Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Mała różnica. Trochę niebezpiecznie... pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 w tym sporcie sa tylko takie róznice... to nie to samo co Siatkówka... [chcoiażby bardziej kocham ten sport]:loveu: mamy dogrywke... jest 29-29 :placz: jeszcze minuta gryy Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Napięcie rośnie... Ja teraz musze iśc z psiakami na wieczorny spacer. Myslę więc, że po moim powrocie mecz będzie rozstrzygnięty. Na nasza korzyść. pzdr. Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Napięcie rośnie... Ja teraz musze iśc z psiakami na wieczorny spacer. Myslę więc, że po moim powrocie mecz będzie rozstrzygnięty. Na nasza korzyść. pzdr. Oj niewiem czy na naszą:cool3: Teraz jest karny:p remis 31/31 Pozdrowionka Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 34-31!!!!!!!!!!!!! jeszcze 2 minutyy!!!! Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Napięcie rośnie... Ja teraz musze iśc z psiakami na wieczorny spacer. Myslę więc, że po moim powrocie mecz będzie rozstrzygnięty. Na nasza korzyść. pzdr. ja biegalam w przerwach na tury :) i siedzialam w plaszczu i butach przed TV :evil_lol: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):34-31!!!!!!!!!!!!! jeszcze 2 minutyy!!!! 34/32 Będzie dobrze:multi: Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 JESSTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fINAł!!!!!!!! powtórka z 78 roku!!!!!!!!!!! [78]? niewiem!!!! MAM TO GDZIEś!!!! JESTESMY W FINALEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Uh, no to żeście mnie przetrzymały... Piękna relacja! A nasi chłopcy pokazali się z naprawdę dobrej strony! A ja konczę obrabiać zdjęcia i zaraz je będę wstawiała. pzdr. Quote
Matagi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ojjj,chyba dzis sie zdjątek nie doczekam:-( ,muszę iść wcześnie spać,bo trzeba wstać w świętą noc jutro /o 8.00:angryy: /,ale jak odpale komputer,to przygalopuje tu migiem!;) :lol: Quote
jo-jo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja o meczu zapomniałam zupełnie i oglądałam "4400" :oops: Ale bardzo cieszę sie z wygranej :multi: :multi: Asiaczku czy ja dobrze trafiłam na oglądanie zdjęć przypadkowo? :razz: :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Hahaha, Matagi już chyba zapomniała, że ja pracuję nocami i właśnie wstawiam zdjęcia z Kowna. Na poczatek "Nózki-śmierdziuszki". I też może z tego zdjęcia wyniknąć zagadka: czyje to takie piękne nózki? "Młody gniewny". A w rzeczywistości okaz łagodności: I fotki z ringu baskowego. Dżezik: Potem, do oceny poszedł Wazi: Potem Gusio: Tutaj widać nową sympatyczkę basenji - Maria z Rosji. Bardzo ładnie prezentuje Dżezika. A zdjęcie przedstawia wybór Najlepszego psa w Rasie. No i na koniec walki ringowej - samotna Żelka. Wyjatkowo ma najmniej zdjęć wystawowych...:oops: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='jo-jo'] Asiaczku czy ja dobrze trafiłam na oglądanie zdjęć przypadkowo? :razz: :loveu:Dlaczego przypadkowo? Ja wszem i wobec ogłaszałam, że dzisiaj wstawie część nowych zdjęć z wystawy w Kownie... Pzdr. Quote
jo-jo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Dlaczego przypadkowo? Ja wszem i wobec ogłaszałam, że dzisiaj wstawie część nowych zdjęć z wystawy w Kownie... Pzdr. Tak ale dzisiaj tak zajrzałam na chwilkę, bo nie było mnie cały dzień przy internecie i dopiero teraz spostrzegłam :oops: Zdjęcia super, ale mi za mało tej Żelki , może jakies nie wystawowe w takim razie się znajdą ślicznotki? :loveu: Quote
Imanca Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A ja zapomniałam na śmierć o "4400" i w dodatku moja koleżanka wróciła z półrocznych wojaży i żeśmy se pogawędkę telefoniczną ucięły. Jakieś 4,5h zeszło (słownie cztery i pół godziny - darmowe wieczory...:evil_lol:). Trzeba było chociaż część zaległości nadrobić. Cały dom zdążył pójść spać. A teraz to i ja do nich dołączę. I pewnie idąc zdołam kogoś obudzić - ma się ten talent. Napiszę tylko, że psiaki się pięknie na ringu prezentują. A może powinnam napisać, że psiaki są pięknie na ringu prezentowane?? W zasadzie to jedno i drugie!! Resztę zdjęć zobaczę rano... Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Mam sporo zdjęć m.in. Żelki ze spacerku pomiędzy ocena w ringu a konkurencjami finałowymi. Ale nie zdążę ich teraz przygotować. Za to wstawię zdjątka Dżezika z konkurencji BIS Juniorów, OK? A Żelcia będzie jutro (spacerkowa). Dla przypomnienia: Dżezik zajął II miejsce na BIS Jr. A juniorów było tyle, że na ringu utworzyły się 2 okregi z psów... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Imanca'] Napiszę tylko, że psiaki się pięknie na ringu prezentują. A może powinnam napisać, że psiaki są pięknie na ringu prezentowane?? W zasadzie to jedno i drugie!! Resztę zdjęć zobaczę rano... Chyba jedno i drugie, co? A ja po raz pierwszy załóżyłam błękitną bluzkę do prezentacji na ringu basków. Z zasady zakładam białą... Ale muszę przyznać, że z tym błękitnym kolorkiem nie było tak źle, prawda?:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 A teraz konkurencja Para Hodowlana: Dżezik + Żelcia: Niech Was nie zmyli tabliczka z nr "4". Premiowanych było 5 miejsc i baski zajęły właśnie V miejsce. ale organizatorzy nie mieli tabliczki z tą lokatą i dlatego były tak jakby dwa czwarte miejsca. I jeszcze Gusio-pręgusio w konkurencji BOG: Gusio zajął V miejsce na BOG. A historia z tabliczkami ma takie samo wyjaśnienia, jak powyżej. Na jutro zostawiam sobie zdjęcia ze spacerku w parku w Kownie i z konkurencji "Młody Prezenter" z Wazirkiem... Pzdr. Quote
SuperGosia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Asiaczek'] Dla przypomnienia: Dżezik zajął II miejsce na BIS Jr. A juniorów było tyle, że na ringu utworzyły się 2 okregi z psów... Pzdr. Bo Dzezik to moj ulubieniec, wiec jak mogloby byc inaczej :lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Taaaa, chwal, łobuzka, chwal... Pzdr. Quote
Poświata Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja po raz pierwszy załóżyłam błękitną bluzkę do prezentacji na ringu basków. Z zasady zakładam białą... Ale muszę przyznać, że z tym błękitnym kolorkiem nie było tak źle, prawda?:lol: pzdr.Z tym błękitnym kolorkiem było bardzo OK :-D , i wcale nie odciąga wzroku od psów. Asia, a powiedz mi czy ty dziewczyny do pomagania w wystawianiu stadka umawiasz jakoś wcześniej, czy z "łapanki" (brzydki wyraz, ale wiesz o co mi chodzi :lol:) ??? Bo tak sobie myślę, że gdyby scenior już był, to pewnie też się pobawimy w wystawianie, ale chciałabym tak bardziej profesjonalnie, a zanim mi sie dziecko nauczy to robić, to byłoby fajnie kogoś "wykorzystać" ;) . Ogary generalnie wystawia sie bez zbytnich ceregieli, ale te mniejsze rasy to już zupełnie inaczej :hmmmm:. [SIZE=2]A ZDJĘCIA SUPEROWE , czekam na ciąg dalszy ! Quote
Recommended Posts