na finałach "wyszła z grupy". Po prostu zjawiskowa w ruchu; dawno nie widzialam tak biegnącego basenji, serio....Szepsi, tak jak i niezyjąca Maśka ["], są po Żelce. Tak więc ten ruch to chyba Mamcia w genach przekazała...
Szepsi była pokazana przez Madunia, której pięknie dziękuję za cudny handling na ringu i na finałach:)
Dodatkowo Szepsi zakończyła Młodzieżowy Championat Polski!!! Brawo, Buszki, Brawo Szepsi!!!

Erka - mimo konkurencji w katalogu, sama dzielnie broniła się w kl. championów - dosk.1, CWC, CACIB, BOS

Felka - dosk.1, Naj. Weteran. Niestety na finałach nie wpadła oko sędziemu...

Pzdr.