Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Nie ma sprawy wciąż jestem z Tobą myślami Asiu, a i maila daję bo nie wiem czy masz maszikba@wp.pl a i szef dał info na forum dla lekarzy weterynarii

Dzięki za poinformowanie wetów.
Wysłałam na adres mailowy, który masz na FB, czyli na maszikba...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Piękne dzięki za chęć pomocy. Już wysyłam:)

Edit
- przed chwilą dostałam zwrot, że nie ma takiego adresu mailowego. Adres wziełam z Twojego profilu na DGM. Więc jak? Istnieje ten adres czy nie...?

pzdr.

dziwne bo przecież mail od Ciebie doszedł, odpisałam Ci.
A tak dodatkowo to wrzuciłam świeżutkie psie fotki sportowe u siebie.

Posted

Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Oczywiscie szybkiego powrotu Wazirka, duzo usmiechu na twarzy, kolejnych sukcesow i spelnienia marzen! :)

Asiaczku jak stoisz z czasem w tym tygodniu? Ja mam wolne na uczelni do 4 maja i chociaz nauki sporo, to tak ladnie na dworku ze postanowilam pospotykac sie ze znajomymi, duzo wychodzic na powietrze... Moze sie jakos zobaczymy :)? Teraz mieszkam blisko metra, wiec mamy do siebie zdecydowanie "blizej" :D

Posted

Mudik napisał(a):
dziwne bo przecież mail od Ciebie doszedł, odpisałam Ci.
A tak dodatkowo to wrzuciłam świeżutkie psie fotki sportowe u siebie.

Bo ja wysłałam na adres mailowy znaleziony na FB (pisałam o tym).
Po prostu masz 2 różne adresy mailowe. Jeden działa, drugi - nie...

Agasia napisał(a):
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Oczywiscie szybkiego powrotu Wazirka, duzo usmiechu na twarzy, kolejnych sukcesow i spelnienia marzen! :)
Asiaczku jak stoisz z czasem w tym tygodniu? Ja mam wolne na uczelni do 4 maja i chociaz nauki sporo, to tak ladnie na dworku ze postanowilam pospotykac sie ze znajomymi, duzo wychodzic na powietrze... Moze sie jakos zobaczymy :)? Teraz mieszkam blisko metra, wiec mamy do siebie zdecydowanie "blizej" :D

jestem "za":) Widzimy się w Opolu, to można się od razu dogadać co do jakiegos spotkanka. Masz Lilkę u siebie czy u Rodziców?

*anusia&ajlu* napisał(a):
[SIZE="6"]10000 lat!!!!!!!:BIG::cunao:
pozdrawiam

O, matko...., tyle lat mam się męczyć?;)

Wszystkim dziekuję bardzo za życzenia:
Zuza i Noddy
deer_1987
anusia&ajlu
Agasia
lourdnes
Dzięki!!!

Pzdr.

Posted

Lilka siedzi ze mna w Warszawie, mozna sie umowic na spacerek np. do lasu Kabackiego :)
Po Opolu to akurat zostana mi raptem 2 dni wolne, myslalam nad tymi dniami przed Opolem.

Posted

Agasia napisał(a):
Lilka siedzi ze mna w Warszawie, mozna sie umowic na spacerek np. do lasu Kabackiego :)
Po Opolu to akurat zostana mi raptem 2 dni wolne, myslalam nad tymi dniami przed Opolem.

Nie, przed Opolem mam za dużo do biegania po mieście i załatwiania różnych-różnistych spraw. Nie dam rady...

kaskaSz napisał(a):
Urodziny?Imieniny? Bo ja trochę nie w temacie a pamięci do dat też nie mam.
Jednakże zyczę wszystkiego najlepszego!

Urodziny. Okrągłe:)

zielona napisał(a):
Haha Asiu....to Ty już "taka stara" jesteś? To nic .... ale młodo wyglądasz. Dołączam się do życzeń a przede wszystkim to powrotu Wazirka życzę.

Ja cały czas powtarzam, że jestem już stara, nie wiem, skąd to zdziwko...;)

Pzdr.