Czoko Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jeszcze ja serdecznie gratuluję jako oczywiście najbardziej spóźniona:oops: Quote
lourdnes Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Nie ma to jak łakotki -baski zapominaja o całym zamieszaniu wystawowym- liczy sie tylko ich smakołyk :) Quote
Paula03 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='asiaczek']mogę nawet i teraz, bo fotek, niestety, dzisiaj nie będzie. Otóż dzisiaj na walnym zebraniu miałam dostać brązową honorową odznakę związku kynologicznego... pzdr. [quote name='asiaczek']to na miły początek dnia, po krótszej nocy - 2 news'y: Love is in the air asiaczek fci - nowy champion litwy:smile: uploaded with imageshack.us kanibaru fromaje frais - nowy młodziezowy champion słowacji:smile: uploaded with imageshack.us takie oto 2 niespodzianki odebrałam w ubiegłym tygodniu z poczty. Ale radocha była w domu:smile: Pzdr. Gratulacje!! Gratulacje!! :multi: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Czoko napisał(a):Jeszcze ja serdecznie gratuluję jako oczywiście najbardziej spóźniona:oops: Czoko, nie przejmuj się. Ja się cieszę, że jesteś z nami:) lourdnes napisał(a):Nie ma to jak łakotki -baski zapominaja o całym zamieszaniu wystawowym- liczy sie tylko ich smakołyk :) Oj, tak... Smakołyki i basałyki;) Paula03 napisał(a):Gratulacje!! Gratulacje!! :multi: Dziękujemy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Fakt, tym bardziej, że niespodziewana:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Piękne wyróżnienia! A jakie smaczki baski jedzą? Kurcze, nie mogę pisać, bo mi ogon czarny lata po monitorze... A myślałam, że nie mam kota :D Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 No, właśnie. Co z tymogonem? Mnie też dzisiaj latał... Moje baski uwielbiają rybne smaczki z firmy Fish4dogs i ciasteczka wątróbkowe od Piromanki. Ale Piromanka juz nie robi ciasteczek, chyba wogóle znikneła z DGM... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Do poczytania - zmiana tematu):) http://pl.wiktionary.org/wiki/Indeks..._motoryzacyjny Ja to się uśmiałam z Borewicza, Zuzi... Pzdr. Quote
taxelina Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Cos od nas znow Asiaczki zniknely :razz:pewnie przez problemy z kompem. Trzymajcie sie! Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Nie, lecę z zaległościami od końca. Ale, fakt, najpierw opędzam Galerie baskowe:) Juz lecę do Was:) Pzdr. Quote
taxelina Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No ja cos sie za baskowalam w galeriach ale takie pieknosci pokazujecie :loveu: Quote
Alicja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asiaczku na FB Starzy Dogomaniacy mają Grupę ;) były zapytania o Ciebie :) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Alicja napisał(a):Asiaczku na FB Starzy Dogomaniacy mają Grupę ;) były zapytania o Ciebie :) A co ja mam w związku z tym zrobić...? Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Do poczytania - zmiana tematu):) http://pl.wiktionary.org/wiki/Indeks..._motoryzacyjny Ja to się uśmiałam z Borewicza, Zuzi... Pzdr. O kurcze nawet nie wiedziałam, że moje imię oznacza Suzuki :evil_lol: Quote
Kisses Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):O kurcze nawet nie wiedziałam, że moje imię oznacza Suzuki :evil_lol: To pewnie jakiś znak z niebios :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):To pewnie jakiś znak z niebios :diabloti: Dobry pomysł, niech mi takie autko z nieba spadnie, zwłaszcza, ze jeszcze troszkę i będę prawko zaczynać. Quote
jamnicze Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asiaczek napisał(a):dadiii Buszki Cienka Ania! Lourdnes MMM betka-sp - pięknie Wam dziękuję:) Pzdr. A mnie to przeoczyła :( No to jeszcze raz GRATULACJE :) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Kisses napisał(a):To pewnie jakiś znak z niebios :diabloti: Na pewno! Zuza i Noddy napisał(a):Dobry pomysł, niech mi takie autko z nieba spadnie, zwłaszcza, ze jeszcze troszkę i będę prawko zaczynać. Powiedz o tym Rodzicom; może zrozumieja aluzję...;) jamnicze napisał(a):A mnie to przeoczyła :( No to jeszcze raz GRATULACJE :) Oj, jamnicze Kochana, jak mi przykro.:razz::oops:.. Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Moje baski uwielbiają rybne smaczki z firmy Fish4dogs [FONT=Comic Sans MS]Moje też je lubią. Chociaż teraz mają nową przekąskę ... nieczyszczone żołądki, wyjątkowo aromatyczne :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy wiosennie :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
lourdnes Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Moje też je lubią. Chociaż teraz mają nową przekąskę ... nieczyszczone żołądki, wyjątkowo aromatyczne :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy wiosennie :multi:[/FONT] Ja zołądki wcinam z parowara razem z baskami :eviltong:ale czyszczone ;) Quote
Cienka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 loudres pytanie z innej beczki im dłużej czytam twoje posty nasuwa mi sie pytanie. Czy ty stałaś się house managerem? I jeszcze czerpiesz z tego radoś? Normalnie zwariowałam:crazyeye: pozytywnie oczywiscie:cool3:. Quote
lourdnes Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cienka napisał(a):loudres pytanie z innej beczki im dłużej czytam twoje posty nasuwa mi sie pytanie. Czy ty stałaś się house managerem? I jeszcze czerpiesz z tego radoś? Normalnie zwariowałam:crazyeye: pozytywnie oczywiscie:cool3:. Zebys wiedziała :) Panciu sie wkurzał ,że sie kręce po magazynie i chłopaki mu źle pracuja wiec wrobienie mnie w baski to był taki jego fortel na zatrzymanie mnie w domu.Do tego dorzucił troche papierów do pisania ,zebym niby sie nie zorientowala o co chodzi i tak juz zostalo -jak dla mnie bomba hihi Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 lourdnes napisał(a):Ja zołądki wcinam z parowara razem z baskami :eviltong:ale czyszczone ;) Ja żołądki kupuje raczej tylko dla basków. Nie to, żebym ich nie lubiła, ale jakoś nie mam na nie smaka... gosiaja napisał(a):Asiaczek zaległe Gratulacje za wszystko :) Hahaha, cfaniara! Pzdr. Quote
Recommended Posts