Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Napięcie rośnie...
Ja teraz musze iśc z psiakami na wieczorny spacer. Myslę więc, że po moim powrocie mecz będzie rozstrzygnięty. Na nasza korzyść.
pzdr.
Oj niewiem czy na naszą:cool3:
Teraz jest karny:p
remis 31/31
Pozdrowionka

Posted

Asiaczek napisał(a):
Napięcie rośnie...
Ja teraz musze iśc z psiakami na wieczorny spacer. Myslę więc, że po moim powrocie mecz będzie rozstrzygnięty. Na nasza korzyść.
pzdr.

ja biegalam w przerwach na tury :) i siedzialam w plaszczu i butach przed TV :evil_lol:

Posted

JESSTTT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fINAł!!!!!!!! powtórka z 78 roku!!!!!!!!!!!

[78]?

niewiem!!!!
MAM TO GDZIEś!!!!
JESTESMY W FINALEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Uh, no to żeście mnie przetrzymały... Piękna relacja!
A nasi chłopcy pokazali się z naprawdę dobrej strony!

A ja konczę obrabiać zdjęcia i zaraz je będę wstawiała.
pzdr.

Posted

Ojjj,chyba dzis sie zdjątek nie doczekam:-( ,muszę iść wcześnie spać,bo trzeba wstać w świętą noc jutro /o 8.00:angryy: /,ale jak odpale komputer,to przygalopuje tu migiem!;) :lol:

Posted

A ja o meczu zapomniałam zupełnie i oglądałam "4400" :oops:
Ale bardzo cieszę sie z wygranej :multi: :multi:

Asiaczku czy ja dobrze trafiłam na oglądanie zdjęć przypadkowo? :razz: :loveu:

Posted

Hahaha, Matagi już chyba zapomniała, że ja pracuję nocami i właśnie wstawiam zdjęcia z Kowna.

Na poczatek "Nózki-śmierdziuszki". I też może z tego zdjęcia wyniknąć zagadka: czyje to takie piękne nózki?

"Młody gniewny". A w rzeczywistości okaz łagodności:

I fotki z ringu baskowego. Dżezik:

Potem, do oceny poszedł Wazi:

Potem Gusio:

Tutaj widać nową sympatyczkę basenji - Maria z Rosji. Bardzo ładnie prezentuje Dżezika. A zdjęcie przedstawia wybór Najlepszego psa w Rasie.

No i na koniec walki ringowej - samotna Żelka. Wyjatkowo ma najmniej zdjęć wystawowych...:oops:

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='jo-jo']
Asiaczku czy ja dobrze trafiłam na oglądanie zdjęć przypadkowo? :razz: :loveu:Dlaczego przypadkowo? Ja wszem i wobec ogłaszałam, że dzisiaj wstawie część nowych zdjęć z wystawy w Kownie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego przypadkowo? Ja wszem i wobec ogłaszałam, że dzisiaj wstawie część nowych zdjęć z wystawy w Kownie...
Pzdr.

Tak ale dzisiaj tak zajrzałam na chwilkę, bo nie było mnie cały dzień przy internecie i dopiero teraz spostrzegłam :oops:

Zdjęcia super, ale mi za mało tej Żelki , może jakies nie wystawowe w takim razie się znajdą ślicznotki? :loveu:

Posted

A ja zapomniałam na śmierć o "4400" i w dodatku moja koleżanka wróciła z półrocznych wojaży i żeśmy se pogawędkę telefoniczną ucięły. Jakieś 4,5h zeszło (słownie cztery i pół godziny - darmowe wieczory...:evil_lol:). Trzeba było chociaż część zaległości nadrobić. Cały dom zdążył pójść spać. A teraz to i ja do nich dołączę. I pewnie idąc zdołam kogoś obudzić - ma się ten talent.

Napiszę tylko, że psiaki się pięknie na ringu prezentują. A może powinnam napisać, że psiaki są pięknie na ringu prezentowane?? W zasadzie to jedno i drugie!! Resztę zdjęć zobaczę rano...

Posted

Mam sporo zdjęć m.in. Żelki ze spacerku pomiędzy ocena w ringu a konkurencjami finałowymi. Ale nie zdążę ich teraz przygotować. Za to wstawię zdjątka Dżezika z konkurencji BIS Juniorów, OK? A Żelcia będzie jutro (spacerkowa).

Dla przypomnienia: Dżezik zajął II miejsce na BIS Jr. A juniorów było tyle, że na ringu utworzyły się 2 okregi z psów...

Pzdr.

Posted

[quote name='Imanca']
Napiszę tylko, że psiaki się pięknie na ringu prezentują. A może powinnam napisać, że psiaki są pięknie na ringu prezentowane?? W zasadzie to jedno i drugie!! Resztę zdjęć zobaczę rano...

Chyba jedno i drugie, co?
A ja po raz pierwszy załóżyłam błękitną bluzkę do prezentacji na ringu basków. Z zasady zakładam białą... Ale muszę przyznać, że z tym błękitnym kolorkiem nie było tak źle, prawda?:lol:
pzdr.

Posted

A teraz konkurencja Para Hodowlana: Dżezik + Żelcia:

Niech Was nie zmyli tabliczka z nr "4". Premiowanych było 5 miejsc i baski zajęły właśnie V miejsce. ale organizatorzy nie mieli tabliczki z tą lokatą i dlatego były tak jakby dwa czwarte miejsca.

I jeszcze Gusio-pręgusio w konkurencji BOG:

Gusio zajął V miejsce na BOG. A historia z tabliczkami ma takie samo wyjaśnienia, jak powyżej.

Na jutro zostawiam sobie zdjęcia ze spacerku w parku w Kownie i z konkurencji "Młody Prezenter" z Wazirkiem...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

Dla przypomnienia: Dżezik zajął II miejsce na BIS Jr. A juniorów było tyle, że na ringu utworzyły się 2 okregi z psów...

Pzdr.

Bo Dzezik to moj ulubieniec, wiec jak mogloby byc inaczej :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja po raz pierwszy załóżyłam błękitną bluzkę do prezentacji na ringu basków. Z zasady zakładam białą... Ale muszę przyznać, że z tym błękitnym kolorkiem nie było tak źle, prawda?:lol:
pzdr.Z tym błękitnym kolorkiem było bardzo OK :-D , i wcale nie odciąga wzroku od psów.
Asia, a powiedz mi czy ty dziewczyny do pomagania w wystawianiu stadka umawiasz jakoś wcześniej, czy z "łapanki" (brzydki wyraz, ale wiesz o co mi chodzi :lol:) ???
Bo tak sobie myślę, że gdyby scenior już był, to pewnie też się pobawimy w wystawianie, ale chciałabym tak bardziej profesjonalnie, a zanim mi sie dziecko nauczy to robić, to byłoby fajnie kogoś "wykorzystać" ;) . Ogary generalnie wystawia sie bez zbytnich ceregieli, ale te mniejsze rasy to już zupełnie inaczej :hmmmm:.

[SIZE=2]A ZDJĘCIA SUPEROWE , czekam na ciąg dalszy !