Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Savannah napisał(a):Asiaczku a kiedy aktualizacje na www??:cool3: Sama nie wiem... Daj mi, albo lepiej pożycz trochę czasu... Może dzisiaj uda mi się choć wpisać imiona psiaków... Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :evil_lol: poczekaj aż zaczna rozbiegac sie po mieszkaniu to na pewneo wtedy bedzie czas Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Akurat! Wtedy będę leżała na ziemi z aparatem i robiła fotki, których i tak nie będzie miał kto wstawić ani na DGM ani na www... Pzdr. Quote
donya Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Uporałam się nareszcie z egzaminami, studentami, indeksami. Przebrnęłam przez niezliczoną ilość stron w Twojej galerii i 1. ogromne gratulaje z odniesionych sukcesów - swoją drogą to chyba muszę sobie jakiś szablonik z gratulacjami stworzyć - wiadomo gdzie nie pojedziesz tam wygrasz ;) :lol: :lol: 2. braciszek Dżezika ma bardzo gustowne odzienie - najbardziej mi się podoba to futro wokół szyi :lol: :lol: :lol: 3. w zasadzie najwazniejsze (dla mnie) - maluszki szybko rosną i baaaardzo się cieszę z tego powodu :evil_lol: :lol: :lol: - już nie będe pisać, że są piękne, cudowne itd bo wiadomo, że takie są :loveu: Quote
Magda Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hej Asiaczku pragne przypomniec, ze ja tez jestem mamusia chrzestna Kalimerki:eviltong::eviltong: Potwierdzeniem jest post z 19 stycznia 11:47:diabloti: Quote
Savannah Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Asiaczek napisał(a):Sama nie wiem... Daj mi, albo lepiej pożycz trochę czasu... Może dzisiaj uda mi się choć wpisać imiona psiaków... Pzdr. no to pozostaje sie uzbroic w cierpliwosc i czekac:lol: Quote
agabass Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Asiaczek']A na ostudzenie atmosfery - niespodziewajka: Tak prezentował się na ringu - JUMA MONGO Asiaczek:loveu: A tak podczas spacerku w pobliskim lesie: Czy widzicie tę gustowną kurteczkę z futerkiem, kapturkiem i klamerką z tyłu z "brylancikami"...? Cala Trójca: A tak Jumaszka prezentował się tuż przed wejściem do samochodu. To tak jakby fotka na do widzenia: Supr chłopak, co? I jaka ładna właścicielka! pzdr. no niezła z nich parka :razz: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Savannah napisał(a):no to pozostaje sie uzbroic w cierpliwosc i czekac:lol: Trochę na stronie się pozmieniało, zajrzyj. Ale to i tak jeszcze nie wszystko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Sorki, że wczoraj mnie nie było. Po dodatkowych zajeciach - po prostu padłam jak kawka i ani ręką ani nogą... Otworzyłam komp., sprawdziłam poczte i nawet go nie zamknełam, chodził całą noc... ale obiecuję, że dzisiaj się poprawię i wstawię zdjęcia z Kowna. Będzie ich na pewno więcej niz na topiku o tej wystawie (próba przekupstwa). Agabass - co z poduszkami, aktualne? Donya - właśnie się zastanawiałam, dlaczego Ciebie tak dłuuuuugo nie ma... Magda _ Miki - witaj w klubie! Do usłyszenia wieczorkiem... Miłego dnia! Pzdr. Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Asiaczek'] Witaj Asiaczku!! Czekajac na zdjecia z Kowna wynalazlam Zelke w Chorzowie:loveu: Piekna modelinka:loveu: Quote
bazylowa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [CENTER]:hand: To my :hand: Przypominamy się, że jesteśmy i że monitorujemy Twoją galerię :p Gratulujemy wystawowych sukcesów!!! Maluchy fajnie rosna, chociaż jeszcze bym nie powidziała, że to baski. No i tak kutrałka z futerkiem nonono... [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Vogue napisał(a):Witaj Asiaczku!! Czekajac na zdjecia z Kowna wynalazlam Zelke w Chorzowie:loveu: Piekna modelinka:loveu: Vogue - dzieki! Mam bardzo podobne zdjęcie Żelinki-Modelinki i nawet jest ono na kalendarzu na 2007 r.! Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hmm ja juz dalam foty ze swojej wystawy - a gdzie twoje :mad: :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Część już jest na topiku o Kownie. Dzisiaj wstawię resztę, ale już w mojej Galerii. Późnym wieczorem... niestety.. Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czekam cierpliwie- lubie ogladac "wystawowe" baski :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Bry, bry... Coś taka zdegustowana, co? Zdjęcia będą! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jestem zdegustowana Meczem Polska-Dania:shake: Jest dobrze.no ale....Duńczycy są dobrym zespołem...:shake: Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Anecioreczek napisał(a):jestem zdegustowana Meczem Polska-Dania:shake: Jest dobrze.no ale....Duńczycy są dobrym zespołem...:shake: no i nasi chlopcy sa yhm niedysponowani delikatnie mowiac ? Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 narazie prowadzimty...ale Szmal...dzisaj nie w formie...z Rosją był cudowny... a dziś....nie potrafi dobrze obronić..:shake: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 a ja nie oglądam meczu, bo.... obrabiam dla Was zdjęcia. dlatego uprzejmie proszę, od czasu do czasu, dać mi znać, jak tam wynik, dobra? pzdr. Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 2 połowa- wynik 18-17 dla Polski ;) Quote
Recommended Posts