Mudik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Nie ma sprawy wciąż jestem z Tobą myślami Asiu, a i maila daję bo nie wiem czy masz maszikba@wp.pl a i szef dał info na forum dla lekarzy weterynarii Quote
Asiaczek Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Mudik napisał(a):Nie ma sprawy wciąż jestem z Tobą myślami Asiu, a i maila daję bo nie wiem czy masz maszikba@wp.pl a i szef dał info na forum dla lekarzy weterynarii Dzięki za poinformowanie wetów. Wysłałam na adres mailowy, który masz na FB, czyli na maszikba... Pzdr. Quote
Mudik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Piękne dzięki za chęć pomocy. Już wysyłam:) Edit - przed chwilą dostałam zwrot, że nie ma takiego adresu mailowego. Adres wziełam z Twojego profilu na DGM. Więc jak? Istnieje ten adres czy nie...? pzdr. dziwne bo przecież mail od Ciebie doszedł, odpisałam Ci. A tak dodatkowo to wrzuciłam świeżutkie psie fotki sportowe u siebie. Quote
taxelina Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Sto lat! Sto lat!! Zycze Ci zeby Wazirek sie znalazl i zeby Cie w zyciu spotykaly same radosci! Quote
lourdnes Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Oj to ja spiewam 200 :) I mozemy razem :beerchug: bo ja tez rogata tylko sprzed Swiąt;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ode mnie tez najlepsze życzenia, uściski i całusy ;* Quote
Agasia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Oczywiscie szybkiego powrotu Wazirka, duzo usmiechu na twarzy, kolejnych sukcesow i spelnienia marzen! :) Asiaczku jak stoisz z czasem w tym tygodniu? Ja mam wolne na uczelni do 4 maja i chociaz nauki sporo, to tak ladnie na dworku ze postanowilam pospotykac sie ze znajomymi, duzo wychodzic na powietrze... Moze sie jakos zobaczymy :)? Teraz mieszkam blisko metra, wiec mamy do siebie zdecydowanie "blizej" :D Quote
*anusia&ajlu* Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [SIZE="6"]10000 lat!!!!!!!:BIG::cunao: pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Mudik napisał(a):dziwne bo przecież mail od Ciebie doszedł, odpisałam Ci. A tak dodatkowo to wrzuciłam świeżutkie psie fotki sportowe u siebie. Bo ja wysłałam na adres mailowy znaleziony na FB (pisałam o tym). Po prostu masz 2 różne adresy mailowe. Jeden działa, drugi - nie... Agasia napisał(a):Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Oczywiscie szybkiego powrotu Wazirka, duzo usmiechu na twarzy, kolejnych sukcesow i spelnienia marzen! :) Asiaczku jak stoisz z czasem w tym tygodniu? Ja mam wolne na uczelni do 4 maja i chociaz nauki sporo, to tak ladnie na dworku ze postanowilam pospotykac sie ze znajomymi, duzo wychodzic na powietrze... Moze sie jakos zobaczymy :)? Teraz mieszkam blisko metra, wiec mamy do siebie zdecydowanie "blizej" :D jestem "za":) Widzimy się w Opolu, to można się od razu dogadać co do jakiegos spotkanka. Masz Lilkę u siebie czy u Rodziców? *anusia&ajlu* napisał(a):[SIZE="6"]10000 lat!!!!!!!:BIG::cunao: pozdrawiam O, matko...., tyle lat mam się męczyć?;) Wszystkim dziekuję bardzo za życzenia: Zuza i Noddy deer_1987 anusia&ajlu Agasia lourdnes Dzięki!!! Pzdr. Quote
Agasia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Lilka siedzi ze mna w Warszawie, mozna sie umowic na spacerek np. do lasu Kabackiego :) Po Opolu to akurat zostana mi raptem 2 dni wolne, myslalam nad tymi dniami przed Opolem. Quote
kaskaSz Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Urodziny?Imieniny? Bo ja trochę nie w temacie a pamięci do dat też nie mam. Jednakże zyczę wszystkiego najlepszego! Quote
zielona Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Haha Asiu....to Ty już "taka stara" jesteś? To nic .... ale młodo wyglądasz. Dołączam się do życzeń a przede wszystkim to powrotu Wazirka życzę. Quote
betka-sp Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 :new-bday::new-bday: 100 lat Asiaczku !! samych szczęsliwych dni /i oczywiscie szybkiego odnalezienia małego uciekiniera/:tort::tort: Quote
Buszki Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 My też się dołączamy do życzeń urodzinowych.100 lat i jeszcze trochę :). Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Agasia napisał(a):Lilka siedzi ze mna w Warszawie, mozna sie umowic na spacerek np. do lasu Kabackiego :) Po Opolu to akurat zostana mi raptem 2 dni wolne, myslalam nad tymi dniami przed Opolem. Nie, przed Opolem mam za dużo do biegania po mieście i załatwiania różnych-różnistych spraw. Nie dam rady... kaskaSz napisał(a):Urodziny?Imieniny? Bo ja trochę nie w temacie a pamięci do dat też nie mam. Jednakże zyczę wszystkiego najlepszego! Urodziny. Okrągłe:) zielona napisał(a):Haha Asiu....to Ty już "taka stara" jesteś? To nic .... ale młodo wyglądasz. Dołączam się do życzeń a przede wszystkim to powrotu Wazirka życzę. Ja cały czas powtarzam, że jestem już stara, nie wiem, skąd to zdziwko...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Pola Mokotowskie, 25.04.2011 Na początek przedstawienie psiaków:) Erka i kumple... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Romka i Erka + jakis nowy kumpel Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Cd. PM, 25,04.2011 Dziewczynki:) Na początku trochę z doooopnej strony;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prawie "jak za panią matką";) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Cd. Romka w różnych ujęciach:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Cd. Nadal Romka... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Na razie tyle. Reszta po powrocie:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Życzeń składać nie będę, bo już Facebooku to zrobiłam :) Jestem zauroczona Romką, żeby była ruda to bym ją od Ciebie ukradła :) Quote
Recommended Posts