Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Kurczę, zaspałam..... i nie byłam na Walnym Zebraniu. Buuuuuu.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzisiaj rano w W-wie śniegu było po kostki! I Romka miała chrzest bojowy, bo to byl jej pierwszy poważny śnieg. Co prawda, ok. godz. 11-tej śniegu juz prawie nie było, ale co sobie poszalała rano, to poszalała:) Pzdr. Quote
Kisses Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 U nas też taka pogoda, ale śniegu malutko... A co to się stało że fotek nie możesz pomniejszać? Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Bo przy awarii komputera skasowane zostały programy do pomniejszania (ACDSee...). Mam zainstalowany inne, ale do niego fachowiec nie ma klucza (ciekawe, po kiego grzyba mi to instalował?). Więc czekam do jutra. Jutro rano powinien byc i zainstalować mi ACDSee 5.0. Więc juz prawie wszystko wróci do normy:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Angi napisał(a):Asiaczek zdobył wczoraj III miejsce w Best Veterenach :D . No to gratuluję :) U nas niedawno śnieg padał, ale już go nie ma Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Teraz na dworze jest ślicznie: słoneczko, sucho na chodnikach i temp. około 0 stopni:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Mogę nawet i teraz, bo fotek, niestety, dzisiaj nie będzie. Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr. Quote
Kisses Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Brawo :) Asiaczku, a ile masz tych fotek? Mogłabym Ci kilka zmniejszyć jakbyś na maila puściła :) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzięki, Kochana, ale myslę, że poczekamy do jutra, co? Jutro przed południem ma przyjść fachowiec i doprowadzic do stanu poprzedniego. Nie ma co robić zamieszania. Piekne dzięki za chęć pomocy:):buzi: Pzdr. Quote
Korenia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Asiaczek'] Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr.O jacie! :) Gratulacje:)! Quote
Kisses Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nie ma sprawy Asiaczku, w takim razie jutro melduje się na fotki :) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Dzięki, dzięki:) Kisses, ale jutro późnym popołudniem. Bo popołudniu idę na cmentarz do Mamy, Dziadków i Pradziadków... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Asiaczek']Mogę nawet i teraz, bo fotek, niestety, dzisiaj nie będzie. Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr. No brawo i ogromne gratulacje :buzi: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Przypominam o ZMIANIE CZASU!!!!! Dzisiaj w nocy przesuwamy wskazówki z godz. 2.00 na 3.00:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ja też się dokładam z gratulacjami :beerchug: Quote
Alicja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Asiaczek']Mogę nawet i teraz, bo fotek, niestety, dzisiaj nie będzie. Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr. :calus::Rose: Quote
Czoko Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Serdecznie gratuluję - a kiedy możesz ją odebrać w kolejnym terminie? Alicja bardzo milo ponownie Cię spotkać! Quote
Zuza i Noddy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Asiaczek']Przypominam o ZMIANIE CZASU!!!!! Dzisiaj w nocy przesuwamy wskazówki z godz. 2.00 na 3.00:) Pzdr. Niezbyt miła nowina, dzisiaj z Ofim zrobiliśmy sobie drzemkę do 12. A jutro żeby obejrzeć F1 trzeba będzie wstać o 7 i jeszcze szkoła w poniedziałek wcześniej. nie lubię tego przesuwania. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Izabela124. napisał(a):Również gratuluję odznaki ZK! lourdnes napisał(a):Ja też się dokładam z gratulacjami :beerchug: Czoko napisał(a):Serdecznie gratuluję - a kiedy możesz ją odebrać w kolejnym terminie? Alicja bardzo milo ponownie Cię spotkać! Zuza i Noddy napisał(a):Niezbyt miła nowina, dzisiaj z Ofim zrobiliśmy sobie drzemkę do 12. A jutro żeby obejrzeć F1 trzeba będzie wstać o 7 i jeszcze szkoła w poniedziałek wcześniej. nie lubię tego przesuwania. Dzięki, Kochane! Zuzka - F1 - to formuła1, tak? Czy ten skrót oznacza coś zupełnie innego? Co do zmiany czasu, to słyszałam, że planuje się nie robic tych zmian, bo - wbrew oczekiwaniom - wcale nie przynosza one jakichs zysków energii czy czegoś tam. Jedyny zysk ze zmiany czasu to taki, że dużej jest jaśniej. ciekawe, kiedy odstąpimy zupełnie od zmian... Pzdr. Quote
Recommended Posts